Body & Mind

Syksyn suurin salaisuus

Body & Mind | 27.9.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Otahan mukava asento, sillä nyt tärähtää! Luvassa on syksyn jymyuutinen, joka tulee varmasti kaikille ihan puskista, sillä en ole hiiskunut enkä vihjaillut tästä puoleentoista vuoteen kenellekään paria luottoystävääni lukuun ottamatta. Tänä päivänä se on kuitenkin julkista: lanseeraamme 19.10. I Love Me -messuilla yhdessä Natural Goods Companyn ja viiden suomalaisen hyvinvointialan huippuasiantuntijan kanssa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin Re-Start verkkovalmennuksen, jonka tavoitteena on olla loppuelämäsi viimeinen valmennus. 

Ennen kuin kerron lisää valmennuksesta, haluan kertoa mistä koko ajatus oikein syntyi…

Olen tuntenut Natural Goods Companyn Minna Oeyn yli kahdeksan vuotta. Minnan kanssa on tullut tehtyä vuosien varrella paljon yhteistyötä eri yhteyksissä ja siinä sivussa ollaan tutustuttu melko läheisesti. Jaamme monessa asiassa samanlaisen filosofian ja ennen kaikkea haluamme olla tekemässä isoa muutosta kokonaisvaltaisen kauneudenhoidon ja luonnonkosmetiikan saralla.

Kolme vuotta sitten Minna ehdotti minulle ihonhoidon verkkovalmennuksen tekemistä. Innostuin ideasta heti, sillä Aidosti kaunis esikoisteokseni oli juuri julkaistu ja verkkovalmennus olisi ollut sille luonnollinen jatkumo. Suunnittelimme valmennuksen sisällön valmiiksi ja selvittelimme teknistä toteutusta, kunnes minulle iski voimakas intuitio, että tätä projektia ei kuulu tehdä juuri nyt. Tuntui hullulta perääntyä, koska idea oli loistava, mutta en pystynyt järjellä selittämään epäröintiäni ja tunsin itseni jopa idiootiksi, kun löin yhtäkkiä jarrut pohjaan häntä koipien välissä. Niinpä projekti laitettiin jäähylle.

Vuonna 2014 lanseeraamani Personal Beauty Guide syntyi teidän lukijoiden tarpeesta, kun koitin keksiä keinoa, miten pystyisin vastaamaan teidän ihonhoitoa koskeviin kysymyksiinne, joita tulvi sähköpostiini. Palvelusta tuli nopeasti todella suosittu, mutta reilu vuosi sitten minun oli pakko laittaa sekin jäihin kahdesta syystä: työni olivat lisääntyneet niin paljon, että aikaa oppaiden tekemiseen ei meinannut jäädä, etenkin kun kysyntä vain kasvoi. Toinen syy oli vielä painavampi: tajusin oppaita tehdessäni, että minun apuni ei ole riittävää. Iho-ongelmien syy on lähes aina sisäinen. En voi suhtautua ihonhoitoon vain pinnallisena hoitona pelkkiin oireisiin keskittyen. Ulkoisella hoidolla saavutetaan kyllä tuloksia, mutta se ei yksinään riitä. Minulle tuli riittämättömyyden ja turhautumisen tunne, koska ammattitaitoni ei riitä niin kokonaisvaltaiseen konsultaatioon, mille olisi ollut selkeä tarve. Pohdin pitkään miten kehittäisin palvelua; hankkisinko esimerkiksi eri aloilta yhteistyökumppaneita, joiden kanssa rakentaisimme auttajaverkoston. Se tuntui kuitenkin liian pirstaleiselta ajatukselta ja kokemuksesta tiedän, että moni asiakas jättäisi kuitenkin homman puolitiehen. Minulle on sydämen asia, että ne oikeat muutokset todella tapahtuisivat.

Pähkäilin kuukausitolkulla uutta konseptia, jolle tiesin olevan kysyntää, sillä sain sähköpostiin ja kommentteihin jatkuvasti kyselyitä Personal Beauty Guiden jatkosta. Pari vuotta sitten löysin yin joogasta loistavan tuen ihonhoitoon ja nopeasti syntyikin idea Yin Your Skin® -konseptista (se puolestaan saa odottaa tällä hetkellä hiomista), joka yhdistää ihonhoidon ja yin joogan. Muhittelin ja jatkokehittelin hajanaisia ideoita, kunnes näin mielessäni kokonaisuuden, joka tuntui niin itsestään selvältä, että oikein nauratti miten en ollut tajunnut sitä aiemmin: haluaisin koota yhteen Suomen huippunimet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueilta ja lähteä luomaan yhteistä verkkovalmennusta. Tiesin heti, että pyytäisin Natural Goods Companya valmennuksen yhteistyökumppaniksi, sillä tällainen kokonaisuus olisi niin iso paketti toteutettavaksi, että se edellyttäisi timanttista tiimiä ja taustajoukkoja.

Puolitoista vuotta sitten meillä oli sovittu Natural Goods Companyn kanssa palaveri muiden yhteistöiden tiimoilta ja olin päättänyt esitellä ideani palaverin päätteeksi. Viikkoa ennen palaveria puhelimeni soi ja soittaja oli Aleksi Seppänen, jonka suurin osa tuntee varmasti ammattitanssijana ja mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta. Tiesin jo Aleksin nimen vilkkuessa puhelimeni ruudulla, että pyytäisin häntä mukaan valmennukseen – onhan Aleksi myös triathlonisti, personal trainer ja viittä vaille valmis osteopaatti – ja aivan järjettömän hyväsydäminen, aito ja luotettava ihminen. Aleksi oli messissä välittömästi.

Viikon päästä esittelin ideani Natural Goods Companylla, jonka päätteeksi Minna ja markkinointipäällikkö Susanna alkoivat nauraa – eivät minulle tai idealleni, vaan sille, että heidän oli tarkoitus pyytää minua mukaan tismalleen samanlaiseen projektiin. Kun tämän jälkeen Minna vielä alkoi puhumaan Aleksista ihan toiseen yhteistyöhön liittyen, sain nauraa itse, koska en ollut ehtinyt edes mainita, että minullahan olisi jo tässä valmennuksen yhteen osa-alueeseen sopiva henkilö valmiina.

Halusimme valmennukseen mukaan ehdottomasti myös ravintopuolen. Minä ehdotin kahdenlaista lähestymistapaa: funktionaalista lääketiedettä ja ayurvedaa. Molemmat olisivat kokonaisvaltaisia lähestymistapoja, mutta toinen ns. länsimaalainen ja toinen itämainen. Ayurveda voi olla joillekin liian hippiä, joten olisi hyvä tarjota näkökulma länsimaisemman lähestymistavan kautta. Ayurveda puolestaan tarjoaa todella laajat työkalut paljon muuhunkin kuin vain ruokavalioon niille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan itseään hieman kokonaisvaltaisemmin. Nämäkin nimet putkahtivat mieleeni kuin apteekin hyllyltä, sillä olin suositellut heitä Personal Beauty Guide -asiakkailleni: funktionaalisen lääketieteen ravintovalmentaja Annika Havaste ja Surya-ayurvedakeskuksen omistaja, ayurveda-lääkäri Pardaman Sharma. Tämän lisäksi tarvitsimme mukaan myös meditaatiota, mindfulnessia ja henkisen hyvinvoinnin valmennusta ja siihenkin täydellinen henkilö oli aivan lähellä, ILO Tribe joogasalin omistaja, tietoisuus- ja mindfulness-ohjaaja Anna-Maria Sinisalo, jonka kanssa olemme tutustuneet joogasalillamme, sillä olemme molemmat olleet joogaopettajani Magnuksen mentoroitavana. Nimet olivat siis valmiina, piti vain enää saada suostuteltua heidät mukaan. Onneksi kaikki innostuivat ideasta heti!

Projektin parissa on puuhattu nyt kokonainen vuosi. Viime kevät oli ehdottomasti rankin käsikirjoituksen ja pitkien kuvauspäivien kanssa. Kameran edessä hölöttäminen ei ole todellakaan yhtä helppoa hommaa kuin spontaani esiintyminen tai luennon vetäminen. Materiaalia sai tuottaa todella paljon puhumattakaan siitä uskomattomasta määrästä taustatiimin tekemää työtä, mikä ei näy ulospäin muuten kuin teknisenä sujuvuutena. Kenties sen vuoksi tästä onkin ollut helppo olla hiiskumatta, että kuvauspuristuksen jälkeen päässa humisi tovin tyhjää ja sitten alkoikin jo kesäloma. Mutta nyt on kuulkaa perhosia mahanpohjassa ja tuntuu aika uskomattomalta, että tämä valtava projekti on vihdoin ja viimein valmis näkemään päivänvalon ja ennen kaikkea tavoittamaan teidät kaikki!

Viimeisten vuosien aikana minulle on kirkastunut entistä selvemmäksi, että elämäntapani on terveys ja hyvinvointi, josta minulla riittää annettavaa. Tämä projekti on syntynyt halusta auttaa niitä, jotka kaipaavat aitoa muutosta hyvinvointiinsa ja ovat halukkaita tekemään sen eteen tarvittavia päivityksiä elämäntapoihinsa. Yhdessä yössä, viikossa tai kuukaudessa ei välttämättä tapahdu vielä suuria muutoksia, koska hyvinvointi ei ole mikään suoritus, vaan se on matka, jossa motivaatiolla, läsnäololla ja pienillä askelilla on iso merkitys. Jos yrittää ottaa liian isoja askelia kerrallaan, törmää yleensä hyvin nopeasti seinään. Uusia tapoja ja rutiineja pitää omaksua vähän kerrallaan. Uuden tavan omaksuu kuukaudessa ja kolmessa kuukaudessa uudesta tavasta tulee elämäntapa. Motivaatio tai kimmoke muutokseen on lähdettävä sisältäpäin, sillä jokainen tekee oman matkansa loppujen lopuksi itse, mutta me valmentajat olemme siihen tukena, apuna ja inspiraation lähteenä. Alkuperäinen Personal Beauty Guiden kehitys siis hieman laajeni, mutta juuri niille osa-alueille, jotka koin siitä puuttuvan. Aiemmin tunsin itseni yksin kädettömäksi, mutta nyt puolestaan voimaantuneeksi yhdessä tämän upean joukon kanssa.

Re-Start lanseerataan virallisesti 19.10.2018 I Love Me -messuilla, mutta teillä on mahdollisuus ostaa valmennus etuhintaan jo nyt. Valmennus sisältää kuusi eri osa-aluetta: ihon, ravinnon, kehon, ayurvedan, mielen ja yin joogan. Voit ostaa valmennuksesta pelkästään yhden osion tai kaikki kuusi osa-aluetta – yhden osion myynti alkaa kuitenkin vasta messuilla. Koko valmennus on ostettavissa tästä päivästä lähtien messujen loppuun saakka (21.10.2018) etuhintaan 170 € (normaalisti 350 €). Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi kuusi kuukautta ostopäivästä. Koko Re-Start valmennuksen porukka on mukana I Love Me -messuilla perjantaista sunnuntaihin. Luvassa on luentoja, paneelikeskusteluja ja lisäksi olemme tavattavissa messuilla, joten meiltä voi tulla kyselemään lisää valmennuksesta ja siihen liittyvistä aiheista.

Teitä varmasti kiinnostaa mitä kukin osa-alue ihan konkreettisesti sisältää. Tässä pintapuolinen esittely kunkin osion sisällöstä. Koitan pitää esittelyt napakkana, sillä pelkästään jokaisesta valmentajasta olisi kilometritolkulla sanottavaa. Palaan kuitenkin varmasti blogin puolella vielä jokaisen valmentajan ja osion perusteellisempaan esittelyyn. Valmennuksen nettisivut löytyvät täältä.

Iho: iho-osiossa käsitellään perusteellisesti miksi ja miten ihoa tulee hoitaa ja mikä on kunkin ihonhoitotuotteen merkitys. Opit valitsemaan itsellesi parhaiten sopivat ihonhoitotuotteet, ja ymmärrät oman ihotyyppisi hoidon erityispiirteet ja -tarpeet. Osio sisältää perusteelliset ohjeet, mitä kosmetiikkapurnukoiden tuoteselosteesta olisi hyvä tutkia kosmetiikkaviidakossa suunnistaessa. Valmennuksen jälkeen ymmärrät entistä syvällisemmin mihin ihonhoitotuotteiden tehokkuus perustuu. Opetan myös ihanan hemmottelevan kasvohoidon kasvohieronnalla, joka rentouttaa hermostoa ja parantaa ihon aineenvaihduntaa. Lisäksi olen valinnut jokaiselle ihotyypille ja -ongelmalle sopivat ja hinta-laatusuhteeltaan timanttisimmat tuotteet tiukan seulani läpi. Jaksoja on yhteensä viisi ja videoita 20. Lisäksi tukenasi on tiivis paketti kirjallista materiaalia. Iho-osion omaksuu noin kuukaudessa, suosittelen ottamaan haltuun noin yhden jakson viikossa.

Yin jooga: pääset vihdoin joogaamaan kanssani myös etänä! Yin jooga -osio sisältää neljä noin tunnin mittaista yin jooga -harjoitusta, jotka olen suunnitellut Kiinalaisen Lääketieteen mukaisen Viiden Elementin teorian pohjalta. Yin jooga vaikuttaa lempeän kokonaisvaltaisesti kehoomme. Harjoitukset ovat syvärentouttavia ja auttavat palauttamaan kehoa erilaisista epätasapainotiloista, kuten stressin aiheuttamasta jännityksestä, huolista ja fyyisestä rasituksesta. Tulet varmasti huomaamaan vaikutuksen jo ensimmäisen harjoituksen jälkeen. Tavoitteenani on saada yin jooga osaksi arkeasi ja stressinhallintaasi. Tukenasi on videot ja kirjallinen materiaali miten harjoitukset käytännössä tehdään ja mitä siinä pitää huomioida. Lisäksi kirjallisesta materiaalista löytyy meridiaani- eli energiakanavakartta, joihin yin joogan asanat vaikuttavat sekä hieman lisää tietoa Viidestä Elementistä.

