Beauty

Yin Your Skin® verkkokurssi on nyt myynnissä!

Beauty | 6.9.2019 | Katja Kokko

Opi gua shan parhaat tekniikat, ihonhoidon tehokkaimmat metodit ja tuo kotiisi aistillinen yin-joogastudio.

Yin Your Skin® uutiskirjeen tilaajat pääsivät jo viikko sitten tutustumaan ennakkoon Yin Your Skin® verkkokurssiin, jota olen rakentanut koko tämän vuoden. Tuntuu lähes epätodelliselta, että projekti on vihdoin nähnyt päivänvalon ja sen pääsevät kokemaan ne ihmiset, joita varten olen kurssia tehnyt – eli te! Ensimmäinen kurssi myytiin noin viisi minuuttia kirjeen lähettämisestä. Purskahdin itkuun välittömästi – siis joku todellakin osti kurssini heti! Tätä postausta kirjoittaessani kursseja on myyty 99 kappaletta! Sanat eivät riitä kertomaan kuinka kiitollinen olen tästä! Kun vihdoin saa vahvistuksen myös oikeasta ulkomaailmasta sille tunteelle, joka minulla on ollut sisälläni koko projektin ajan ja joka on vain kasvanut sen edetessä – tämä tunne on puhdasta rakkautta!

Yin Your Skin® konsepti sai alkunsa vuonna 2017 yin-joogan ja ihonhoidon yhdistävistä workshopeista, jotka myytiin loppuun hetkessä. Sain jo tuolloin paljon pyyntöjä tehdä workshopista online-versio, jotta pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat ja ne, jotka eivät päässeet paikan päälle workshopiin voisivat osallistua siihen etänä. Idea hautui mielessäni pitkään ja olin jo varannut syksylle 2018 kuvauspäivän videoiden kuvaamista varten, mutta lopulta sisäinen ääneni pakotti perumaan suunnitelmat ja hauduttelemaan ideoita vielä tovin. Intuitioni sanoi, että kurssista puuttui vielä jotain tai ehkä aika ei vain ollut oikea. Intuitio tietää aina paremmin, niin tälläkin kertaa.

Otin aikalisän ja annoin ideoiden kypsyä ja jalostua – yleensä käy niin, että kun päästää irti ja antaa energian virrata vapaasti, universumi näyttää suunnan. Kuulostaa ehkä hipille, mutta tämä filosofia on ohjannut elämääni viimeiset kymmenen vuotta, eikä se ole ikinä johtanut harhaan, vaikka ei suinkaan myöskään aina sinne, mihin olisin halunnut, sillä joskus matkan varrella on haastaviakin etappeja, jotka täytyy kohdata ennen kuin voi edetä sinne, mihin todella haluaa.

Tammikuussa 2019 aloimme työstää Yin Your Skiniä® kirkkaalla visiolla aivan mahtavan tiimin kanssa. Matkan varrella olen saanut monta kertaa vahvistuksen, että aika ja projektissa nyt mukana olevat ihmiset ovat tismalleen oikeat. Alkuperäinen suunnitelma oli lanseerata kurssi jo toukokuun aikana, mutta deadlinen lähestyessä päätimme asettaa laadun aikataulun edelle ja antaa jokaiselle projektissa työskentelevälle työrauha. Se kannatti ja toivon, että tämä välittyy kurssista myös teille.

Yin Your Skin® on siis verkkokurssi, jossa yhdistyy kaikki 20 vuotisen kauneudenhoitourani aikana oppimani. Kokonaisuus on vahvasti holistinen ja painottuu hyvin paljon tuotteettomaan ihonhoitoon, vaikka tuotteillekin on toki paikkansa ja niitäkin tarvitaan – mutta ne ovat ikään kuin se kirsikka kakun päällä, sillä kaikki oleellinen tapahtuu paljon syvemmällä kuin ihon pinnalla.

