Beauty

Ayurvediset arkishampoot

Beauty | 23.9.2018 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Natural Goods Company

Ayurvedinen hiusten- ja ihonhoitosarja Khadi on hurmannut monet teistä orientaalisilla tuoksuillaan ja terapeuttisilla sekä tehokkailla tuotteillaan, jotka eivät sisällä iholle turhia täyteaineita eivätkä voimakkaasti peseviä ja ihoa rasittavia ainesosia. Kaiken lisäksi tuotteet ovat edullisia ja monikäyttöisiä.

Teimme keväällä Mariela Sarkiman kanssa Khadin hiustenhoitorituaalista kattavan postauksen upean videotutorialin kera. Tuo rituaali oli itselleni todella mullistava kokemus, sillä en olisi voinut ikinä kuvitella, että pelkillä jauhetuilla pesupähkinöillä voi saada hiuksista silkinpehmeät ja täydellisen helposti kammattavat. En voi kuin päivitellä tätä edelleen. Jauhemaisen shampoon sekoittelu tuntuu vain olevan ainakin itselleni (etenkin tähän yli puolen selän ulottuvaan hiuskuontaloon) hitusen liian työlästä hommaa keskellä arkea. Viikonlopun kauneusrituaaleihin tämä sopii sen sijaan vallan mainiosti ja hiuksista tuleekin rituaalilla niin upeat pitkäksi aikaa, että ei joka kerta näin perusteelliselle käsittelylle ole tarvetta. Jos missasit tuon upean, kokonaisvaltaisen hiustenhoitorituaalin keväällä, suosittelen lämpimästi, että käyt katsomassa videon ja tutustumassa rituaaliin tässä postauksessa, sillä sekä minun että Marielan kutrit olivat sen jälkeen kuin ylellisen hoitokäsittelyn jäljiltä. Muistutan myöskin, että varsinkin Khadin luomupesupähkinäjauhe on täydellinen erittäin allergiselle ja herkälle hiuspohjalle, sillä tuote ei todella sisällä mitään muuta.

Tällä kertaa keskitytään Khadin nestemäisiin shampoihiin, jotka ovat arjessa helppoja ja nopeita käyttää. Lisäksi Khadille on tullut pitkään ja hartaasti odotettu hoitoaine. Aiemminhan sarjalta ei ole löytynyt hoitoainetta, minkä syyn ymmärsin hiustenpesujauheita kokeiltuani, sillä niiden kanssa hoitoaineelle ei ole toden totta mitään tarvetta.

Khadin valikoimasta löytyy viisi erilaista shampoota: herkän ja kutisevan hiuspohjan Hibiskus, hilseilevän ja rasvoittuvan hiuspohjan Neem, ohuiden ja hentojen hiuksien Amla, vaurioituneiden ja käsiteltyjen hiusten Rose sekä normaalien hiusten Sädekaisla. Uutuutena valikoimassa on Kookos-shikakai hoitoaine.

Kaikki Khadin shampoot ovat todella hellävaraisia ja hoitavia. Ne eivät sisällä sulfaatteja eivätkä voimakkaasti peseviä tensidejä, joten ne ovat todella lempeitä hiuspohjalle. Shampoot sisältävät yli 20 % hoitavia yrttejä ja eteerisiä öljyjä, mikä on erittäin suuri määrä, varsinkin, kun shampoot sisältävät yleensä lähes 100 %:sti vettä ja pinta-aktiivisia aineita. Kaikki shampoot tuoksuvat todella ihanalta ja niiden ansiosta arkinen hiustenpesukin muuttuu todella kouriintuntuvaksi ja kokonaisvaltaiseksi aistinautinnoksi. Vaikka Khadi on tunnettu voimakkaista orientaaleista tuoksuistaan, jotka kiidättävät mielikuvissa hetkessä Intiaan, mielestäni shampoista ainoastaan Hibiskus on selkeästi Intia-vibainen tuoksumaailmaltaan.

Ennen shampoiden esittelyä tärkeä pointti Khadin shampoista: niillä on tarkoitus tehdä käsittely kaksi kertaa, etenkin, jos ei käytä hoitoainetta. Ensimmäisellä kerralla pestään hiuspohja ja mielellään shampoon saa antaa vaikuttaa pari minuuttia ennen huuhtelua, jotta yrtit saavat vaikuttaa kunnolla. Tämän jälkeen hiukset huuhdotaan ja shampoo levitetään uudelleen hiusten pituuksiin ja annetaan vaikuttaa jälleen muutaman minuutin, jonka jälkeen shampoo huuhdotaan pois. Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan tätä tuplapuhdistusmetodia, jollet ole sitä aiemmin kokeillut, sillä ero on huikea!