Keho: valmennuksen fyysisistä treeneistä huolehtii Aleksi Seppänen, joka on menestynyt kilpatanssija, tanssin opettaja sekä osteopatiaan erikoistuva personal trainer. Hän pitää Helsingissä omaa osteopatian vastaanottoa. Aleksin treeneissä tähdätään hyvän kestävyyskunnon sekä voimakunnon saavuttamiseen, jotka ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusta. Saat ohjeet oman sykealueesi löytämiseen ja opit oikeanlaiset tekniikat – silloin treeni tuntuu miellyttävämmältä, kehittää hapenottokykyä ja polttaa rasvaa. Osiossa käydään läpi myös lihasta ja voimaa kasvattavat koti- ja salitreeniohjelmat liikkuvuuttaa ja kehonhuoltoa unohtamatta. Materiaaleista löytyy todella kattavasti videoita ja kirjallinen treeniohjelma viikkorytmityksellä. Treenit voi tehdä missä vaan eikä niiden tekemiseen tarvita välttämättä laitteita tai kuntosalijäsenyyttä. Treenit sopivat ihan kaiken tasoisille liikkujille ja niitä on helppo säätää Aleksin ohjeilla juuri itselleen sopivaksi. Aleksi on suunnitellut treenit niin, että valmennuksen kesto olisi 12 viikkoa.

Mieli: valmennuksen henkisestä puolesta vastaa Ansku eli Anna-Maria Sinisalo. Ansku on itsetuntemuksen ja hiljentymisen moniosaaja. Koulutukseltaan hän on mm. tietoisuuden valmentaja, MBSR (Mindfulness Based Stress Deduction) ohjaaja, joogaohjaaja, meditaatio-opettaja sekä shiatsu-terapeutti. Mieli-osion tavoite on antaa sinulle työkaluja, joiden avulla opit tuntemaan itseäsi paremmin. Alat löytämään omia todellisia tarpeitasi ja opit kuuntelemaan omaa sydäntäsi – sinua. Opit ymmärtämään paremmin mieltäsi, intuitiotasi sekä itseäsi kokonaisuutena. Valmennuksessa hyödynnetään erilaisia sisäisen kuuntelun ja pysähtymisen työvälineitä, kuten meditaatiota ja itsereflektointitehtäviä, joiden avulla opit tuntemaan itseäsi paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Materiaaleista löytyy videot, talteen ladattavat audiot sekä kattavat kirjalliset materiaalit. Matka omaan mieleen valmennuksessa kestää noin viisi viikkoa.

Ravinto: valmennuksessa lähestytään ravintoa kahdesta eri näkökulmasta, joista toinen on funktionaalinen lääketiede. Siitä vastaa Annika Havaste, FLT -ravintovalmentaja, luennoitsija, kouluttaja ja ravintokirjailija, joka on toiminut viimeiset 10 vuotta omalla vastaanotolla valmentaen asiakkaita ravinto- ja elämäntapamuutoksiin. Ravinto-osiossa keskitytään tulehdusta poistavaan ruokavalioon ja suoliston kunnon parantamiseen puhtaalla ruokavaliolla. Tavoite on ruokavalio, joka madaltaa elimistön stressitasoa, laskee monen sairauden riskiä, pitää painon luontaisesti normaalina, vähentää ruokahimoja ja pitää olon virkeänä ja energisenä. Ymmärrät valmennuksen avulla enemmän suoliston merkitystä terveytesi perustana ja saat useita reseptejä käyttöösi, herkuttelua unohtamatta. Ravinto-osion läpikäymiseen on hyvä varata noin viisi viikkoa.

Ayurveda: itämaisen lähestymistavan valmennukseen tuo intialainen lääketiede ayurveda. Pardaman Sharma on arvostettu ayurvedalääkäri ja -kouluttaja jo kolmannessa polvessa. Pardamanilla on ayurvedan yliopistotutkinto sekä yli 10 vuoden kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen elämäntyyliin ja ruokavalioon. Ayurvedan perustana on ajatus, että terveys on kehon, mielen ja sielun tasapainoa. Yksilöllinen kehotyyppimme vaikuttaa näihin kaikkiin ja toisinpäin. Valmennuksen tavoitteena aikana on tarjota työkaluja, joiden avulla opit yksilöllisen kehotyyppisi merkityksen hyvinvointiisi, sekä ymmärrät mm. sen, miten ravinnolla voidaan joko häiritä tai ylläpitää kehon tasapainoa. Valmennuksen alussa opit ayurvedan perusteita, ja sen, mikä tekee ayurvedasta kokonaisvaltaista hyvinvointiasi tukevaa. Pääset myös tekemään kehotyyppitestin, joka määrittää jatkossa juuri sinulle sopivat elämäntavat ja ruokavalion. Yksilöllinen kehotyyppimme vaikuttaa kehon, mielen ja sielun tasapainoon – esimerkiksi se, miten ajatusprosessimme tai ruoansulatuksemme toimii, tai millainen kehorakenne meillä on, määräytyy hallitsevan kehotyypin mukaan. Valmennuksen edetessä ymmärrät myös, miksi yhden herkku on toisen myrkky, sekä miten voit edistää tasapainoasi haittaavien kuona-aineiden poistumista kehosta ja miten myös vuodenajat vaikuttavat olotilaasi ja kehosi tasapainoon. Ayurveda-osion omaksuminen vie noin viisi viikkoa.

Tällainen paketti meillä olisi tarjolla, toivottavasti te olette yhtä innoissanne kuin me! Valmennuksen kaikki kuusi osiota voi siis ostaa I Love Me -messujen loppuun saakka eli 21.10.2018 asti hintaan 170 € (normaalisti 350 €) ja valmennus löytyy täältä.

Koko Re-Start tiimi on niin timanttinen, että meillä pursuaa jo ideoita valmennuksen tueksi ja myöhemmin tehtävään lisämateriaaliin. Tarkoitus ei siis suinkaan ole jättää teitä yksin valmennuksen jälkeen, vaan varmistaa inspiraation jatkuminen pysyvään elämänmuutokseen ja hyvinvointiin.

Tervetuloa kanssamme matkalle aitoon hyvinvointiin!

Miltä tämä teistä kuulostaa? Oletteko kiinnostuneita osallistumaan valmennukseen?

Avainsanat: , , , , , , , , , , , ,

Body & Mind

39 kommenttia artikkeliin “Syksyn suurin salaisuus”

 1. Lauha

  Ihan mahtava juttu! Kuulostaa tosi kiinnostavalta paketilta ja konsepti on ihan timanttinen. Kaiken kaikkiaan hieno homma! Tuo kokonaisvaltaisuus usein tuntuu juuri uupuvan, ja ongelmiin haetaan pikapilleri/laastariratkaisua – eikä kiireen keskellä välttämättä edes ehditä/ jakseta pysähtyä miettimään, että oireet kielivät jostain muusta, syvemmästä muutostarpeesta.
  Onnea ja menestystä koko tiimille hankkeen parissa 🙂
  p.s. eritysihienoa se, että avaustarjous tekee valmennuksen ostamisen mahdolliseksi vähän pienempituloisillekin.

  • Kiitos tosi paljon! Ja sekin on tärkeää ymmärtää ettei kokonaisvaltainen hyvinvointi iskostu itseen nopeasti, vaan se on tosiaan pidempi matka, joka on täynnä oppeja ja oivalluksia 🙂 Valmennuksen voi muuten maksaa myös osissa ja messujen jälkeen on mahdollisuus ostaa myös osio kerrallaan 🙂

 2. Päge

  Kyllä!!Kuulostaa huippumielenkiintoiselta,varsinkin juuri nyt,kun voimakkaat suolisto-oireilut vaikuttavat henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen.

 3. Kuulostaa upealta ja tiimi on ihan timanttia <3 Erityisesti suitsutan kokonaisvaltaisuutta! Ihanasti olette koonneet juuri sellaisia asioita, joita itsekin omassa hyvinvoinnissa pohtii ja miettii miten saisi koottua itselle sopivan kokonaisuuden.

 4. Ulpu

  Tää on Katja tosi mahtava juttu, tuli ihan kyyneleet silmiin, kun luin. <3 Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ! Onnea teille kaikille tähän projektiin, se on varmasti hitti! Katselinkin, että olette tämän porukan kanssa messuilla puhumassa, perjantaina ja sunnuntaina? Mä oon tulossa lauantaina, joten harmikseni en pääse kuuntelemaan, mutta ehkä törmätään muuten, jos olet myös la paikalla. 🙂

  Tää on upea juttu juurikin kokonaisvaltaisuuden takia, huippuammattilaisia moneen osa-alueeseen. Ja tuo ale on hieno homma just niinkuin Lauha totesikin. Osaatko/voitko vielä kertoa minkä hintaisia valmennukset tulee olemaan erikseen ostettuna?

  • Kiitos Ulpu! Me ollaan siis messuilla pe-su eli myös lauantaina koko päivän tavattavissa, näemme siis siellä! Muistaakseni yhden osion hinta 80-85 €, mutta tarkistan vielä asian 🙂

 5. Eija

  Todella hieno juttu! Olen juuri aloittamassa omaa ”50-v” projektia (täytän nyt 49 ja seuraavan vuoden aikana panostan juurikin näihin asioihin). Vaikka minulla ei varsinaisesti ole mitään erityistä ongelmaa ja nämä kaikki osa alueet ovat jo aika hyvällä tolalla, niin uskon, että varmasti opin lisää! Ja kiitos Katja – ihonikin voi hyvin, kun aloin kosteuttamaan ihoani sinun neuvomalla tavalla.

  Onko kurssin yhteydessä mahdollista esittää kysymyksiä ohjaajille tai onko esim FB ryhmä jossa voi keskustella kurssiin osallistuvien kanssa?

  • FB-ryhmä on mietinnässä tai jokin keino kysymysten esittämiseen. Kaikkien valmentajien aika on kuitenkin rajallista, niin meillä on vielä pohdinnassa, mikä olisi käytännöllisin keino siihen. Hieno juttu 50 v projekti!! Kyllä ainakin itsestä tuntuu, että aina voi oppia ja inspiroitua lisää 🙂

 6. piu

  Upeaa! Nyt kuulostaa niin siltä mitä tarvitsen 🙂 Keho, mieli, iho ravinto….siis niin mahtavaa! Kyllä, kiitos tahtoo ja tarvitsee 🙂 Pitää kuitenkin miettiä miten tämä taloudellisesti mahdollista.

