Beauty

House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät

Beauty | 4.9.2019 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

House of Organicissa vietetään luonnonkosmetiikkapäiviä keskiviikosta sunnuntaihin. Tarjouksessa on yli 200 tuotetta, noin 40 tuotetta joka päivä.

Luonnonkosmetiikan omat hullut päivät ovat House of Organicissa tällä viikolla keskiviikosta sunnuntaihin 4.-8.9.2019. Tarjolla on joka päivä vaihtuvia tarjouksia todella huipputuotteista. Sain olla tällä kertaa mukana suunnittelemassa tarjoustuotteiden valikoimaa ja ehdottaa mukaan omia suosikkejani.

Tehtävä ei varsinaisesti ollut helppo, kun oli niin paljon mistä valita, mutta suunnittelin listani sen perusteella, mitkä ovat omia lempituotteitani, mutta koitin lisäksi pohtia, mitä te lukijat rakastatte! Joten sormet ristissä toivon, että listani meni nappiin, se näyttäisi tältä:

Keskiviikko 4.9.

Bybi Beauty Babe Balm Bronze Highlighter 15 €, norm. 19,90 €

Bybi Beautyn kulttituote Babe Balm on kerännyt parissa vuodessa vankan fanijoukon ja niille tämän rakastetun balmin pronssinhohtoinen versio on must have tuote. Itse sipaisen monikäyttöistä kuultovoidetta meikkipohjan alle kasvoöljyn sijasta, jolloin se tuo hentoa kuultoa kasvoille tai käytän sitä meikkipohjan päällä kasvojen korkeimmissa kohdissa tuomaan voimakkaampaa kuultoa. Toki jos iho on kovin vaalea, tuote toimii voidemaisen aurinkopuuterin tavoin.

Evolve Rainforest Rescue seerumi 20 €, norm. 29,50 €

Evolven hyaluronihapposeerumista on myös tullut muutamassa vuodessa tähtituote sen erinomaisen hinta-laatusuhteen ansiosta. Se onkin loistava kuivalle ja normaalille iholle, mutta epäpuhdas ja tukkeutunut iho kaipaa tujumpaa tuotetta. Rainforest Rescuessa ovat hinta ja tehokkuus kohdillaan ja hieman kuivempi ihoinenkin voi pitää tätä varastossa siltä varalta, jos ihoon ilmestyy näppylöitä esimerkiksi kuukautiskierron mukana.

Löydät luonnonkosmetiikkapäivien kaikki tarjoukset täältä.

Torstai 5.9.

Bybi Beauty Babe Balm Buriti Booster 14 €, norm. 17,90 €

Bybin Buriti Booster on täydellinen loppukesän tuote korjaamaan liiallisen UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita ihossa ja ylläpitämään vahvaa sekä kirkasta ihoa. Lisäksi buritiöljy suojaa ihoa ilmansaasteilta ja ulkoisilta ääriolosuhteilta. Boosteria voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa tipan kosteusvoiteeseen tai seerumiin.

Evolve Miracle Mask AHA naamio 20 €, norm. 27,90 €

Evolven AHA-happoja sisältävä naamio on todella lempeä ja hieman vahvempi iho voi hyvin antaa sen vaikuttaa iholla pitkään tai jopa jättää sen iholle yön yli. Herkkä- ja ohutihoiselle riittävä vaikutusaika on noin 10 minuuttia.

JOIK Organic Matcha & Green Clay Detox Mask 22 €, norm. 28,90 €

Tätä naamiota olen päässyt hehkuttamaan jo useassa kanavassa ja kun kerran sain valita lempituotteeni tarjouksiin, oli tämä aivan listan ykkösenä. Naamio on kertakaikkiaan loistava. Jos ostat luonnonkosmetiikkapäiviltä vain yhden tuotteen, tässä on vahva ehdokas. Naamio sopii samealle, epäpuhtaalle, ilmansaasteille altistuneelle tai yleistä kirkastusta ja elinvoimaa kaipaavalle iholle.

Perjantai 6.9.

Whamisa Water Cream 29 €, norm. 38,80 €

Tarvitseeko tätä tuotetta esitellä? Jos jolle kulle on vielä epäselvää, niin Whamisan Water Cream on maailman paras kosteusvoide ja se sopii kaikille ihotyypeille kaikista herkintä ihoa lukuun ottamatta.