Shampoita löytyy siis viisi erilaista hiuspohjan erityisiin tarpeisiin ja erilaisille hiuslaaduille:

Herkkä ja kutiseva hiuspohja

Hibiskus shampoo

Hibiskus shampoon sisältämä ratanjyot auttaa hillitsemään tulehduksia ja viilentää hiuspohjaa. Amla, shikakai ja reetha pesevät ja hoitavat hiuksia. Laventeliöljy puolestaan tasapainottaa hiuspohjan talieritystä. Tämä shampoo sopii hyvin hiuksille, jotka takkuuntuvat helposti, sillä se auttaa selvittämään hiuksia. Shampoo tuoksuu huumaavan ihanalle laventelille, hibiskukselle ja palashille.

Hilseilevä ja rasvoittuva hiuspohja

Neem shampoo

Neem ehkäisee kutinaa, hilseilyä ja tasapainottaa talineritystä. Teepuun ja eucalyptuksen eteeriset öljyt viilentävät hiuspohjaa ja ehkäisevät tulehduksia yhdessä neemin kanssa. Neemiä on käytetty yhdessä sarviapilan ja nirgundi-yrtin kanssa vuosituhansia ehkäisemään sienitulehduksia ja pitämään hiuspohja puhtaana ja terveenä. Henna tekee puolestaan hiuksista tuuheat ja helposti käsiteltävät, indigon tuo hiuksille kiiltoa, kurkuma supistaa ja auttaa talinmuodostuksen hillitsemisessä. Neem shampoo tuoksuu teepuulle, rosmariinille ja eucalyptukselle.

Ohuet ja hennot hiukset

Amla shampoo

Amla shampoo tekee hiuksista tuuheammat ja kiiltävämmät sekä ehkäisee hiustenlähtöä vahvistamalla hiuksia ja hiusjuuria. Amla tuo hiuksille kiiltoa, ryhtiä, tuuheutta ja elastisuutta. Manteli- ja vehnäproteiinit sekä shikakai ja aloe vera pehmentävät ja hoitavat hiuksia. Neem pitää hiuspohjan puhtaana ja kirkkaana estäen hilseen muodostumista. Brahmia ja bhringarajta on perinteisesti auttavat ehkäisemään hiusten lähtöä, viilentävät hiuspohjaa ja edistävät hiusten kasvua. Amla shampoo tuoksuu ylang ylangille.

Vaurioituneet ja käsitellyt hiukset

Rose shampoo

Rose shampoo jättää hiukset niin pehmeiksi ettei hoitoaine ole välttämätön sen kanssa. Shampoo sulkee hiussuomuja ehkäisten kosteuden haihtumista hiuksista, hiusten katkeilua ja haaroittuvia latvoja. Keramidit, skvalaani sekä manteli- ja vehnäproteiini korjaavat vahingoittuneita hiuksia. Jamun-yrtti auttaa tasapainottamaan hiuspohjan talineritystä ja lodhra ehkäisee hiuspohjan tulehduksia. Hibiskus hoitaa hiuksia ja lakritsinjuuri sekä ruusu ehkäisevät hiusten kuivumista. Rose shampoo tuoksuu nerolilta.

Normaalit hiukset

Sädekaisla shampoo

Sädekaisla shampoo sopii normaaleille hiuksille sekä rasvoittuvalle hiuspohjalle. Sen sisältämä nagarmotha ehkäisee hiuspohjan tulehduksia, tasapainottaa talineritystä ja viilentää hiuspohjaa. Saruharida on antibakteerinen yrtti ja catechu lievittää hiuspohjan kutinaa. Sädekaisla shampoo tuoksuu mandariinille ja appelsiinille.

Khadin shampoot ovat tulleet minulle erittäin tutuksi vuosien varrella ja pidän niistä erittäin paljon. En osaa nimetä niistä vain yhtä suosikkia, mutta ehkä tällä hetkellä Rose shampoo on oma suosikkini, koska hiuskuontaloni ylettyy jo tätä nykyä puoleen selkään ja kaipaan erityisesti sellaisia tuotteita, jotka auttavat pitämään hiukset hyvässä kunnolla, kiiltävinä, kosteina sekä helposti kammattavina.