 7. Todealla ajankohtainen ja brilliantti idea! Se että olette siirtyneet ideasta toteutukseen on vielä hienompaa! Onnea ja menestystä – uskon vakaasti että tämä konsepti tulee olemaan menestyksekäs.

  Olen toipumassa parhaillaan burnoutista ja tähän prosessiin tarjontanne tulee mukaan loistavasti. Tähän saakka olen itse laittanut palikoita yhteen eri osista (psykoterapia, psykiatrinen hoito lääkkeineen, verenkuva, hivenaine- ja vitamiinianalyysit, jooga, liikunta, ravinto, uni, meditointi, taide jne.) ja tuntuu että itse kun näitä pähkäilee ja koittaa saada osaksi arkeaan, tulee uusi uupumus… Ihanaa kun joku ajattelee samalla tavalla holistisesti ja on asiantuntijoita apuna siihen miten nämä palikat rakennetaan itselle siten että siitä saadaan paras mahdollinen synergia.

  Transformatiivista ja holistista terveyttä – kiitos että lähditte tälle tielle, tulen mielelläni mukaan!

  • Voi että, ihana kuulla että olet toipumassa! Se on just noin, että on uuvuttavaa koittaa itse etsiä ja kasata tietoa. Siksi mäkin hylkäsin ajatuksen Personal Beauty Guiden asiantuntijaverkostosta, kun jos ois jäänyt asiakkaan vastuulle ottaa yhteyttä aina uuteen henkilöön, homma tyssää helposti siihen. Tässä olemme koittaneet tuoda ainakin olennaisimmat asiat yhteen 🙂

 8. Heili

  Hei Katja!

  Ihana uutinen! Uskomatonta että just eilen selasin I love Me messujen ohjelmaa ja merkkasin jo sun esiintymiset kalenteriin. Syy miksi ajauduin messujen sivuille oli se että luin taas läpi kaikki Esse aiheiset kirjoituksesi. Kyllä, ostin just Esse Sensitive putsarin, kasvoveden, seerumin ja nourish voiteen. Mun iho räjähti täysin sen jälkeen kun viimeksi nähtiin Sokoksella. Se oli kyllä jo silloin herkistymässä. Mutta käytännössä kasvot turposi tunnistamattomaksi ja iho muuttui superpunaiseksi, kireäksi ja karheaksi ja hilseileväksi ja kutiavaksi. Ylläri, ihotautilääkäri ei osannut sanoa yhtään mitään ja tyrkytti taas samaa voidetta, (kokeiltu, ei toimi).
  Ilmeisesti stressi ja muut syyt yhteensä ovat nyt herkistäneet mun ihon. Joten avasin ihonhoidon Raamatun, eli Katja Kokon Blogin ja syvennyin Esseen.

  Tämän pitkän pätkän päätteeksi kysyn minkä seerumin suosittelisit Esseltä lisäksi. Koska sun jutussa itse mainitsit myös että Sensitive Seerumi on öljyinen ja kaipaisit kevyempää seerumia lisäksi. Niin mäkin. Ja ostan Protect Oilin. Joten tähän tilaan Ageless Serum? Intensiteetti ei varmaan sovi nyt kun on tämä ärsytys päällä. Tai Probiotic? Siitä sanoit ettei sitten tarvitse öljyä.

  Lyhyesti vaan, nyt pidän 3kk pelkkää Esse linjaa. Mutta jokin lirumpi seerumi puuttuu nyt.

  Olet niin ihana kun aina jaksat vastata! Ja todella sun blogista löytyy kyllä aina vastaus! Ja iho lähti heti paranemaan Essen kanssa!

  Heili

  • Ihanaa kuulla, että olet tulot messuille! Siellä nähdään siis! Nyt ilman seerumia rauhassa ainakin vähintään kuukauden päivät. Sun iho on ärtyneessä akuutissa tilassa, silloin siihen ei kannata laittaa mitään aktivoivaa, kuten Intensityä. Vaikka miten mieli tekisi, niin nyt annat sen ihon rauhoittua. Jos iho tuntuu tosi kiristävältä eikä Essen kasvoveden kerrostaminen riitä, annan sulle luvan ainoastaan Novexpertin hyaluronihapposeerumiin. Sensitive Serumissa on eläviä probiootteja, joten sen ottaisin käyttöön, mutta kuten sanottua, se on öljyseerumi, eli reippaasti kasvovesikerroksia alle ja tarvittaessa Novexpert (jossa ei ole säilöntäaineita, sen voi hyvin yhdistää Esseen). Ja sitten käännät katseen sieltä peilistä sisäänpäin, yin joogat käyttöön!