Yin Your Skin® verkkokurssi sisältää:

  • Kaksi selkeästi ohjattua yin-jooga harjoitusta (30 min ja 90 min), joiden äänimaiseman on säveltänyt ja tuottanut suomalainen pop-artisti IRENE
  • Ohjatun meditaation (10 min)
  • Perusteellisen ohjeen korealaiseen ihonhoitorituaaliin (kesto 20 min). 
  • Selkeät ohjeet kosmeettisen gua shan perustekniikoihin: kiinteyttävän, kirkastavan ja liftaavan hoidon (20 min), turvotusta ja kuona-aineita poistavan hoidon (10 min), pikakaunistavan ja heleyttävän hoidon (5 min) ja nopean stressiä lievittävän hoidon vartalolle (5 min) sekä johdannon gua shan maailmaan (20 min). Tutustu asiakkaiden kokemuksiin gua shasta täältä. Lue lisää gua shasta täältä.
  • Ladattavat, selkeät kirjalliset materiaalit meditaatiosta, kehon energiakeskuksista eli chakroista, yin-joogasta, viiden elementin teoriasta, meridiaanikanavista, faskiaverkostosta, gua shasta ja gua shan vaikutuksista, lymfajärjestelmästä ja ihonhoidosta.
  • Selkeät piirrokset kehon meridiaanikanavista, kasvojen ja pään meridiaanikanavista ja akupisteistä, kasvojen ja kaulan lymfapisteistä, kehon energiakeskuksista eli chakroista sekä gua sha hierontakaavasta.
  • Tuotevinkit ihonhoitoon sekä gua sha hoidon tekemiseen
  • Pääsyn suljettuun Yin Your Skin® Facebook-ryhmään, jossa vastaan kuukausittaisessa live-lähetyksessä gua shaan liittyviin kysymyksiin ja jaan lisää vinkkejä gua sha tekniikoihin
  • Mahdollisuuden päästä minulle kosmeettiseen gua sha hoitoon, jotka ovat saatavilla vain Yin Your Skin® verkkokurssin ostajille

Yin Your Skin® verkkokurssi maksaa 65 € (sis. alv), joka oikeuttaa 8 kuukauden pääsyn videomateriaaleihin.

Pääset lukemaan lisää kurssista sekä ostamaan kurssin tästä linkistä.

Missioni on opastaa sinut Yin Your Skinin® avulla parhaisiin kokonaisvaltaisen itsehoidon metodeihin, joiden avulla tunnet olosi eheäksi ja hyväksi omassa kehossasi. Gua shan, ihonhoidon ja yin-joogan tuomat hyödyt ja näkyvät tulokset ulkoiselle kauneudelle ovat vain metodien tuoma sivutuote. Yin Your Skinin® ydin on mennä ihon kautta pintaa syvemmälle, suoraan ytimeen, aidon kauneuden alkulähteille.

Voin puhtaasta sydämestäni sanoa, että Yin Your Skin® tuntuu aivan kaikilla tavoin ilmentävän kaikista aidointa minua. Tunnen olevani kutsumukseni äärellä tukevammin kuin koskaan aikaisemmin ja luotan hyvin vahvasti siihen, että se vie minua juuri siihen suuntaan kuin on tarkoitettu. Kurssi ja Yin Your Skin® gua sha välineet ovat vasta alkua sille, mitä konsepti tulee vielä olemaan, sillä en ole koskaan aiemmin ollut näin täynnä ideoita. Koska tämä kaikki tuntuu niin oikealta, minulla ei ole myöskään ollut mikään kiire toteuttaa asioita ja on ihanaa, kun voi luottaa siihen, että konsepti kasvaa ja kehittyy tismalleen oikeaan aikaan.

Toivon, että kurssi tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen, kaikkia aisteja koskettavan hyvinvointielämyksen!

Kuvat ISLE Art Industries

Avainsanat: , , , , , ,