Body & Mind

Magdalena Mecweldin yinjooga-workshop

Body & Mind | 15.2.2017 | Katja Kokko

Minulla on ilo ja kunnia ilmoittaa, että upea nainen, jonka ansiosta löysin yinjoogasta turvasatamani, saapuu Suomeen huhtikuussa pitämään workshopin joogasalillemme Hyvinvoimalaan! 

Magdalena Mecweld on Ruotsin tunnetuin yinjooga-opettaja, joka on kirjoittanut aiheesta bestsellerin Serenity Yin Yoga sekä luonut maailman nerokkaimman yinjooga-aplikaation. Lisäksi hän opettaa klassista hathajoogaa, astangaa, restoratiivista joogaa sekä meditaatiota, jota hän on harjoittanut yli 20 vuotta. Ruotsissa Magdalena tunnetaan myös pitkästä toimittajan urastaan ja hän on kirjoittanut lukuisia artikkeleita matkailusta sekä hyvinvoinnista.

Tapasimme Magdalenan kanssa joogaretriitillä Keniassa viime marraskuussa ja energiamme synkkasivat hämmentävän hyvin, aivan kuin olisin tavannut ”isosiskoni”. Lisäksi Magdalenan vetämä yinjoogatunti meni niin syvälle ytimeeni, että vieläkin liikutun, kun muistan sen löytämäni turvallisuuden tunteen ja rauhan. Ilmoitinkin välittömästi naiselle, että haluan tuoda hänet Suomeen pitämään ensin workshopia, jolle voivat osallistua kaikki halukkaat aloittelijoista opettajiin sekä myöhemmin myös vetämään kokonaisen opettajakoulutuksen. Magdalenan kalenteri vain on buukattu yli vuodeksi eteenpäin, joten ei näyttänyt olleenkaan todennäköiseltä saada hänet Suomeen vielä tänä vuonna. Mutta universumi pisti näppinsä peliin ja muutama viikko sitten sain sähköpostia Intiasta, että yksi sunnuntai huhtikuussa olisi vapaana workshopille, mikäli olen vielä kiinnostunut. Ei tarvinnut kahta kertaa kysyä, tottakai olen!

Wokrshop järjestetään sunnuntaina 23.4. Hyvinvoimalassa, Punavuoressa, klo 13-17.30. Workshopin hinta on 85€ ja paikan voi varata verkkokaupan kautta. Paikkoja on vain 30, joten kannattaa tehdä buukkaus pian, mikäli haluat varmistaa osallistumisesi. Workshopiin voi osallistua kuka tahansa. Aiempaa kokemusta joogasta tai yinjoogasta ei tarvita. Lisätietoa workshopista sekä Magdalenasta löydät tapahtuman Facebook-sivuilta.

Toivottavasti näemme workshopissa!

Avainsanat: , , ,