Beauty

Täydellisen meikkipakin salaisuus

Beauty | 12.12.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Anteeksi, mutta voisiko Kjaer Weis mitenkään olla hieman vähemmän täydellinen meikkisarja? Eihän tässä ole kenelläkään muilla mitään mahdollisuuksia luoda täydellistä meikkisarjaa näiden huipputuotteiden rinnalla!

No, jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin ei Kjaerkaan nyt sentään aivan täydellinen ole: jollei halua käyttää kiinteää meikkipohjaa, on valittava meikkivoide joltain toiselta sarjalta, mutta sellainen löytyy onneksi Nui Berliniltä (kirjoitin Nuin meikkivoiteesta taannoin, juttu löytyy täältä). Toisaalta Kjaerin meikkivoiteesta saa kevyemmän, kun levittää sen meikkivoidesiveltimellä sarjan Beautiful Oil valoöljyn päälle (löydät kirjoittamani jutun tuosta ökyöljystä täältä). Itse en käytä Kjaerin meikkivoidetta koko kasvoille, vaan se on päivittäinen luottotuotteeni silmänalusten peittämiseen. Olipa meikkipohjani sitten mikä tahansa – sävyttävä päivävoide, ohut meikkivoide tai hieman peittävämpi pohja – käytän tummien silmänalusten peittämiseen joka päivä Just Sheer tai Subtlety meikkivoidetta. Hyvä peitevoide on niiden aamujen pelastus, kun peilissä on vastassa zombisilmänaluset, valokynistä en ole koskaan perustanut näiden 18 vuoden aikana, kun olen alalla työskennellyt.

Viimeisin uutuus Kjaerilta on The Lip Balm huulibalsami, joka on täydellinen pohjustaja sarjan huulipunille ja huulisävytteille. Huulibalsami on pakattu muista tuotteista poiketen mattamustaan metallirasiaan, joka on kertakaikkiaan u-pe-a. KW:n huulipunat ovat mielestäni maailman parhaat (tosin huomautettakoon, että RMS Beauty on juuri lanseerannut uudet huulipunat, mutta en ole vielä päässyt testaamaan niitä). Kjaerin huulipunan koostumus on täydellisen matta, väripigmenttiä on runsaasti ja pysyvyys on loistava. Värivalikoima on simppeli, mutta siitä ei puutu mitään.

Huulikiiltoja Kjaer Weisin valikoimasta löydy, mutta olen varma, että niiden lanseeraus on vain ajan kysymys. Moni kuluttaja toivoo myös varmasti toista ripsiväriä, sillä kaikkien mielestä nykyinen huippumascara ei ole täydellinen.

Luonnonkosmetikasta on löytynyt pitkään hyvät huulipunat, mutta ei täydellisen sävyisiä huultenrajauskyniä. Senkin aukon Kjaer Weis paikkasi hiljattain ja ostin juuri omiin lempipuniini (KW Rediin ja Believeen) omat kynät, sävyt Classic ja Mauve. Kynissäkin on Kjaerin tavaramerkiksi muodostunut upea, raskas, metallinen korkki, mutta kynän loppuessa siihen voi ostaa muiden tuotteiden tapaan refillin, joten ylellisestä metallikorkista ei synny turhaa roskaa.

Kjaer Weisin upeat metalliset täyttöpakkaukset ovat nerokkainta ja tyylikkäintä, mitä (luonnon)kosmetiikkapakkauksista on ikinä löytynyt. Jos aikoo olla ekologinen, ei ole pakko näyttää siltä. Pakkaukset kuitenkin painavat melko paljon, jos ajattelee esimerkiksi matkustamista. Tottakai Kirsten Kjaer Weis keksi nerokkaan ja tyylikkään ratkaisun tähänkin ja suunnitteli Collector’s Kitin, upean punaisen rasian, jossa on paikat kaikille lempituotteille. Tuotteet saa kiinni rasiaan samaan tapaan magneetilla kuin metallisiin rasioihinkin.

Sain valita Joliesta omaan rasiaani täytteeksi luottotuotteeni. Rasiaan päätyivät Just Sheer meikkivoide, Ravishing Highlighter korostusväri (lue Inken Purkkinurkasta mahtava juttu korostusväreistä), Desired Glow poskipuna, Charmed ja Magnetic luomiväri sekä Lover’s Choice huulisävyte. Sujautan tämän rasian ensimmäisenä matkalaukkuuni, kun pakkaan seuraavalle reissulleni, joka onkin edessä jo ensi maanantaina. Collector’s Kitiin saa kerättyä täydellisen minimeikkipakillisen verran tuotteita omaan luottomeikkiinsä ja rasia on muuten myös täydellinen joululahjaidea.

Oletteko kokeilleet Kjaer Weisin uusia huultenrajauskyniä? Mitkä ovat lempituotteitanne sarjasta?

Lisää luettavaa: lue myös tekemäni haastattelu sarjan perustajasta Kirsten Kjaer Weisistä täältä

Kuvat Katja Kokko

Kjaer Weisin rasia ja sen sisältö saatu blogin kautta

Avainsanat: , , , ,