Beauty

Kasvojen arkkitehtihoito

Beauty | 15.11.2018 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Novexpert

Pikkujoulukausi lähestyy, kuten myös iholle rankin vuodenaika eli talvi. Nyt onkin aika valaa perustukset uudelleen ja rakentaa koko homma alusta saakka. Tällä kertaa on luvassa kaikkien aikojen resepti luonnolliseen kasvojenkohotukseen ja neulattomaan injektiohoitoon.

Ranskalainen Novexpert on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä luottosarjoistani, vaikka olenkin välillä suorastaan taistellut tuotteiden teknisyyttä ja joitakin raaka-ainevalintoja vastaan, mutta lopulta oli vain nostettava kädet pystyyn ja antauduttava: suurin osa tuotteista on aivan tajuttoman hyviä ja etenkin tämän postauksen tuotteita käyttäessäni olen päivitellyt miten käsittämättömän upea iho näillä tulee.

Tämän postauksen tuotteet eivät ole tarkoitettu minkään erityisen iho-ongelman hoitoon, vaan ne ovat kunnon anti-agea parhammillaan: supernesteytystä, ryppyjen silottamista, veltostuneen ihon kiinteyttämistä, kasvojen täyteläistämistä ja yleistä hehkua. Tuotteet sopivat myös herkälle iholle eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntäaineita. Novexpertin tuotteissa on hajusteita, mutta ne eivät sisällä eteerisiä öljyjä eivätkä yleisimmin allergiaa aiheuttavia tuoksukomponentteja.

Arkkitehtihoito à la Novexpert:

1. Perustanvalamis-naamio

Hyaluronic Acid Repulp Mask

Hyaluronihappolinjan naamio rakentaa ihon uudelleen tehden siitä pumpulin pehmeän ja silkkisen sileän. Tämä on ehdoton naamio talven ajaksi ja ennen juhlia. Ikääntyvälle iholle naamio toimii kaulan ihon tehohoitona, jota ei saisi unohtaa. Naamio on rescue-tuote iholle, joka on altistunut ääriolosuhteille, kuten voimakkaalle auringolle, kylmyydelle, viimalle, stressille, merivedelle, kloorivedelle ja rankalle stressille. Tämä naamio sopii 25-vuotiaasta ylöspäin kaikille muille paitsi rasvaiselle iholle.

Iho kannattaa toki kuoria ennen naamion käyttöä: herkälle iholle kuorinnaksi sopii Magnesium-linjan Hydro-Biotic kuorinta ja muille ihotyypeille C-vitamiinin linjan C Expert kuorinta, joka muodostaa naamion kanssa kunnon tuhkimohoidon. Anna naamion vaikuttaa 10-20 minuuttia ja puhdista se sitten lämpimään veteen kastetulla kasvopyyhkeellä. Jatka hoitoa sitten hyaluronihapposuihkeella.

Naamio on joulun ja talven ajan myynnissä pakkauksessa yhdessä  Hyaluronihappoboosterin kanssa. Pakkausta löytyy Sokokselta ja sen hinta on 49,90 €.

Katsaus naamion raaka-aineisiin löytyy täältä.

2. Neulaton nesteytys

Hyaluronic Acid Smoothing Toning Mist 3in1

Silmät kiinni, täältä pesee miljardi hyaluronihappomolekyyliä yhdellä suihkauksella! Novexpertin hyaluronihapposuihkeeseen jää koukkuun, sanokaa minun sanoneen. Suihke todellakin kosteuttaa, mutta lisäksi se parantaa kollageenin tuotantoa, tuo iholle happea, suojaa vapailta radikaaleilta ja ilmansaasteilta sekä kiinnittää meikin.

Suihkuta kasvoille ja kaulalle naamion poistamisen jälkeen, ja taputtele sitten käsin ihoon, kunnes neste on täysin imeytynyt. Näppärän kokoinen 100 ml sujahtaa hyvin käsilaukkuun ja käsimatkatavaroihin.

Tarkempi selonteko supersuihkeen aktiivisista raaka-aineista löytyy tästä postauksesta.

3. Luonnollinen facelift

Hyaluronic Acid Instant Lifting Serum

Tämä seerumi yhdessä hyaluronihappovoiteen ja omega-boosterin kanssa saa aikaan ihon, joka näyttää jossain superkalliissa kasvojenkohotuksessa ja -muotoilussa käyneeltä. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille 25-vuotiaasta ylöspäin. Se on erityisen hyvä stressistä ja ilmerypyistä kärsiville, aurinkovaurioista johtuvien juonteiden hoitoon, botox-pistosten jälkeen ja aikaerojen rasittamalle iholle. Lisäksi se on erinomainen juuri ennen juhlia ja juhlien jälkeen. Seerumilla on kiinteyttävä, kohottava, täyteläistävä ja kirkastava vaikutus. Aktiiviaineista löytyy Noxexpertin patentoimaa Novaxyline-leväuutetta, hyaluronihappoa, C-vitamiinia, granaattiomenaa, parsakaalia, maarianohdaketta, vihreää teetä, persikkaa, omenaa, vadelmaa ja baobabia. Pidän todella paljon siitä, kuinka tässä tuotteessa yhdistyvät teknisyys, tulokset ja tuntuma. Kerrassaan mahtava tuote!

Levitä seerumi kasvoille ja kaulalle hyaluronihapposuihkeen jälkeen ja anna sen vaikuttaa 5 minuuttia ennen kuin levität iholle seuraavia tuotteita.

4. Neulaton 3D injektiohoito

Hyaluronic Acid Booster Serum

Hyaluronihappoboosteripullo sisältää puhdasta hyaluronihappoa yhtä paljon kuin 20 injektiota. Boosterin vaikutus on kolmiulotteinen ja se vaikuttaa ihon eri kerroksissa aivan pinnalta syvemmälle ihoon. Boosteri sopii 25-vuotiaasta ylöspäin kaikille ihotyypeille. Se on tarkoitettu erityisesti pintakuivalle iholle, väsyneille kasvoille, hyaluronihappo-injektioiden jälkeen, rasvaiselle iholle anti-age tuotteeksi, miehille after shavena, ”kuopalla” oleville kasvoille ja voimakkaalle stressille altistuneille kasvoille, joissa on paljon ilmeryppyjä.

Boosterista jää hitusen tahmea tuntuma iholle, koska mitä enemmän tuotteessa on hyaluronihappoa, sitä enemmän tuntumaa jää. Kun tuote on saanut hetken vaikuttaa, olen kuitenkin itse huomannut tuntuman muuttuvan aivan sileäksi.

Pikkujouluhoitoon voit valita joko kiinteyttävän seerumin tai hyaluronihappoboosterin. Itse olen jopa välillä yhdistänyt ne keskenään, mikä ei varsinaisesti ole tarpeen, mutta efekti on kyllä todella kiva… kokeilu omalla vastuulla!

Lisää luettavaa boosterin vaikuttavista aineista löytyy täältä.

5. Ihon ulkoruokintatuote

Omega Booster Serum

3, 5, 6, 7, 9… omegapommi on aivan ehdoton tuote ihon siloittamiseen, vahvistamiseen, kuivuuden nujertamiseen ja ravitsemiseen ihohuokosia tukkimatta. Skvalaanipohjainen öljyseerumi sujahtaa ihoon hetkessä ja jättää ihon silkkisen sileäksi ja juuri sopivan verran kiiltäväksi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille 20-vuotiaasta ylöspäin ja erityisesti hauraalle, kuivalle, ärtyneelle, atooppiselle, ikääntyvälle, auringolle, ilmastoinnille, kuivalle ilmalle ja kylmyydelle altistuneelle iholle. Minun suositukseni on yksinkertaisesti käyttää tätä vuoden ympäri kaikissa olosuhteissa. Tuote toimii myöskin aivan täydellisenä ihon siloittajana ennen meikkiä, joten se on täsmätuote ennen pikkujoulumeikin tekoa.

Levitä omegaboosteria muutama tippa kasvoille ja kaulalle seerumin jälkeen ennen kosteusvoidetta. Skvalaani- ja jojobaöljypohjan ansiosta tuote on niin ohut ja nopeasti imeytyvä, että se kannattaa levittää iholle ennen kosteusvoidetta.

Voit tutustua tarkemmin omegaboosterin raaka-aineisiin tässä postauksessa.

6. Kasvojen arkkitehtivoide

Hyaluronic Acid Repulp Cream

Kasvojen arkkitehtivoide viimeistelee pikkujouluhoidon! Tämä on luhistuneiden kasvojen pelastaja ja sisäpiiri tiesi kertoa, että moni käyttää tätä voidetta myös rintojen hoitoon. Hyaluronihappovoide sopii 20-vuotiaasta ylöspäin kaikille ihotyypeille rasvaista ihoa lukuunottamatta. Olipa ihosi sitten veltostuva, ohut, juuri injektiohoidossa käynyt tai maan vetovoiman puoleensa vetämä, tämä voide on omiaan korjaamaan tilanteen.

Arkkitehtivoide vahvistaa ihoa tehostamalla kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa ihossa. Lisäksi se toimii kuin injektioruiske täyttäen juonteita ja uurteita ihossa. Voide on ladattu mm. hyaluronihapolla, Novaxyline-leväuutteella, punalevällä. viherlevällä, omenan siemenuutteella, granaattiomenalla ja vihreällä teellä.

Levitä voidetta kasvoille ja kaulalle (ja dekolteelle sekä rinnoille) viimeiseksi ja odota noin 5 minuuttia ennen kuin alat loihtia kasvoille pikkujoulumeikkiä – mikäli se on enää tarpeen tämän hoidon jälkeen!

Paitsi että Novexpertin tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan timanttisia ja niiden kehityksestä vastaavat kosmetiikkamaailman Nobelistit ja huippunimet, Novexpert on erittäin luotettava kosmetiikan valmistaja. Toki tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta ylipäätään tehtaana ja valmistajana yritys noudattaa äärimmäisen korkeita standardeja mm. hygieenisyyden ja kierrätyksen suhteen. Lisäksi kaikki tuotteiden cosmeceutical-tehoaineet on valittu tieteellisiin tutkimuksiin perustuen. En voi kuin tuulettaa tämän sarjan puolesta!

Oletko kokeillut tämän postauksen tuotteita?

Löydät kaikki postaukseni Novexpertistä täältä.

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , ,

Beauty

26 kommenttia artikkeliin “Kasvojen arkkitehtihoito”

 1. Maria

  Hei! Voisitko kirjoittaa postauksen rasvaiselle iholle sopivista talven ihmeiaineista? Hakusessa just joku tuollainen ihmenaamio, joka vaan herättäisi ihon henkiin pimeyden, viiman ja toimiston ilmastoinnin + lämmityshelvetin keskellä 😀 usein tuntuu että kaikki kosteuttavat tuotteet ja varsinkin naamiot aiheuttavat vaan näppyräjähdyksen. Pitääpä kokeilla noita seerumeita, jos ne sopisivat myös rasvaiselle iholle…

 2. Minna

  Otin sinun vinkkaamana käyttöön muutamia tuotteita Novexpertiltä, sillä ihan kaikkeen ei kerralla ollut varaa. Vaikka Magnesium-linja onkin aika edullinen! Tällä hetkellä mulla on sarjalta misellivesi, jota käytän aamuisin kasvojen freesaamiseen. Kasvovetenä käytän Whamisan Deep Rich Toneria; tästä pieni hehkutus. En olisi ikinä uskonut että tämä tuote sopii minun kaikelle reagoivalle iholleni, mutta mulla oli ollut näytepullo vaikka kuinka kauan kaapissa ja alkusyksystä uskaltauduin testaamaan ja onneksi tein niin! Novexpertin Magnesium-linjasta mulla on se ”täyteläisempi” voide ja sitten tuo Omega-öljy. En ole toistaiseksi ottanut Novexpertin seerumia tai kasvovettä käyttöön, kun koen että Whamisa korvaa ne molemmat.
  Näillä on kyllä ihon kunto parantunut huimasti! Rakastan Esseä ja sen filosofiaa, mutta täytyy sanoa että pidän enemmän tuosta magnesium-voiteesta kuin Essen sensitive hydro-voiteesta. Ja olen myös iloinen, että nyt ollessani taas pitkästä aikaa opiskelija, tuotteet ovat vähän edullisempia. Ja tuo Whamisan Deep Rich Toner <3 Pidän sormet ja varpaat ristissä, ettei ihoni myöhemmin ala ärsyyntyä siitä, sillä en tiedä miten enää osaisin elää ilman tätä tuotetta!