Kookos-Shikakai hoitoaineesta minulla ei ollut rehellisyyden nimissä kovia odotuksia, sillä hoitoaine on Khadin filosofian mukaisesti hyvin luonnollinen. Olen useasti kirjoittanut siitä, että hoitoaineen teknisen toimivuuden kannalta sen tulisi sisältää kvattia, mitkä eivät ole edes kasviperäisinä sieltä kaikista luonnollisimmasta päästä niiden valmistusmenetelmän vuoksi (oma tietämykseni valmistusmenetelmästä on täysin pintapuolinen). Kvatit siloittavat hiuksen pintaa, tuovat kiiltoa ja tekevät hiuksista helposti kammattavat. Lisäksi ne auttavat sitomaan hoitavia aineita hiukseen. Kvatittomat hoitoaineet eivät yleensä ole kovin tehokkaita hiusten selvittäjiä ja jättävät hiukset helposti vähän lähmäiseksi ja purkaksi. Tosin tämä on myös hiuslaatukysymys ja riippuu lisäksi veden kovuudesta. Itselleni kvatittomat hoitoaineet eivät kuitenkaan yleensä toimii paria poikkeusta lukuun ottamatta.

Khadin hoitoaineen tuntumasta huomaa heti levityksen aikana ettei se sisällä kvattia. Olin jo menettää toivoni ensimmäisellä kerralla, kun levitin sitä hiuksiin, sillä yleensä tykkään haroa hiuksia sormin selväksi jo märkänä. Hieroin kuitenkin hoitoaineen vaan hiuksiin ja annoin sen vaikuttaa hetken aikaa ennen poishuuhtelua. Hiukset eivät selvinneet huuhtelun aikana samalla tavalla kuin kvatillisella hoitoaineella, mutta ne eivät menneet myöskään enempää takkuun. Selvitin hiukset huuhtelun jälkeen Tangle Teezerilla, jolla voi harjata myös märkiä hiuksia vaurioittamatta niitä. Hiukset selvisivät hyvin, vaikka jouduinkin selvittämään niitä normaalia enemmän.

Föönauksen jälkeen sain huomata Khadin hoitoaineen eron kunnolla: hiuksista tuli upean kiiltävät, sileät ja pehmeät. jopa paremman tuntuiset kuin monella kvatin sisältävällä hoitoaineella. Hoitoaine olikin siis erittäin positiivinen yllätys, vaikka hiuksia sai selvittää pidempään. En siis tyrmää tätä tuotetta lainkaan ja lyhyemmille sekä ohuille hiuksille se on hyvin todennäköisesti aivan täydellinen. Omat hiukseni ovat pitkät ja paksut, joten ne ovat haastavammat käsitellä ja saada selväksi pesun jälkeen, mikä vaatii hoitoaineelta todella paljon. Ensimmäisellä kerralla tein hiuksiin vain yhden shampookäsittelyn.

Toisella kerralla, joka oli eilen lauantaisaunassa, tein vähän pidemmän rituaalin: hieroin ensin hiuspohjaan Amla hiusöljyä ja annoin sen vaikuttaa löylyissä samalla kun kuorin vartalon ihon. Tämän jälkeen pesin hiukset Rose shampoolla ohjeiden mukaan: ensin hiuspohjan ja huuhtelin shampoon pois. Sen jälkeen hieroin shampoon hiusten pituuksiin ja annoin vaikuttaa hetken pois huuhtelua. Lopuksi levitin hoitoaineen hiuksiin. Huomasin jo levitysvaiheessa, että se tuntui erilaiselta kuin ensimmäisellä kerralla. Kun lähdin hieromaan hoitoainetta ylemmäs hiuksiin, hiukset alkoivat selvitä paremmin kuin viimeksi. Noin puolesta välistä alaspäin puristelin hoitoaineen latvoihin asti, käärin hiukset turbaaniin ja annoin sen vaikuttaa löylyissä samalla kun tein kasvonaamion.

Huuhdellessani hoitoainetta hiukset alkoivat selvitä kuin itsestään, vaikka eivät täydellisesti. Mutta kun selvitin ja föönasin kutrit lopuksi, Khadin tehot kävivät kyllä todella selväksi. Jotain taikaa näissä tuotteissa täytyy olla! Hiukset tuntuvat taas siltä kuin olisin käynyt kampaamossa jossain tehohoidossa. Hiukseni eivät ole tuntuneet yhtä ihanalta kuin viimeksi tehdessäni Khadin hiustenhoitorituaalin pidemmän kaavan mukaan. Alan todellakin kallistua siihen, että vaihdan pysyvästi Khadiin pidemmäksi aikaa. Suuri vaikutus lopputulokseen näyttää olevan etenkin tuplashampoopesulla ja lisäksi hiusöljy on kuin superfoodia hiuspohjalle. Hiusöljyt ovat varsinaisen hoitoaineen sijasta Khadin hiustenhoitofilosofian kulmakivi, jotka toimivat loistavasti yhdessä nestemäisten shampoiden kanssa. Voit tutustua niihin tarkemmin tuossa viime keväisessä postauksessa.

Kookos-shikakai hoitoaine sisältää kookosöljyä, joka auttaa korjaamaan hiusten vaurioita ja rakennetta sekä kosteuttaa kuivaa, haurasta ja haaroittuvia hiuksia. Shikakai tuo kiiltoa ja ehkäisee myös latvojen haaroittumista. Hibiskus puolestaan tuo hiuksille napakkuutta, joustavuutta ja volyymia. Hoitoainetta voi käyttää myöskin korjaavana hiusnaamiona, jolloin sen kannattaa antaa vaikuttaa noin puoli tuntia hiukset pyyhkeeseen käärittynä. Jos hiukset ovat puolestaan huokoiset, hauraat tai kiharat, hoitoaineen voi jättää hiuksiin, mutta tällöin määrän kanssa kannattaa olla säästeliäämpi ja käyttää tuotetta vain noin herneen kokoinen nokare. Hoitoaineessa on hieman yrttinen tuoksu, jossa on vivahde hibiskusta.

Tämän kertaiset kokeilut saivat kyllä mietteliääksi etenkin hoitoaineiden suhteen – kvatiton hoitoaine voi siis oikeasti toimia jopa minun paksuissa hiuksissani ja ylipäätään hiustuotteissa voi toden totta olla supertehoja, vaikka ne ehtivät vaikuttaa vain lyhyen aikaa. Todella kiehtovaa, en voi muuta sanoa. Nyt omistan kylpyhuoneeni hiusosaston hyväksi toviksi vain Khadille – tätä pitää todellakin tutkia lisää!

Lopuksi vinkkivinkkinen: Instagramin puolella on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa itsellesi valitsemasi Khadin nestemäisen shampoon, hiusöljyn ja uuden hoitoaineen!

Oletteko käyttäneet Khadin shampoita tuplapuhdistusmetodilla? Entä yhdistättekö Khadin shampoisiin hiusöljyjen säännöllisen käytön? Käyttääkö joku teistä Khadin jauhemaisia hiustenpuhdistajia?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,

Beauty

15 kommenttia artikkeliin “Ayurvediset arkishampoot”

 1. Jonna

  Minulla on ongelmainen, hilseilevä hiuspohja. On taiteilua pestä hiuksia sopivin välein, jotta päänahka ei ärry liikaa; liian harvoinkaan ei sovi, kerääntyvä hilse tuntuu muuttuvan rasvaisemmaksi ja ärsyttää.
  Kesäaika ja järvivesi tuo suurimman helpotuksen.

  Shampookokeiluissa ajattelin seuraavaksi edetä Whamisaan – olen pähkäillyt että kun osittain taliköhnän piirteitä, hapan ph ja hyvät bakteerit voisivat ohjata oikeaan suuntaan.
  Mutta nyt, Khadihan kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta.
  Minulla on joskus ollut Khadin jauhemaista shampoota ja se oli ok, mikä on ihan suuri meriitti, monet shampoot meinaavat pahentaa ongelmaa.

  Onko sinulla näppituntumaa että kumpaa sarjaa kannattaisi kokeilla ensin?

