Beauty

Kasvojen arkkitehtihoito

Beauty | 15.11.2018 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Novexpert

Pikkujoulukausi lähestyy, kuten myös iholle rankin vuodenaika eli talvi. Nyt onkin aika valaa perustukset uudelleen ja rakentaa koko homma alusta saakka. Tällä kertaa on luvassa kaikkien aikojen resepti luonnolliseen kasvojenkohotukseen ja neulattomaan injektiohoitoon.

Ranskalainen Novexpert on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä luottosarjoistani, vaikka olenkin välillä suorastaan taistellut tuotteiden teknisyyttä ja joitakin raaka-ainevalintoja vastaan, mutta lopulta oli vain nostettava kädet pystyyn ja antauduttava: suurin osa tuotteista on aivan tajuttoman hyviä ja etenkin tämän postauksen tuotteita käyttäessäni olen päivitellyt miten käsittämättömän upea iho näillä tulee.

Tämän postauksen tuotteet eivät ole tarkoitettu minkään erityisen iho-ongelman hoitoon, vaan ne ovat kunnon anti-agea parhammillaan: supernesteytystä, ryppyjen silottamista, veltostuneen ihon kiinteyttämistä, kasvojen täyteläistämistä ja yleistä hehkua. Tuotteet sopivat myös herkälle iholle eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntäaineita. Novexpertin tuotteissa on hajusteita, mutta ne eivät sisällä eteerisiä öljyjä eivätkä yleisimmin allergiaa aiheuttavia tuoksukomponentteja.

Arkkitehtihoito à la Novexpert:

1. Perustanvalamis-naamio

Hyaluronic Acid Repulp Mask

Hyaluronihappolinjan naamio rakentaa ihon uudelleen tehden siitä pumpulin pehmeän ja silkkisen sileän. Tämä on ehdoton naamio talven ajaksi ja ennen juhlia. Ikääntyvälle iholle naamio toimii kaulan ihon tehohoitona, jota ei saisi unohtaa. Naamio on rescue-tuote iholle, joka on altistunut ääriolosuhteille, kuten voimakkaalle auringolle, kylmyydelle, viimalle, stressille, merivedelle, kloorivedelle ja rankalle stressille. Tämä naamio sopii 25-vuotiaasta ylöspäin kaikille muille paitsi rasvaiselle iholle.

Iho kannattaa toki kuoria ennen naamion käyttöä: herkälle iholle kuorinnaksi sopii Magnesium-linjan Hydro-Biotic kuorinta ja muille ihotyypeille C-vitamiinin linjan C Expert kuorinta, joka muodostaa naamion kanssa kunnon tuhkimohoidon. Anna naamion vaikuttaa 10-20 minuuttia ja puhdista se sitten lämpimään veteen kastetulla kasvopyyhkeellä. Jatka hoitoa sitten hyaluronihapposuihkeella.

Naamio on joulun ja talven ajan myynnissä pakkauksessa yhdessä  Hyaluronihappoboosterin kanssa. Pakkausta löytyy Sokokselta ja sen hinta on 49,90 €.

Katsaus naamion raaka-aineisiin löytyy täältä.

2. Neulaton nesteytys

Hyaluronic Acid Smoothing Toning Mist 3in1

Silmät kiinni, täältä pesee miljardi hyaluronihappomolekyyliä yhdellä suihkauksella! Novexpertin hyaluronihapposuihkeeseen jää koukkuun, sanokaa minun sanoneen. Suihke todellakin kosteuttaa, mutta lisäksi se parantaa kollageenin tuotantoa, tuo iholle happea, suojaa vapailta radikaaleilta ja ilmansaasteilta sekä kiinnittää meikin.

Suihkuta kasvoille ja kaulalle naamion poistamisen jälkeen, ja taputtele sitten käsin ihoon, kunnes neste on täysin imeytynyt. Näppärän kokoinen 100 ml sujahtaa hyvin käsilaukkuun ja käsimatkatavaroihin.

Tarkempi selonteko supersuihkeen aktiivisista raaka-aineista löytyy tästä postauksesta.

3. Luonnollinen facelift

Hyaluronic Acid Instant Lifting Serum

Tämä seerumi yhdessä hyaluronihappovoiteen ja omega-boosterin kanssa saa aikaan ihon, joka näyttää jossain superkalliissa kasvojenkohotuksessa ja -muotoilussa käyneeltä. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille 25-vuotiaasta ylöspäin. Se on erityisen hyvä stressistä ja ilmerypyistä kärsiville, aurinkovaurioista johtuvien juonteiden hoitoon, botox-pistosten jälkeen ja aikaerojen rasittamalle iholle. Lisäksi se on erinomainen juuri ennen juhlia ja juhlien jälkeen. Seerumilla on kiinteyttävä, kohottava, täyteläistävä ja kirkastava vaikutus. Aktiiviaineista löytyy Noxexpertin patentoimaa Novaxyline-leväuutetta, hyaluronihappoa, C-vitamiinia, granaattiomenaa, parsakaalia, maarianohdaketta, vihreää teetä, persikkaa, omenaa, vadelmaa ja baobabia. Pidän todella paljon siitä, kuinka tässä tuotteessa yhdistyvät teknisyys, tulokset ja tuntuma. Kerrassaan mahtava tuote!

