Beauty

Luonnonkosmetiikan suuri ystävämyynti

Beauty | 13.2.2019 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Natural Goods Company

Natural Goods Companyn perinteinen luonnonkosmetiikan ystävämyynti on taas täällä 14.-18.2.2019. Kokosin teille vinkit kiinnostavimmista tarjouksista.

Loistavia tarjouksia on aivan huikea määrä ja tuttuun tapaan sain taas koko tarjouslistan käsiini jo etukäteen, josta poimin kiinnostavimmat ja sellaiset tuotteet, mitkä sujauttaisin omaan ostoskoriini. Ystävämyynti alkaa siis huomenna ystävänpäivänä ja kestää maanantaihin saakka.


Natural Goods Company ystävämyynti TOP 10 by Katja Kokko

1. Whamisan matkakokoiset tuotteet – 10 %

Korealaisesta ihonhoidosta puhuvat tällä hetkellä, jos eivät kaikki, niin ainakin melkein kaikki. Uskallan veikata, että Whamisa on Suomen myydyin korealainen ihonhoitosarja (tai ainakin yksi myydyimmistä) eikä suotta, sillä tuotteiden vaikutuksen todellakin näkee iholla. Herkemmälle hipiälle osa tuotteista voi olla liian aktivoivia, mutta toisaalta moni herkkäihoinen on raportoinut tuotteiden parantaneen ihon kuntoa. Jos siis tietää ihonsa olevan herkkää sorttia, kannattaa tutustuminen aloittaa varovasti. Whamisan matkakokoiset tuotteet ovat loistava tapa tehdä tuttavuutta fermentoituihin raaka-aineisiin perustuviin tuotteisiin ja ylipäätään korealaiseen ihonhoitorutiiniin ja kaikki minikoot ovatkin alessa ystävämyynnin ajan.

2. Whamisa Peeling Finger Mitt kuorintalaput – 20 %

Jos satuit lukemaan viime sunnuntaisen postaukseni korealaisista ihanneihoista, niin sinulle jäi varmasti mieleen yksi rutiinin tärkeimmistä vaiheista: ihon kiillotus. Whamisan kuorintalaput sisältävät erittäin matalan pitoisuuden hedelmähappoja, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa sekä aktivoivat ihon toimintoja. Hedelmähappopitoisuus on niin pieni, että mitään superkuorivaa vaikutusta tuotteella ei ole, ennemminkin ihon pH:ta ja hydrolipidikalvon toimintaa aktivoiva vaikutus. Jos iho ei ole herkkä, aineen voi jättää vaikuttamaan iholle yöksi ja aamulla saa herätä tuhkimo-naamalla. Kuorintalappujen pakkaus uudistuu, jonka vuoksi vanhat pakkaukset ovat hyvässä alessa.

3. Novexpert hyaluronihappoboosteri – 20 %

Ensimmäistä kertaa ystävämyynnissä on myös Novexpertin tuotteita, joka lukeutuu ehdottomasti lempisarjoihini! Hyaluronihappoboosteri on yksi sarjan must have -tuotteista, sillä se sisältää hyaluronihappoa neljässä eri molekyylikoossa, jotka vaikuttavat ihon eri kerroksissa tehden ihosta täyteläisen ja sileän. Boosteri sisältää hyaluronihappoa noin 20 hyaluronihapporuiskeen verran.

4. Novexpert omega-boosteri – 20 %

Novexpertin omega-boosteri on öljyseerumi vertaansa vailla. Tämä superomegacocktail imeytyy todella nopeasti ja ravitsee ihoa monipuolisesti omega-rasvahapoilla, jotka ovat ihon hyvisbakteerien ravintoa, hillitsevät tulehduksia, vahvistavat ihon omaa suojaa ja pehmittävät ihoa. Yhdessä hyaluronihappoboosterin kanssa tämä muodostaa killerin kombon.

5. Madara energisoivat ampullit – 20 %

Madaran ampullit ovat yksi sarjan kiinnostavimmista uutuuksista ja ne ovat erityisen käteviä varsinkin matkoilla. Energisoivat ampullit korjaavat ulkoisten stressitekijöiden aiheuttamia vaurioita ihossa. Ampullit ovat koostumukseltaan vedetöntä eli toisin sanoen ihoöljyä, joten niiden kanssa täytyy käyttää hoitonestettä/kasvovettä ja kosteusvoidetta sekä halutessaan vesipohjaista seerumia. Energisoivissa ampulleissa on todella kiinnostavat ja ajankohtaiset raaka-aineet: mansikansiemenöljyä (joka näyttäisi olevan nouseva trendi) ja tomaattiuutetta, joka sisältää runsaasti antioksidanttina tunnettua lykopeenia.

6. Mossa Cleansing Creme Mousse puhdistusvaahto – 20 %

En ole tunnetusti suuri puhdistusvaahtojen ja voimakkaiden pinta-aktiivisten aineiden ystävä, mutta kyllä tämä Mossan valkoherukkaputsari on niin herkku, etten voinut vastustaa valitsemasta sitä listalle. Moniin synteettisen kosmetiikan vaahtoputsareihin verrattuna tämän pesevyys ja siten myös hydrolipidikalvoa vaurioittava vaikutus on aivan toista maata (positiivisessa mielessä siis), mutta siitä huolimatta en suosittele tätä iholle, jolla on jokin epätasapainotila. Normaalin ja rasvaisen ihon syväpuhdistajaksi tai öljyputsarin kaveriksi tämä on sen sijaan edullinen ja hyvä valinta. Ja tuoksu on – kuten sanottua – herkku!

7. Mossa misellivesi – 20 %

Olen aina ollut suorastaan extereme-rehellinen mielipiteistäni Mossaa ja muitakin edullisia merkkejä kohtaan, koska edulliselle hinnalle on aina syynsä. En liputa edelleenkään Mossan kosteusvoiteiden ja kasvoöljyn puolesta, mutta vesimäiset tuotteet sarjalla ovat ihania, kuten tämä loistavan hinta-laatusuhteen misellivesi. Ehdottomasti hamstrauksen arvoinen tuote tällä alennuksella.

8. Mossan kasvovedet – 20 %

Mossan kasvovedet ovat myöskin hintakategoriassaan 10+. Itse pidän erityisesti Youth Defence Glow & Repair kasvovedestä, joka sopii normaalille, kuivalle ja sekaiholle. Skin Solutions Blemish Control on puolestaan parempi valinta rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle.

9. Haut-Segala kiinteyttävä vartaloöljy – 30 %

Loistavia vartaloöljyjä on markkinoilla ällistyttävän vähän, vaikka vartaloöljy on ainakin omassa vartalonhoitorutiinissani aivan perustuote siinä missä kasvoillakin. Haut-Segalan vartaloöljyt ovat hinta-laatusuhteeltaan loistavia ja niissä on kätevät spray-pullot, jonka ansiosta öljyä ei tule hölvättyä vahingossa pitkin kylpyhuoneen lattiaa. Kiinteyttävä vartaloöljy sisältää mm. kahvinsiemenöljyä, joka uudistaa, kirkastaa ja siloittaa ihoa.

10. Khadi ruusu-shampoo – 40 %

Viime vuoden parhaaksi hiustenhoitosarjaksi valitsemani Khadi pitää edelleen paikkansa suosikkisarjanani etenkin shampoiden osalta, joista vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille tarkoitettu Rose on oma suosikkini. Khadin shampoiden kohdalla kannattaa tehdä pesu ohjeiden mukaisesti kaksi kertaa, sillä lopputuloksella on todellakin eroa kuin yöllä ja päivällä yhteen pesuun verrattuna. Tuotetta ei kuitenkaan tarvitse suurta määrää kerralla ja hiukset kannattaa pestä vain muutaman kerran viikossa.

11. Living Nutrition fermentoidut ravintolisät – 10 %

Olen hulluna kahteen asiaan: fermentointiin ja adaptogeeneihin, niin kosmetiikassa kuin sisäisestikin. Living Nutrition yhdistää nämä kaksi asiaa ravintolisissään. Sarja on ravintolisien saralla tällä hetkellä kiinnostavinta mihin olen törmännyt. Itse nautin säännöllisesti fermentoituja ruokia ja päivittäin omenasiiderietikkaa. Adaptogeenejä käytän puolestaan jauheina. Helpomminkin voi asiat kuitenkin tehdä, nimittäin Living Nutriotionin kapseleiden muodossa. Terrain probiootit lukeutuvat luottoprobiootteihini. Fermentoitu kurkuma on puolestaan helposti imeytyvässä muodossa (kurkuman vaikuttava aine kurkumiini ei nimittäin ole automaattisesti imeytyvää sorttia, vaikka sitä kuinka kauhoisi maustepurkista). Kurkuma tukee nivelten hyvinvointia ja alentaa kehon piilevää tulehdusta. Fermentoitu reishi parantaa vastustuskykyä ja tasapainottaa hermostoa. Itse käytän reishiä, jos meneillään on stressaavampi ajanjakso elämässä – kuten muutto toiseen maahan!

Näiden vinkkieni lisäksi ystiksestä löytyy ihan hillitön määrä hyviä tarjouksia. Toivottavasti teette ihania löytöjä. Olisi kiva kuulla mitä ostoskoreihinne päätyi ja oletteko löytäneet aiemmista ystissuosituksistani uusia luottotuotteita. Ostoksille pääset tästä.

Kuvat Timo Anttonen

Avainsanat: , , , , , , ,