Beauty

Kasteinen ihokuulto

Beauty | 28.9.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Rakastan erilaisia ihon kuultoja ja inspiraationi eri kuultotyypeistä (kyllä, iho voi kuultaa ainakin kymmenellä eri tavalla) vaihtelee kausittain ja vuodenaikojen mukaan. Viime aikoina suurin kiinnostus on suuntautunut Etelä-Koreaan, jossa naiset näyttävät meikittömiltä, mutta eivät suinkaan ole meikittä ja ihossa on aivan erityinen kuulto. Parhaiten tätä kuultotyyppiä kuvaa englanninkielinen sana dewy, kasteinen ja kostea. Tällainen iho näyttää kostealta, mutta ei suinkaan märältä tai öljyiseltä. Iho on elinvoimaisen, hyvin kosteutetun ja nuorekkaan näköinen, sillä kostea iho on myös täyteläinen, joka madaltaa juonteita.

Kirjoittaessani viime viikolla juttua Patykan uudesta puhdistusöljystä, bongasin sarjan kansainvälisiltä sivuilta uuden tuotteen, Hydra-Defense Anti-Pollution Mist kasvosuihkeen. Kiinnitin heti huomiota sen poikkeukselliseen pakkausmateriaaliin, joka näytti siltä kuin pullossa olisi ollut ponnekaasua (jota ei sallita luonnonkosmetiikassa). Kävin Joliessa muutaman päivän kuluttua ja minulle selvisi, että luonnonkosmetiikan kriteereistä ei suinkaan ole luistettu, eli kaasua ei pakkauksesta löydy. Suihke on sarjassamme tuote jota et tiennyt tarvitsevasi.

Suihke muodostaa iholle näkymättömän seitinohuen suojahunnun ilman saasteita vastaan. Samalla se kiinnittää meikkiä, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä ehkäisee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Se auttaa meikkiä pysymään paikoillaan koko ajan tehden meikistä samalla kuulaamman näköisen. Tuotteella voi siis ehkäistä liiasta puuterista syntyvän jauhoisen ja pakkeloidun vaikutelman. Olen kokeillut vuosien varrella lukuisia meikinkiinnityssuihkeita, mutta yksikään niistä ei ole saanut ihoa näyttämään yhtä hyvältä – kasteisen kuulaalta.

Tuotetta suihkutetaan meikin päälle kevyenä sumuna noin 20 cm etäisyydeltä ja annetaan sen kuivua. Toki sitä voi käyttää saastesuojana myös meikittömällekin iholle.

Suihke sisältää hyaluronihappoa ja aloe veraa, jotka kosteuttavat ihoa ja siloittavat juonteita. Gojimarjauute, karpalovesi ja butterfly tree -kukan uute antavat iholle antioksidanttisuojan, ehkäisevät pigmenttiläiskien muodostumista ja tuovat happea iholle. Kasteisen näköinen huntu syntyy irish moss- levän ja tuotteen teknisten raaka-aineiden avulla.

Koitin eilen ikuistaa kasteista lookia kasvoillani. Nämä kännykällä räpsäistyt kuvat varmaan kertovat enemmän kuin maailailut aamukasteen raikkaasta ihosta, hehe. Rakastan suihkeen jättämää pintaa, iho näyttää ihanan freesiltä ja kuulaalta.

Patyka Hydra-Defense Anti-Pollution kasvosuihke, 19,90 €, Jolie

Joko olette ehtineet kokeilla tätä uutuutta? Millaisen kuullon ystäviä itse olette? Pidättekö enemmän hohteesta vai tämmöisestä luonnollisesta kuullosta? Vai vannotteko mattapinnan nimeen?

Kuvat Katja Kokko

Tuote saatu blogin kautta

Avainsanat: , , ,