Levitä seerumi kasvoille ja kaulalle hyaluronihapposuihkeen jälkeen ja anna sen vaikuttaa 5 minuuttia ennen kuin levität iholle seuraavia tuotteita.

4. Neulaton 3D injektiohoito

Hyaluronic Acid Booster Serum

Hyaluronihappoboosteripullo sisältää puhdasta hyaluronihappoa yhtä paljon kuin 20 injektiota. Boosterin vaikutus on kolmiulotteinen ja se vaikuttaa ihon eri kerroksissa aivan pinnalta syvemmälle ihoon. Boosteri sopii 25-vuotiaasta ylöspäin kaikille ihotyypeille. Se on tarkoitettu erityisesti pintakuivalle iholle, väsyneille kasvoille, hyaluronihappo-injektioiden jälkeen, rasvaiselle iholle anti-age tuotteeksi, miehille after shavena, ”kuopalla” oleville kasvoille ja voimakkaalle stressille altistuneille kasvoille, joissa on paljon ilmeryppyjä.

Boosterista jää hitusen tahmea tuntuma iholle, koska mitä enemmän tuotteessa on hyaluronihappoa, sitä enemmän tuntumaa jää. Kun tuote on saanut hetken vaikuttaa, olen kuitenkin itse huomannut tuntuman muuttuvan aivan sileäksi.

Pikkujouluhoitoon voit valita joko kiinteyttävän seerumin tai hyaluronihappoboosterin. Itse olen jopa välillä yhdistänyt ne keskenään, mikä ei varsinaisesti ole tarpeen, mutta efekti on kyllä todella kiva… kokeilu omalla vastuulla!

Lisää luettavaa boosterin vaikuttavista aineista löytyy täältä.

5. Ihon ulkoruokintatuote

Omega Booster Serum

3, 5, 6, 7, 9… omegapommi on aivan ehdoton tuote ihon siloittamiseen, vahvistamiseen, kuivuuden nujertamiseen ja ravitsemiseen ihohuokosia tukkimatta. Skvalaanipohjainen öljyseerumi sujahtaa ihoon hetkessä ja jättää ihon silkkisen sileäksi ja juuri sopivan verran kiiltäväksi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille 20-vuotiaasta ylöspäin ja erityisesti hauraalle, kuivalle, ärtyneelle, atooppiselle, ikääntyvälle, auringolle, ilmastoinnille, kuivalle ilmalle ja kylmyydelle altistuneelle iholle. Minun suositukseni on yksinkertaisesti käyttää tätä vuoden ympäri kaikissa olosuhteissa. Tuote toimii myöskin aivan täydellisenä ihon siloittajana ennen meikkiä, joten se on täsmätuote ennen pikkujoulumeikin tekoa.

Levitä omegaboosteria muutama tippa kasvoille ja kaulalle seerumin jälkeen ennen kosteusvoidetta. Skvalaani- ja jojobaöljypohjan ansiosta tuote on niin ohut ja nopeasti imeytyvä, että se kannattaa levittää iholle ennen kosteusvoidetta.

Voit tutustua tarkemmin omegaboosterin raaka-aineisiin tässä postauksessa.

6. Kasvojen arkkitehtivoide

Hyaluronic Acid Repulp Cream

Kasvojen arkkitehtivoide viimeistelee pikkujouluhoidon! Tämä on luhistuneiden kasvojen pelastaja ja sisäpiiri tiesi kertoa, että moni käyttää tätä voidetta myös rintojen hoitoon. Hyaluronihappovoide sopii 20-vuotiaasta ylöspäin kaikille ihotyypeille rasvaista ihoa lukuunottamatta. Olipa ihosi sitten veltostuva, ohut, juuri injektiohoidossa käynyt tai maan vetovoiman puoleensa vetämä, tämä voide on omiaan korjaamaan tilanteen.

Arkkitehtivoide vahvistaa ihoa tehostamalla kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa ihossa. Lisäksi se toimii kuin injektioruiske täyttäen juonteita ja uurteita ihossa. Voide on ladattu mm. hyaluronihapolla, Novaxyline-leväuutteella, punalevällä. viherlevällä, omenan siemenuutteella, granaattiomenalla ja vihreällä teellä.

Levitä voidetta kasvoille ja kaulalle (ja dekolteelle sekä rinnoille) viimeiseksi ja odota noin 5 minuuttia ennen kuin alat loihtia kasvoille pikkujoulumeikkiä – mikäli se on enää tarpeen tämän hoidon jälkeen!

Paitsi että Novexpertin tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan timanttisia ja niiden kehityksestä vastaavat kosmetiikkamaailman Nobelistit ja huippunimet, Novexpert on erittäin luotettava kosmetiikan valmistaja. Toki tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta ylipäätään tehtaana ja valmistajana yritys noudattaa äärimmäisen korkeita standardeja mm. hygieenisyyden ja kierrätyksen suhteen. Lisäksi kaikki tuotteiden cosmeceutical-tehoaineet on valittu tieteellisiin tutkimuksiin perustuen. En voi kuin tuulettaa tämän sarjan puolesta!

Oletko kokeillut tämän postauksen tuotteita?

Löydät kaikki postaukseni Novexpertistä täältä.

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , ,