Body & Mind

Re-Start hyvinvointivalmennuksen supertarjous

Body & Mind | 19.10.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Tämä vuosi kokee huipennuksensa oman työni saralla tänä viikonloppuna, kun I Love Me messut starttaavat tänään ja kestävät sunnuntaihin asti. Tapahtuma on minulle erityisen merkityksellinen juuri tänä vuonna, sillä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkovalmennus Re-Start, jota olemme työstäneet timantin kovan tiimin kanssa yli vuoden, saa virallisen lanseerauksensa messuilla.

Olemme koko valmennustiimin kanssa paikan päällä messuilla joka päivä perjantaista sunnuntaihin Natural Goods Companyn osastolla 6F48, jonne on rakennettu upea lava messuohjelmaamme varten. Luvassa on todella mielenkiintoisia keskusteluja kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta, stressin vaikutuksesta, mielen hyvinvoinnista, treenaamisesta, tulehdusta poistavasta ruokavaliosta, joogasta ja ayurvedasta. Kannattaa todellakin tulla paikan päälle tapaamaan kaikkia meitä valmentajia, sillä tämä on loistava tilaisuus päästä esittämään kysymyksiä suoraan meille valmennukseen liittyvistä asioista.

Re-Start hyvinvointivalmennus on I Love Me messujen ajan 19.-21.10.2018 myynnissä niin mahtavaan etuhintaan ettei tällaista messujen jälkeen enää koskaan nähdä:

Tarjous nro 1: voit ostaa koko valmennuksen hintaan 170 € (ovh 350 €) ja tämän lisäksi saat valita neljä ihonhoitotuotetta kaupan päälle. Paketin arvo on jopa 590 €.

Tarjous nro 2: voit ostaa halutessasi vain yhden osion valmennuksesta hintaan 35 € (ovh 70 €) ja tämän lisäksi saat valita yhden ihonhoitotuotteen kaupan päälle. Paketin arvo on jopa 90 €.

Tarjous on voimassa paikan päällä messuilla ja Natural Goods Companyn verkkokaupassa, jonne pääset tästä.

Natural Goods Companyn verkkokaupassa on lisäksi huikeita tuotetarjouksia messujen ajan, niihin kannattaa tutustua täällä.

Kirjoitin reilu viikko sitten oman hyvinvointini kulmakivistä ja kerroin konkreettisen esimerkin tämän hetkisen elämäntilanteeni haasteista hyvinvoinnille sekä siitä, millaisia työkaluja käytän stressin keskellä hyvinvointini ylläpitämiseen. Voin tällä hetkellä paremmin kuin koskaan, mutta aina ei ole suinkaan ollut näin. Hyvinvointi on asia, mitä ei voi suorittaa ja oma työkalupakki karttuu vain kokemisen ja elämisen myötä. Millään pikakurssilla oma hyvinvointi tuskin kääntyy täysin päälaelleen, vaan erilaisten valmennusten ja kurssien tarkoitus on tarjota apua ja työkaluja helpossa paketissa, mistä niitä voi lähteä itse tutkimaan ja kokeilemaan omassa elämässä. Uusien tapojen omaksuminen vie muutaman viikon ja niiden muodostuminen elämäntavaksi muutaman kuukauden.

On tärkeää muistaa se, että omaa hyvinvointiaan ei voi ulkoistaa, vaan motivaatio pitää lähteä omasta itsestä. Uusien tapojen kokeilu ja opettelu voi olla joillekin haastavaa ja jopa vaikeaa. Toiset ovat uteliaita kokeilemaan heti kaikkea ja toiset vaativat enemmän itsekuria. Jos krooninen väsymys painaa, pienetkin muutokset voivat tuntua todella raskailta ja isoilta. Siksi on tärkeää löytää sopiva balanssi lempeyden ja terveen itsensä käskemisen ja itsekurin välille.

Uskon todella vahvasti, että Re-Start toimii timanttisena aloituksena pysyvään hyvinvointiin monelle. On todella mielenkiintoista kuulla tarinoita siitä, mikä asia kenelläkin on toiminut alkusysäyksenä. Joogaoppilaani kertovat sen olevan jooga ja blogin kautta saamistani palautteista suurin osa koskee ihonhoitoa. Niin ihanaa kuulla, että ihonhoito, jota ei tyypillisesti ehkä nähdä yhtenä hyvinvoinnin työkaluja, on toiminut monelle innoittajana hyvinvointiin ja parantanut myös itsetuntoa.

Tervetuloa mukaan Re-Startiin ja nähdään messuilla!

Löydät kaikki minun demojen, esiintymisten ja paneelikeskustelujen aikataulut ja paikat I Love Me messuilla täältä.

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Body & Mind

4 kommenttia artikkeliin “Re-Start hyvinvointivalmennuksen supertarjous”

 1. Päge

  Hyviä tarjouksia,kerkesin innokkaana pistää valmennuksen tilaukseen jo eilenNyt kädet syyhyää jo päästä tietopaketin kimppuun!

 2. Norppa

  Valmennus herätti monipuolisuutensa ja asiantuntevan tiimin vuoksi kiinnostusta heti kun siitä ekan kerran luin. Aikaisempi tarjoushinta sai jo harkitsemaan sen ostamista, mutta tiukahkon rahatilanteen vuoksi jäin miettimään. Nyt kun tuli tämä ”huipennus” ja kun huomasin, että kaupanpäällisissä on Esseä ja Whamisaa, niin johan kaupat syntyivät! Mielenkiinnolla odotan, miten saan sovellettua valmennuksen sisältöjä elämääni ja millaisia muutoksia se tuo. Kiitos jo tässä vaiheessa tästä mahdollisuudesta!

 3. Sanna

  Hei!

  Ostin eilen valmennuksen mietin sitä aiempaa tarjousta jo, mutta näin äippälomalla ollessa ei kamalasti ole ylimääräistä sitten huomasin, että saa tuotteet vielä kaupan päälle, niin oli pakko ostaa!!

  Kysymys kuuluukin, että onkohan valmennuksessa jotain rajoituksia, kun täysimetän? Aloitin ravinto-osasta ja siinä mainittiinkin jo, ettei adaptogeenisiä yrttejä kannata käyttää! Mietin, että onkohan muut jauheet yms ok? (ajattelin jos tiedät suoraan, kun ei jaksaisi googlata jokaista ainesosaa )

  Sitten tuosta kunto osiosta, että voikohan ne reenit tehdä, kun on kohta vasta 3kk synnytyksestä?

  Olinkohan turhan innokas valmennuksen suhteen

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>