   • Heili

    Kiitos!!! Olet vaan niin mun ihonhoito/elämäntapa Guru!!! Ihana kun ehdit vastata ja tsemppiä uuteen mahtavaan projektiin! Toivon että joku päivä kokoat kaikki ruokaohjeesi yhdeksi kirjaksi!!! <3

   • Oi että, se onkin yksi haave, että jonain päivänä kokoan kaikki reseptit kirjaksi. Mutta ei kyllä ihan lähivuosina, on pari muuta kirjaideaa sitä ennen 🙂

   • Heili

    Huikkaan vielä tähän väliin pikakysymyksen. Oletko kokeillut Novexpertin misellivettä ja onko sen käyttö sallittua tässä tilanteessani Esse tuotteiden kanssa?
    P.S. ihan huikea parannus on tapahtunut jo nyt muutamassa päivässä!!! <3 Esse ja Novexpert on ihan ihmepaeantajia!!!!

 9. Tiina

  Mahtavaa! Ostin samantien valmennuksen, on juuri sitä mitä olen kaivannut ja tarvitsen, kiitos!
  Tuntuu että oma kroppa on hajoamassa ja ylipainoa ja stressiä on liikaa, joten ajankohta tälle on hyvä.
  Aurinkoista syksyä! 🙂

  Tiina

 10. Elina

  Kuulostaa mahtavalta! Upean kokonaisvaltainen valmennus, mieletön! Tuohon on varmaan pakko lähteä mukaan! Ongelma on vaan rajalliset voimavarat, mikä tietysti johtuu erilaisista terveys- ym. -ongelmista. Ratkaisu siis olisi raivata elämästä tilaa valmennukselle ja elämäntapojen muuttamiselle. Oikeasti olen muuttanut niitä paljon ja juuri loppumassa puolen vuoden face-to-face salitreenivalmennus ja psykoterapiaa reilu vuosi takana. Siitä huolimatta voimavarat vähissä ja jotain tietty tarttis tehdä. Tässä teidän verkkovalmennuksessa on henk.koht.-valmennukseen nähden edullisuus ja mieletön kokonaisvaltaisuus. Ihan mieletön tiimi teillä tekemässä tätä! ♡♡ SUPER!

 11. Martta

  Onnea Katja!
  Pakko ihailla sinun energisyyttä ja innostusta.
  Kysymys: jos tällaisen ennakkopaketin ostaa, niin voinko 6 kk aikaikkunassa itse sijoitella eri osa-alueet sopivaan ajankohtaan?
  Mietin, ettei tule liian montaa muutosta päällekkäin ja sitten innostus loppuu, kun ei kyke suoriutumaan. =)
  Onkohan teillä olemassa jotain ”suositusjärjestystä” tms. – toki ymmärrän, että tarpeet ja kiinnostukset ovat yksilöllisiä?

  • Kyllä voi, eli ostopäivästä lähtien 6 kk on pääsy materiaaleihin ja voi suorittaa siinä järjestyksessä kuin parhaaksi kokee, mutta valmennus alkaa ohjeistuksella siitä, mikä on suositusjärjestys. Se on jokaisella kuitenkin hieman yksilöllinen riippuen siitä mihin hakee eniten niitä muutoksia juuri nyt.

 12. Susa

  Hei, sellainen pieni kysymys koskien valmennusta. Kun kyse on näinkin isosta kokonaisuudesta, jossa jokainen palanen on tärkeä. Miten paljon aikaa käytönnössä vaatii käydä läpi koko valmennuspaketti? Onko tuo aineisto käytettävistä tästä ikuisuuteen vai vaan rajoitetusti (eli iskeekö stressi että ehtiikö käydä kaiken läpi). Tietysti tämä on elämänmittainen juttu ja ja. Mutta kiireisenä, kokopäiväduunissa käydävänä melkein yh-äitinä, aika on kortilla ja se, miten paljon ehtii koneen äärellä aiheeseen tutustua on rajoitettu. Tietysti se aika on itseensä panostamista, mutta siinä vaiheessa kun vedetään kolmeen suuntaan pitää osata valita se tärkein. Jostain varmaan löytyy ohjeistus tähänkin, ehkäpä ehdin illemmalla tutustua ihan itse sivustoon. Nyt kun olen lukenut vain yllä olevan tarinasi:)
  Itse olen yrittänyt itseäni eteenpäin potkia, mutta olisihan se ihana saada ihan ammatilaisten apua. Tarpeeseen olette tämän konseptin siis kehittäneet, kiitos siitä!

 13. piu

  Tuossa aiemmin jo hehkutin tämän ihanuutta. Koska kuitenkin kyseessä itselleni aikamoinen sijoitus kysyisin sinulta vielä tarkemmin. Eli miten yleispäteviä ohjeet ovat vai onko ne suunnittelu yksilöllisesti juuri minulle. Esimerkiksi Ayurveda kehotyypeistä olen lukenut paljonkin, enkä pelkän lukemani perusteella olen pystynyt omaa kehotyyppiäni määrittelemään. Eli miten henkilökohtaista valmennus on. Minua kiinnostaa juuri minua ja minun hyvinvointia tukeva, ei yleisellä tasolla ”jaarittelu”. Otetaanko ruokaosiossa huomioon mitä voin syödä, otetaanko ihonhoidossa huomioon minun ihoni anti age tarpeet vai kerrotaanko yleisesti ikääntyneen ihonhoidosta, entä liikkumisen osio, saanko siinä ohjausta yksilöllisesti? Yritin tuolta nettisivuiltakin etsiä vastauksia, mutten löytänyt.
  Tämä valmennus kuulostaa juuri siltä mitä haluan ja tarvitsen. Juuri tälläistä kokonaisvaltaista hyvinvointia millä saa apuvälineitä nostaa itseni suosta ylös elinvoimaisuuteen. Mutta koska tunnen itseni, valmennus joka tapahtuu yleisellä tasolla ei saa minua energisoitua, niin tarvitsen valmennuksen joka kohdistuu minuun itseeni.

  • Vaikea vastata kysymykseesi täysin, koska tietenkään verkossa tapahtuva valmennus ei ole koskaan sama asia kuin kasvotusten tapahtuva henkilökohtainen valmennus ja tekniikkakin tulee jo siinä vastaan vielä toistaiseksi. Valmennuksessa on esim. ayurvedan kehotyyppitesti ja ihotyyppitesti. Lisäksi treeneissä neuvotaan miten mittaat syketasosi, jotta osaat säätää treenit itsellesi sopivaksi. Yin joogassa on puolestaan ohjeita kehon tukemiseen, jos jotkin asennot tuntuvat hankalalta. Esimerkiksi ikääntyvän ihon hoidosta on yksi video, jossa kerron mitä sen hoidossa tulee huomioida. Tämän lisäksi olen valinnut ikääntyvälle iholle sopivat tuotteet Esseltä ja Whamisalta. Sen lisäksi voit huomioida ihotyyppitestin mukaisen ihotyypin, jos sinulla on ihossa esim. epäpuhtauksia tai couperosaa. Valmennuksessa neuvotaan todella selkeästi ihonhoitotuotteiden järjestys ja rutiinit. Tämän jälkeenhän on oleellista ainostaan tietää oma ihotyyppi ja saada sille sopivat tuotteet sekä huomioida vuodenaika/ulkoiset olosuhteet ihon kosteutustarpeissa. Ja minä olen tehnyt ne tuotevalinnat valmiiksi, jotta itse ei tarvitse alkaa kahlata tuoteviidakkoa läpi. Lisäksi jos haluaa syventää omaa ymmärrystä tuotteiden sisällöstä, on siitäkin tehty lista, mitä kannattaa huomioida. Tuotevalintoihin en esimerkiksi ole laittanut liikaa vaihtoehtoja, vaan ainoastaan ne parhaat, joiden tiedän olevan 100 % loistavia tuotteita. Mutta silti on tietenkin henkilöitä, joilla on sama ihotyyppi, mutta jokin sama tuote ei siitä huolimatta sovi. Lisäksi olen antanut vinkit vuodenaikojen mukaan kosteusvoiteen koostumuksesta ja esimerkiksi kuorinnan käytöstä.

 14. Soikku

  Onneksi olkoon! Kuulostaa aivan ihanalta kokonaisuudelta jota harkitsen vakavasti! Kysyisin osamaksusta, yritin etsiä lisätietoa mutta en löytänyt, eli tuleeko silloin jotain korkoa/muita kuluja maksettavaksi jos maksaa osissa? 🙂

 15. Maria

  Heippa!

  Onko Iho osion tuotevalinnat Natural Goods Companyn valikoimista? Yläpalkin Beauty Guide tuotesuosituksineen kiinnostaa myös, onko se mahdollisesti päivittymässä vielä tännekin, vai korvaako valmennus sen?
  Tulen varmasti osallistumaan valmennukseen, ihanaa kun tällainen mahdollisuus on. Kiitos. Tunnelmallista syksyä:).

  • Kyllä, tuotteet on luonnollisestikin Natural Goods Companyn valikoimasta ja olen valinnut mukaan Essen sekä Whamisan, koska ne on ihan parhaat sarjat. Otan myöhemmin mukaan räätälöidysti myös Novexpertiä. Blogin beauty guidet päivittyy heti, kun mulla olisi vaan aikaa. Se on iso homma, jota en halua hutaista ja jatkuvasti menee muut asiat sen edelle. Mutta tulossa on, en vain uskalla luvata milloin – ennen saittiuudistusta kuitenkin, eli tämän vuoden puolella 😀

 16. Kati

  Hei Katja,
  Löysin blogisi muutama vuosi sitten ja olen ollut koukussa siitä lähtien – sekä luonnonkosmetiikkaan että blogiin! Kiitos upeasta työstäsi ja asiantuntemuksesi jakamisesta inspiroivassa blogissasi. Olisin tosi kiinnostunut ostamaan verkkovalmennuksen, mutta asun Iso-Britanniassa. Onko se ongelma?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>