Whamisa Refresh Toner 32 €, norm. 40,90 €

Whamisan hoitonesteitä ei ole myöskään vielä toistaiseksi onnistunut yksikään toinen luonnonkosmetiikkamerkki päihittämään, vaikka hyviä haastajia löytyykin. Tämä hoitoneste on epäpuhtaan ihon ykköstuote. Itse käytän tätä silloin tällöin, jos iholle meinaa pukata epäpuhtauksia.

JOIK Organic Micellar Cleansing Water 16 €, norm. 20,90 €

Rakastuin JOIKin miselliveteen heti ensikokeilulla, sillä se on ihanan lempeä ja putsaa ihoa juuri sopivasti. Tuleeko muuten jollekin muullekin mieleen JOIKin kasvovesien lasipulloista Chanelin ihonhoitotuotteet? Ei varsinaisesti kovin ikävä mielikuva.

LUE by Jean Seo Restore Cream 17 €, norm. 24,90 €

Suosittelen mielelläni Whamisan Water Creamia kaikille, mutta niille, joille se on liian aktivoiva ja jotka kaipaavat yksinkertaisen lempeää tuotetta, tämä LUEn tasapainottava voide on TÄYDELLINEN. Tuote on myös hajusteeton.

Zuii LUX Finishing Powder 29 €, norm. 42, 90 €

Kirjoitin toukokuun alussa Zuiin uusista LUX-meikeistä kattavan postauksen. LUX-kokoelman tuotteet ovat siis suunniteltu suojaamaan ihoa ilmansaasteilta. Sarjan irtopuuteri on mieletön. En vieläkään ymmärrä miten irtopuuteri voi tuntua kosteuttavalta. Tämä on ehdottomasti paras kokeilemani irtopuuteri.

Lauantai 7.9.

Ecodenta Black Whitening hammastahna 5 €, norm. 6,90 €

Näistä listan tuotteista on kyllä sinänsä helppoa kertoa, kun sain vapaat kädet tuotteiden valitsemiseen, niin mitäpä muutakaan sitä valitsisi kuin parasta? Eli saanko esitellä: maailman paras hammastahna. Tämän ansiosta voi sanoa heipat hammaskivelle ja värjäytymille.

Acorelle roll-on deodorantit 8 €, norm. 11,90 €

Acorellen roll-on dödöt ovat niin huippuja, että välillä naurattaa, kun ihmiset sekoilevat päättöminä metsästämässä sitä parasta luonnonkosmetiikan dödöä. Kokeilkaa ihmiset tätä niin ei tarvitse enää etsiä. Tämä uusi tuoksu lootus-bergamotti on aika kiva, mutta vanha klassikko villiruusu ei myöskään petä koskaan.

Whamisa Original Toner 32 €, norm. 40,90 €

Onneksi ei tarvinnut valita tarjouksiin Whamisan hoitonesteistä vain yhtä, kun sai valita kaikki. Eli tämä versio sopii normaali-ihoiselle.

Zuii LUX huulipunat 24 €, norm. 32 €

Zuiin uusien LUX-huulipunien koostumus on täydellinen, sillä se ei ole liian raskas ja rasvainen, värit ovat mattoja, niissä on runsaasti pigmenttiä ja kirkkaat sekä puhtaat sävyt ovat peräisin luonnollisista pigmenteistä. Omat suosikkisävyni ovat Paris ja Scarlet. Näet ne huulillani tässä postauksessa.

Sunnuntai 8.9.

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm 39 €, norm. 51,90 €

Tämä tuote ei myöskään esittelyjä kaipaa. Jos et ole ikinä kokeillut kulttimainetta ansiokkaasti nauttivaa villiruusubalsamia, niin nyt on korkea aika. Balmia voi käyttää noin 20 eri tavalla, mutta parhaiten se toimii tavallisen kasvoöljyn tavoin käytettynä, putsarina sekä naamiona. Ihosi rakastaa tätä tuotetta.

Whamisa Deep Rich Toner 32 €, norm. 40,90 €

Whamisan hoitonesteistä ylivoimaisesti suosituin on kuivalle ja ikääntyvälle iholle sopiva versio. Pidin taannoin Whamisan hoitonesteistä reilun parin kuukauden tauon ja korkatessani jälleen pullollisen Deep Rich Toneria, muistin jo yhden kerroksen jälkeen miksi se vain on niin hyvä. En melkein suostu uskomaan, että tätä olisi mahdollista päihittää.

Löytyikö listalta suosikkejanne?

Löydät luonnonkosmetiikkapäivien tarjouskuvaston täältä.

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: