Cheap & Chic

Kuuma lista Natural Goods Companylle

Cheap & Chic | 28.5.2015 | Katja Kokko

DSC_0017

-20 % alennuskoodini Natural Goods Companylle on voimassa vielä tämän viikon sunnuntaihin saakka, joten kokosin teille pienen inspiraatiolistan, mitä itse ostaisin juuri nyt. Valikoimassahan on valtava määrä hyviä tuotteita erityisesti Madaralta, mutta olkoot tämä nyt Katjan kuuma lista!

1. Laboratoire du Haut-Ségalan kukkaisvedet: Korkealaatuiset luomukukkaisvedet on pakattu riittoisiin pulloihin ja ne ovat jo valmiiksi edullisia. Kukkaisvesiä voi käyttää kasvoveden sijasta, sillä ne syntyvät eteeristen öljyjen tislauksen sivutuotteena ja sisältävät siten samoja vaikuttavia aineita näistä kasvin sieluista, kuten eteerisiä öljyjä nimitän. Kukkaisvedet siis kosteuttavat sekä hoitavat ihoa ja ne sopivat erinomaisesti DIY-kosmetiikan raaka-aineiksi sekä nesteeksi jauhemaisiin naamioihin, mitä on alkanut putkahdella merkille jos toisellekin. Omat suosikkini ovat talineritystä tasapainottava ja rauhoittava hamamelisvesi sekä kosteuttava ja kirkastava appelsiininkukkavesi. Ruusuvesi sopii kuivalle ja ikääntyvälle iholle ja laventelivesi puolestaan rasvaiselle iholle. Ruiskukkavesi toimii loistavana ihon rauhoittajana sekä silmähauteena.

2. Laboratoire du Haut-Ségalan kylmäpuristetut kasviöljyt: luomuviljellyt kylmäpuristetut kasviöljyt muodostavat koko luonnonkosmetiikan perustan. Niitä voi käyttää sellaisenaan kasvoille yhdessä kukkaisveden ja seerumin kanssa tai tehdä niistä oman öljyseoksen eteerisillä öljyillä tehostettuna. Lienee sanomattakin selvää, että minä kallistun sekoittelemaan omat cocktailini. Suosikkiöljyni ovat porkkanaöljy, joka auttaa ihoa päivettymään nopeammin, kasviöljyjen kuningatar arganöljy, joka sopii ikääntyvän ihon hoitoon, atooppiselle iholle, arpien hoitoon sekä hiuksille ja aprikoosinkiviöljy, joka on nopeasti imeytyvä, kevyt ja kirkastava öljy sekaiholle. Valikoimassa on myös monia muita kiinnostavia öljyjä, kuten kaktusviikunaöljy sekä risiiniöljy, joka toimii loistavasti puhdistusöljyn raaka-aineena ja vahvistaa ripsiä sekä kynsinauhoja.

DSC_0013

3. Khadin jauhenaamiot kasvoille ja vartalolle: Khadin jauhenaamiot sisältävät huikean paljon tehokkaita raaka-aineita ja sopivat sekä kasvoille että vartalolle. Jauhe kannattaa sekoittaa kukkaisveden kanssa ja vartalolle käytettynä esimerkiksi hunajaan tai intialaisittain maitoon. Oma suosikkinaamioni on ihoa kirkastava  appelsiininaamio, joka auttaa kosteuttamaan kuivia kohtia ja tasapainottamaan talineritystä rasvaisemmilla kohdilla. Vartalolle käytettynä naamion raaka-aineet auttavat selluliitin hoidossa.

4. Khadin shampoot: Rakastuin kevään aikana Khadin edullisiin, mutta erittäin ihaniin shampoisiin. Kokeiltuani hibiskuksen, ruusun ja neem-shampoon, suosikkiyhdistelmäkseni muodostui ruusu päivittäisessä käytössä ja neem kerran viikossa syväpuhdistukseen, joka auttoi itselläni myös päänahan ajoittaiseen kutiamiseen. Shampoissa on hurmaavaa myös niiden ihana intialainen pakkausdesign sekä orientaaliset tuoksut. Neem-shampoo on hyvä hilseen hoitoon.

DSC_0001

5. Florascentin aromasuihkeet: Näistä suihkeista kirjoitin viime viikolla, lukaise juttu nyt, jos se meni aiemmin ohi, sillä näistä kauniista pikkupulloista on niin paljon sanottavaa, että ne ansaitsivat oman postauksensa. Aromaterapeuttinen itsehoitosuihke on käsilaukun must have huulipunan lisäksi!

6. Biosoliksen itseruskettava: Itseruskettava voide on päässyt vakituiseen käyttöön siitä lähtien, kun korkkasin tämän kevään purkkirusketuskauden The Organic Pharmacyn itseruskettavalla. Kyseisestä voiteesta tulee reilusti väriä ja nyt olen löytänyt täydellisesti toimivan kombon yhdistämällä sen Biosoliksen kevyesti väriä tuovaan itseruskettavaan, jolla on helppo ylläpitää väriä humpsahtamatta liikakäyttöön. Käytän siis itseruskettavaa säärilleni, sillä se helpottaa huomattavasti siirtymistä hameen alta vilahtaviin paljaisiin sääriin.

7. Logonan piparminttuhammastahna: Sokerina pohjalla loistana hammastahnavinkki! Tämä on täydellinen vahinkolöytö, sillä käydessäni viimeksi ostoksilla Natural Goods Companylla, olin aikeissa hamstrata pari tuubia Weledan suolahammastahnaa, mutta sarjan maahantuonti olikin muuttanut toiselle yritykselle. Hätäpäissäni päädyin kokeilemaan Logonan Piparminttutahnaa ja löysinkin siitä saman tien uuden suosikin, jota olen käyttänyt jo pari tuubia. Tässä tahnassa ihanaa on vaahtoavuus, sillä se puolestaan puuttui suolahammastahnasta täysin.

Natural Goods Companylla on ilmaiset toimituskulut ja toimitusaika on 1-3 arkipäivää. -20 % alennuksen saat koko valikoimasta koodilla KATJAx097gbH sunnuntaihin 31.5.2015 saakka.

DSC_0027

Postauksen linkit ovat affiliate-linkkejä

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , ,