Beauty

Rakkausdödöjen maailmanvalloitus

Beauty | 9.9.2015 | Katja Kokko

DSC_1805

Nyt on aivan pakko jakaa ihan omassa postauksessaan teiltä lukijoilta tulleita kommentteja Lovefreshin täysin alumiinittomista dödöistä, sillä niin moni teistä on kokenut luonnonkosmetiikan dödöt toimimattomiksi.

Jossy kirjoittaa näin:

”Nyt on jonkin aikaa ehditty testiä Lovefreshiä ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt. Vaikka oonkin aika hikipirkko, niin ihan ekoja päiviä lukuunottamatta tää on toiminut 100%:sti. Hämmästyttävää.

Ehkä itse toivoisin, että se levitys ois jotenkin siistimpää, nyt tippuilee vähän kökkäreitä ja lisäksi mulla sitrus-verbena – tuoksuna ihana, mutta en ole aivan varma, haluanko että deodorantti tuoksuu noin voimakkaalle. Mutta koska teho noissa tosi hyvä, niin aion jatkaa kyllä Lovefreshin parissa.”

Vinkkinä noihin kökkäreisiin, että dödöä kannattaa pitää hetki iholla ennen levittämistä, jolloin se lämpenee ja levittyy tasaisesti liukuen ilman kökkäreitä.

Nitan kommentit olivat puolestaan tämmöiset:

”Pakko oli tulla tänne hehkuttamaan harkitsijoille, että nämä kyllä toimii!

Tilasin heti Lovefreshin, kun Naturellen tiimi kirjoitteli aiheesta ja olen dödöä nyt käyttänyt (Lavender – Tea Tree) aktiivisesti ja tuote kyllä ylitti kaikki odotukset. Olen kokeillut varmaan kaikki alumiinittomat luonnonkosmen dödöt muutaman vuoden sisään ja yksikään ei ole pitänyt. Madaran molemmat testasin myös (sitkeästi viikkoja vain hieroin, kun toistelin mielessäni, että kyllä se iho siihen pian tottuu eikä kohta enää haise) ja tuntui, että kainalot olivat läpimärät koko päivän ja minulle siunaantuneen todella voimakkaan hienhajun katku vaan lisääntyi ja tuli vielä ripaus kissanpissaa kaupanpäälle. Jouduin aloittamaan dödöjen käytön jo hyvin nuorena ala-asteella, kun hikeni on niin myrkkyä ja urheilin paljon, että en uskonut mistään löytyvän minua palvelevaa luonnonmukaista enää tässä kohtaa.

Olin tämänkin kanssa aika skeptinen ja valmistauduin siihen viikkojen uskottelurumbaan, että ”kyllä tämä vielä alkaa toimimaan”, mutta lähdin kuitenkin kaupunkilomalle jo ensimmäisenä käyttökertana joka kyllä pelotti, kun tieto siitä että seuraavan kerran pääsee pesulle 12 h päästä. Illalla en edes muistanut, että olin ottanut tämän käyttöön, kun ei ollut pienintäkään hajua ja naama punaisena hikoillut koko päivän villamekossa aikamoisissa lämpöasteissa! Olen nyt reissannut ja tehnyt suursiivousta hikipäässä useamman kerran aloituksen jälkeen eikä pienintäkään hajua ole tullut. Toivon että jatkossa on näin myös! Aivan mahtava tuote, miten sitä voikin tulla dödöstä näin onnelliseksi. Olin aivan varma, että minun superhikeni vaan joutuu ikuisesti myrkyttämään alumiineilla pois ellei sitten tahdo haista aina vähän… Tuote ei ole muuten myöskään yhtään tahrannut valkoisia paitojani – aluksi vähän epäilytti, että uskallanko laittaa heti suht arvokkaita valkoisia lemppareitani Acnelta ja Samujilta päälle ollenkaan jos tulee jotain peruuttamatonta vahinkoa. Pellavaan tai puuvillaan ei ole kumpaankaan materiaaliin tahroja tullut! 

Suosittelen siis todella lämpimästi oman kokemukseni perusteella. Minulla ei siis pidä mikään Rexonakaan, ainoa tuote mikä on toiminut näiden vuosien aikana on ollut DKNY:n Be Delicious stick joka on varmaan aivan uskomatonta myrkkyä, ainakin hajusta päätellen. Inciä en ole uskaltanut edes kurkata…”

Ja Emma kommentoi Facebookin puolelle seuraavaa:

”Mä komppaan myös, toimii! Ja mä oon käyttäny antiperspiranttia tähän saakka (deodorantit ei oo toiminu) (tää on samalla mun kertakaikkisen eka kokemus luonnonkosmetiikan dödöistä). Mulla on ollu pari viikkoo käytössä mandariini-limetti, ja just hain postista ruusun (kiinnostaa testailla eri koostumuksia). Jopa mun (rankasti hikoileva) mieheni, jolle tyrkkäsin eukalyptuksen, on ollu tyytyväinen (mitä nyt valittaa, et tuntuu oudolta haista hammastahnalle 🙂 ). Noi tuoksujutut on jänniä. Tunnen sen dödön tuoksun hetken aikaa laittamisen jälkeen (musta toi mandariini-limetti tuoksuu kola-karkeille), mut se katoo todella pian. Jäljelle jää vaan pikkusen pölynen tuoksu (haju?). Ruusua laitoin tänä iltana ekan kerran, ja sen tuoksu on nyt kadonnu myös, mut sitä pölystä tuoksua/hajua ei myöskään tunnu (positiivista). Miten se muilla jää niin vahvana? Eikä kyse oo siitä, et nenä tottuis. Mun mies ei myöskään tunne mussa mitään (vierasta) tuoksua. Voi ku ne kehittelis miehille omat tuoksut, tai jonkun tuoksuttoman version!”

Ja mitä tulee omiin kokemuksiini, niin yhdyn näihin hehkutuksiin aivan täysin – Lovefresh todellakin toimii! Itse en ole käyttänyt enää vuosiin muita, kuin luonnonkosmetiikan dödöjä ja viimeisen vuoden aikana olen koittanut siirtyä täysin puhtaasti alumiinittomaan versioon (jossa ei olisi siis myöskään esim. maaperästä louhittua Potassium Alumia). Ne toimivat hieman vaihtelevasti, mutta rakkausdödö ei ole pettänyt kertaakaan.

Lovefreshin dödöt löytyvät siis Naturellen valikoimasta, jonne ehdit hyödyntää -10 % alennuksen 15.9.2015 asti koodilla KATJA10 (etu ei koske May Lindstromin tuotteita).

Lue myös tarkempi esittelyni dödöistä täältä.

DSC_1781

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,