  • No heitit tosi vaikean kysymyksen, sillä Whamisan shampoot ja hoitoaine on aivan huippuja myös. Mutta toki Khadi on oikeasti ihan erikoistunut hiuspohjan hoitoon, joten siinä mielessä Khadi 🙂

 2. Ulpu

  Khadi on ihana! <3 Eron tosiaan huomaa, vaahdottaako shampoon kerran vai kaksi. Mä oon vähän huono tekemään pidempiä rituaaleja, ehkä siksikin, että yleensä mulla on kaksi tyttöstä mukana saunassa/suihkussa. Toki ovat jo sen verran isoja, että alkavat olla kiinnostuneita myös. 🙂 Ja olenkin ajatellut, että tekisin heille tuon öljy+jauhepuhdistuksen, toisella varsinkin, kun on puoleen selkään tukka niin tuloksen voisi nähdä hyvin. Ja täytyisi itsekin alkaa käyttää öljyä (mulla on Balsam) ja kokeilla myös jauhetta, kerran olen sitä käyttänyt, mutta pitäisi tehdä se uudestaan ajan kanssa. Sädekaisla shampoo alkoi nyt kiinnostaa, voisi olla kiva vaihtoehto Hibiscuksen jälkeen.

  Mulla on tarkoitus kasvatella hiuksia (saa nähdä jaksanko), joten niiden hoitaminen olisi tosi tärkeää, että kasvaisivat kauniina. Mulla on edelleen päänahan kutina ongelmana, täytyisi kai mennä ihotautilääkärille, koska kyse on varmaan tulehduksesta, koska mikään tuote ei auta. Ja toki se ruokavalion korjaus olisi ehdoton juttu. Jospa saisin senkin aikaan, koska uudet tuulet puhaltaa muutenkin ja henkinen olo on parantunut huimasti. Olen aloittamassa opiskelua, jos kaikki menee putkeen, joten uudet kuviot innostaa. 🙂

 3. Janita

  Oon tykännyt Amla shampoosta paljon. 🙂 Oon todennut kuitenkin mun hennoille hiuksille olevan parempi niin etten anna shampoon vaikuttaa vaan 2 nopeaa vaahdotusta. Koska mun hiuksista tulee aika lättänät ja liian hoidetut kun annan shampoon vaikuttaa monta minuuttia. 😀
  En käytä mun ohuisiin olkapäille ulottuviin hiuksiin lainkaan hoitoainetta koska hiukset pysyy vähän tuuheampin ilman hoitoainetta.
  Tosin hoitoaine varmaan auttaisi siihen ettei hiusten latvat haarottuisi niin nopeasti. :/

 4. Hei olipa kiinnostava postaus! Mun hiuslaatu on hento suomalainen, mutta hiuksia mulla löytyy vaikka muille jakaa. Oon viimeiset pari vuotta harventanut pesuväliä ja nykyisin pesenkin hiukset vain kerran viikossa, kun pidän niitä suurimman osan ajasta kiinni. Vikoina päivinä päänahka kutisee vähän ja siksi oon käyttänyt John Mastersin spearmint ja meadowsweet -shampoota ja tykännyt siitä. Mutta nyt mietin olisiko joku näistä Khadin shampoista lähellä sitä? Tuo amla ainakin kuvauksensa perusteella vaikutti siltä että saattaisi hyvinkin ajaa saman asian. Olisi kiva välillä kokeilla vaihtelun vuoksi jotain muitakin merkkejä.

 5. EvaDo

  Milloin teet Katja jutun palashampoista (Nurme, Flow, Famo, Luanas yms.)? Vaikka Khadilla on jauheellisia shampoita ois silti tosi kiva kuulla arvioita palashampoista, varmaan moni haluaisi siirtyä niihin ns. muovittomana vaihtoehtona, mutta noh variaatiota riittää. 🙂

 6. Onneli

  Katja luotan näkemyksiisi kuin kallioon, mistä syystä toivoisin oikein kovasti, että tekisit postauksen siitä, millainen tuotekombo tarvittaisiin miehen kaappiin. Oma mieheni ei ole koskaan ihoaan hoitanut, mutta kovasti aiheesta nyt neljänkympin korvilla kiinnostunut. En osaa ollenkaan neuvoa häntä, eikä mistään oikein löydy luotettavia vinkkejä. Teema olisi ajankohtainenkin, näin isänpäivän kolkutellessa.

  Joka tapauksessa, kiitos, että olet olemassa! <3

 7. Susami

  Amla-shampoo,pesujauhe ja hiusöljy löytyy. Yritän tehdä kerran viikossa hiusöljy- ja pesujauhekäsittelyn, mutta viime aikoina väli on pidentynyt. Käsittelyn jälkeen hiukset ovat ihanat <3 Pakko myöntää, että tuo jauhe on ärsyttävä käyttää. Itsellänikin on pitkät hiukset. Täytyy kokeilla tuota hiusöljy ja tupla pesu nestemmäisellä shampoolla- yhdistelmää.

 8. Janita

  Aina kyselen sulta täällä neuvoja…
  Pähkäilen tässä nyt että ostaisinko Madara sos seerumin ja sos voiteen vai Mia Höydön ihana voiteen ja sen alle Evolve hyaluroniseerumin. Kumpaa sinä suosittelisit?
  Mulla on Mia höydön öljyseerumi mutta musta tuntuu että se on liian tuhtia iholleni ja aina kun käytän sitä niin leuan alueelle ilmestyy tukkeumia ja finnejä… Haluaisin kyllä käyttää sen loppuun koska kallis tuote. Onko sulla vinkkiä vai onko vaan niin että se on liian tuhti iholleni? Käytän sen alla Ekopharman kosteuttavaa seerumia.
  Ihoni on helposti kuiva vaikka käytän kosteuttavaa serumia ja kasvovettä useita kerroksia + Mia höydön öljyseerumia tai Absoutionin. Ja puhdistuksena Whamisan öljy. Ei luulisi tuolla ihon olevan pintakuiva mutta samalla helposti tukkeutuva…
  Ihoni on herkkä ja couperosaa.
  Sopiiko Evolven radiant glow naamio myös couperosa iholle?

  • Evolven naamio sopii couperosalle, se on mieto. Suosittelisin ohutta kosteusvoidetta, en kumpaakaan noista. Oletko koskaan kokeillut Whamisan tuotteita? Jos iho on herkkä, niillä kannattaa lähteä liikenteeseen pikkuhiljaa. Ottaisin sieltä ensin Deep Rich Tonerin ja Original Lotionin. Mia Höydön öljy niiden päälle viimeisenä.

 9. Jenni

  Innostuin videtutoriaalin jälkeen hankkimaan juurikin videolla käytetyt tuotteet eli öljyn ja jauheshampoon. En osaa niiden tehosta hirveästi sanoa, koska jauheshampoolla pesu on niin sotkuista puuhaa, etten siihen ole monta kertaa enkä pitkään aikaan jaksanut ryhtyä. Lisäksi olen joka kerta liioitellut öljyn kanssa, enkä ole saanut sitä kaikkea jauheella pestyä pois ja hiukset ovat jääneet öljyisiksi. Öljyn kanssa siis less is more. Innostuin kuitenkin nyt uudestaan ja aion seuraavalla pesukerralla käyttää taas niitä. Nestemäisenä minulta löytyy tuo Rose -shampoo, jossa on ihana tuoksu, mutta jonka koen vähän haastavana vähäisen vaahtoavuuden vuoksi. Tuntuu, että sitä pitää lotrata tosi paljon, että sillä saa kunnolla pestyä. Mutta tuota kaksoispesua en olekaan hoksannut tehdä, enkä ole antanut sen vaikuttaa vaan huuhdellut heti pois, joten se saattaa korjata ongelman!

  • Joo, jauheshampoo on kyllä tehohoito, johon pitää varata hieman aikaa, jotta tehot saa kunnolla irti. Öljyä kannattaa käyttää vain hiuspohjaan, ei pituuksiin ja tosiaan, less is more. Jos shampoo tuntuu sitlä ettei vaahtoa tarpeeksi, kostuta sormia hieman enemmän. Kyllä vaahtoavuus näissä nestemäisissä on ihan hyvä, mutta ei kuitenkaan samanlainen kuin esim. sulfaatteja sisältävissä. Khadin shampoot on selkeästi hellävaraisempia.

  • Ulpu

   Khadin shampoissa on tosiaan ero siinä, peseekö kerran vai kaksi, toisella kerralla jo vaahtoaa hyvin. Eli ei kannata kauheasti lotrata vaan mieluummin tehdä kaksi pesua. 🙂

 10. Maija

  Khadin omilla verkkosivuilla tai pullojen kyljissä ei puhuta mitään siitä, että hiukset pitäisi vaahdottaa kaksi kertaa. Less Is Moren shampoissa oon nähnyt tämän ohjeen, en Khadin. Khadi puhdistaa juuri sopivasti yhdellä vaahdotuksella ja erityisen ihanasti, jos käyttää heidän sivuiltaan saatavaa sekoituspulloa (application bottle) apuna annostelussa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>