 3. Novexpertin tuotteet eivät ole oikein saaneet minua innostumaan. Pakkausdesing ei ole kovin mieleinen. Mutta kyllä tämän hehkutuksen jälkeen on pakko kokeilla….. kaikkia 🙂 Miten vertaisit tuota öjyseerumia Frantsilan The Garden Trilogy Anti-Pollution öljyyn? Entä, voiko nämä Novexpertin tuotteet yhdistää Whamisan tuotteisiin, olen niin addiktoitunut niihin ja siihen filosofiaan. Tuleeko jo liikaa tuotteita päällekkäin jos yhdistän nämä kaikki? Huomaan kyllä että taidan olla ihan innoissani 🙂 Minulla on nimittäin juuri nuo kaikki mainitsemasi ihon ”vaivat” iho janoaa kosteutta, kiinteyttä, ryppyjen silotusta ja kohotusta.

  • Joo pakkausdesign on yhtä tylsä kuin apteekkisarjoissa 😀 Mutta on kyllä niin timanttia sisältö etten voi kuin suositella lämmöllä. Hmm, en vertaisi näitä öljyseerumeita, kun ovat tosi erilaisia: Frantsilassa on eteerisiä öljyjä, Novexpertissä ei. Lisäksi Novexpertillä on skvalaania ja hajotettua kasviöljyä, Frantsilalla pelkkiä kokonaisia kasviöljyjä. Ovat ihan erilaisia! Novexpertiä voi aivan hyvin yhdistää Whamisaan.

 4. saraj

  Jos tästä sarjasta ostaisi kaksi tuotetta kosteusköyhälle ja samealle melkein nelikymppisen ulkotyöläisen iholle, mitkä ne olisivat?

 5. Marre

  Kuulostaapa hyvältä! Kesällä oli käytössä näistä hyaluronihappoboosteri ja hyaluronihapposuihke, tykkäsin tosi paljon.
  Olisiko tämä sarja ikääntyvälle iholle jopa Whamisaa parempi vaihtoehto?

 6. Laura

  Olen vaihtamassa Novexpertin tuotteisiin ja mietin puhdistustuotteen valintaa. Ihoni on kuiva/pintakuiva sekaiho, melko ohut, ilmejuonteita saan herkästi ja olen 32-vuotias. Puhdistusmaidot koen välillä liian kevyeksi, enkä saa sillä meikkiä kunnolla pois vaikka en tuhdisti meikkaakaan. Voinko yhdistää esim. Whamisan puhdistusöljyn/kaksoispuhdistuksen (josta minulla ei vielä ole kokemusta) novexperttin vai pysyä suosiolla saman sarjan tuotteissa? Novexpertiltä mietin puhdistusvaahtoa, mutta en tiedä kuivattaako ihoa liikaa.

 7. Heili

  Hei taas Katja!
  Ihanaa kun jatkat tämän sarjan parissa! Mulla on käytössä vain Novexpert ja Esse ja nehän on aivan killeri combo! Nyt kun Essen sensitive tuotteet on tehneet tehtävänsä ja ovat loppumaisillani niin juuri pohdin mitä seuraavaksi. Miten Essen Intensity Serum ja Novexpertin Hyaluronic Acid Instant Lifting Serum poikkeavat toisistaan? Ja kumpaa suosittelet Essen Omega Rich moisturiseria vai Novexpertin Omega boosteria? On totta että Novexpertin Hyaluronic booster jättää tahmean pinnan, mulle suositeltiin Essen Seerumia sen sijaan. Mutta onko se yhtä hyvä? Lisäksi se silmävoide. Sun vuoden paras silmävoide viime vuonna oli Essen. En malta odottaa tämän vuoden purkkigaalaa!!!!
  🙂 🙂 🙂
  Eli mitä suosittelisit Essen sensitive serumin tilalle noista? Ja kumpaa omegaa?
  Sanon vielä että ihoni on nyt todella hyvässä kunnossa joten tuhannet kiitokset sulle!!!

  • Esse käyttää huomattavasti enemmän aktiivisia aineita kuin Novexpert, se näkyy jo hinnassakin. Mutta en silti haluaisi sanoa, että kumpikaan on parempi/huonompi. Jos sun iholle kumpikin sopii, niin parhaiten tiedät, kun kokeilet itse. Tällä hetkellä olen itse intona Novexpertistä, joten tietenkin tekee mieli suositella sitä. Tosi ihana kuulla, että sun iho voi nyt hyvin. Uskon kyllä, että Novexpert on sulle aivan täydellinen!

  • Heili

   Kirjoitan edelleen tähän, jospa tämä selventää jollekulle muullekin miten nämä tuotteet nivoutuisivat toisiinsa. Tutkin sun kaikki kirjoitukset Essestä ja Novexpertista ja päädyin seuraavaan aamu/ ilta ohjelmaan. Voisitko sanoa jos jokin on liikaa tai korvaa jo jonkin tuotteen etten osta turhaan ja ylihoida ihoa. Sensitive sarjan tuotteet on loppusuoralla ja en ole vielä ostanut uusia Essen tuotteita. Novexpertin seuraavat tuotteet mulla jo on käytössä. Joulupukki on luvannut avustaa Essen suhteen.. 😉
   AAMU
   Novexpert misellivesi puhdistukseen
   Novexpert Hyaluronic kasvovesi imeyttäen ihoon
   Esse Serum (Hyaluronihapposeerumi)
   Esse Serum Intensity
   Kysymys: Mitä Intensityn päälle? Novexpert Omega Booster tai Essen Probiotic seerumi? Molemmat öljypohjaisia. En aamulla laittaisi enää öljyä näiden päälle
   Kosteusvoide Esse Omega Deep
   Silmävoide Novexpert Radiance Lifting
   ILTA
   Esse Sensitive Cleaner
   Esse Toner Plus
   Esse Serum
   Novexpert C vitamin booster
   ja taas kumpi näistä? Omega booster vai Probiotic serum?
   Kosteusvoide Esse Omega Deep
   Silmävoide Esse Plus Eye Contour
   Kiitos ja suuri kumarrus ihonhoito gurulleni!!! 🙂

   • Sun aamurutiinissa on ihan liikaa seerumeita. Toinen Essen seerumeista pois 🙂 Jos käytät Essen seerumia, ota sen päälle Essen Probiotic Serum, jos vaihdat seerumin Novexpertiin niin sitten Omega Booster 🙂 Illasta kans pois Essen seerumi tai sitten C-vitamiiniboosteri, vain toinen riittää. Ja sama vastaus öljyn valintaan: valitse samasta sarjasta 🙂

 8. Riikka

  Moi Katja!
  Mulla taas tyhmä kysymys, eli onko tarkoitus että tuo öljyseerumi korvaa normaalisti kasvovoiteen jälkeen käyttämäni kasvoöljyn? Lähinnä mietin että meneekö överiksi jos laitan illalla vielä kasvoöljyn viimeisenä muiden tuotteiden (Whamisa Deep Rich Toner + Hyaluronic Acid Booster Serum + Omega Booster Serum + Repulp Cream) jälkeen?
  Tuo Hyaluronic Acid Booster Serum on ihan helmi, samoin se Vitamin C Booster. Rumia pakkauksia joo, mutta aina ei kai voi saada kaikkea 🙂

  • Kyllä, Omega Booster on öljy, eli korvaa ihan tavallisen ihoöljyn, etkä tarvitse kahta öljyä. Kuulostaa tosi ihanalta sun rutiini! Ei ne pakkaukset musta rumia ole, ne vaan kliinisen näköisiä, kuten apteekkisarjat 🙂

 9. Olen käyttänyt hyaluronihapposeerumia ja la crème repulp -voidetta. Iho jää tahmeaksi, nyt ymmärrän miksi. Laitetaanko seerumia ja voidetta vain pieni tippa vai runsaammin?
  (toinen huomio, joka ei liity postaukseen:
  La crème caramel levittyy mulla iholle huonosti jättäen ihon likaisen näköiseksi, jos alla on jo seerumi ja voide, mutta yksin käytettynä tosi hyvin, olenkin käyttänyt päivällä yksin sitä, ja yöllä sitten hyaluronihappovoidetta ja -seerumia)

  • Mä kyllä käytän seerumia aina niin, että puristan pipetin ihan tyhjäksi, oisko sitä sit 1/2 tl 🙂 Niin, että riittää hyvin kasvoille ja kaulalle. Siis jännä tuo Creme Caramel kokemus sulla, en ole huomannut vastaavaa!

 10. Miia

  Hei Katja!
  Ensiksikin suuri kiitos sinulle kaikista jakamistasi neuvoista täällä blogissa! Olen sinun neuvoilla ja kosmetologin avustuksella saanut ihoni kuntoon viimeisen vuoden aikana. Kiitosta saa myös Esse ja Whamisa, jonka avulla pintakuiva tukkeutuva ihoni on historiaa.
  Sitten pari kysymystä. Käytän tällä hetkellä Whamisan deep rich toneria, essen seerumia ja repair oilia sekä rich moisturiseria. Haluaisin rahallisista syistä vaihtaa seerumin ja öljyn ( liian pieni pullo hintaan nähden) mutta mitä tilalle? Etenkin öljyn toivoisin imeytyvän yhtä hyvin kuin tuo repair oil. Olisiko whamisan öljy kokeilemisen arvoinen? Tai jokin tuote esim NYR:ltä? Entäs tuo seerumi? Ihoni on kosteutta janoava sekaiho.

  • Kiva kuulla, että ihosi voi paremmin 🙂 Whamisan öljy on loistava, kuten myöskin NYR:ltä esim. Orange Flower öljy voisi sopia hyvin, samoin Novexpertin Omega Booster. Seerumi voisi olla Novexpertin C-vitamiiniboosteri/Hyaluronihappoboosteri tai NYR:n Hydrating Oil Free Serum 🙂

 11. Hei! Innostuin tästä postauksestasi niin että kävin heti hakemassa muutamia tuotteita testiin. Ihoni on muutoin melkolailla normaali, mutta janoaa kosteutta. Olen jonkin aikaa käyttänyt Whamisaa, mutta voidemainenkin putsari kuivattaa ihoani, vaikka käytin sitä öljypuhdistuksen jälkeen, pyyhkimättä öljyä välissä pois. Vaihdoin siksi toiseksi putsariksi Essen C8:n ja se sopii huomattavasti paremmin. Sen jälkeen Whamisan hoitoneste kerrostettuna ja voide/voiteet (Water cream /Lotion / Nourishing cream, vähän vaihdellen) ja lopuksi öljy. Ongelmanani on, että suihkun jälkeen ihoni lehahtaa viimeistään Whamisan öljystä aivan punaiseksi. Siksi haluaisin vähän muokata settiäni, niin että voisin käyttää samoja tuotteita aamuin ja illoin, pelkäämäättä lehahdusta. Novexpertistä kokeilin nyt Whamisan öljyputsarin ja Essen putsarin jälkeen Vitamin C Boosteria + Omega Booster serumia +Hyaluronic acid repulp voidetta. Illalla tuo toimi ihan kivasti ja iho tuntui kosteutetulta, mutta päivällä huomasin että posket ovat silminnähden kuivat ja vähän hilseilevät. Voiteen jälkeen laitoin Madaran CC-voidetta ja aivan kevyesti Flown mineraalimeikkiä. Käyttäisin mielelläni Absolutionin meikkivoidetta, mutta tällä hetkellä se saa nenäni ihon kuoriutumaan aivan repaleiseksi.
  Pitäisin siis mielelläni jatkossakin rutiinissa mukana Whamisan öljyputsarin, Deep rich tonerin ja Essen putsarin, mutta olisiko sinulla neuvoja seerumin ja voiteen valintaan?
  Ja haluaisin vielä kiittää sinua koko sydämestäni kaikesta inspiraatiosta ja huikaisevasta tiedosta jota jaat! Olet täyttä kultaa! <3

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>