Beauty

Patykan uudistunut luksuspuhdistusöljy

Beauty | 14.9.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Sain hiljattain Joliesta Patykan uuden puhdistusöljyn, joka on paranneltu versio edellisestä: putsari sisältää tätä nykyä pinta-aktiivisen aineen, jonka ansiosta öljy huuhtoutuu iholta pois vedellä toisin kuin edellinen versio. Vanhan puhdistusöljyn kanssa oli joko käytettävä puhdistusvaahtoa tai pyyhittävä öljy kasvoilta musliiniliinalla. Liinan käytöllä on monia hyviä vaikutuksia ihoon, sillä se tehostaa syväpuhdistusta putsaten kunnolla ihohuokoset ja lisäksi se kuorii ihoa hellävaraisesti. Musliiniliina ei kuitenkaan sovi iholle, jolla on tulehtuneita tai kipeitä näppyjä, ärsytyksiä tai tulehduksia. Putsari on myöskin joskus mukava huuhdella pois iholta liinalla pyyhkimisen sijaan. Itse pidän enemmän huuhtoutuvista puhdistusöljyistä, koska ne ovat monikäyttöisempiä.

Uudistuksen myötä Patykan puhdistusöljy on täysi kymppi. Sen koostumus on edelleen vanhaa tuttua sulaa samettia ja puhdistusteho erinomainen. Putsari sisältää seesaminsiemenöljyä, jota käytetään paljon öljypuhdistuksissa. Joukkoon on lisätty myös ruusunmarja- ja hasselpähkinäöljyä, rauhoittavaa bisabololia ja mäkikuismaa sekä uudistavaa kaktusviikunaa. Uuden puhdistusöljyn hinta on laskenut 52 eurosta 39 euroon, mikä varmasti ilahduttaa luksusluonnonkosmetiikan ystäviä ja toivottavasti tavoittaa myös uusia käyttäjiä.

Patykan kolmivaiheiseen puhdistukseen (vaiheita on kolme, mikäli käyttää myös puhdistusvaahtoa) kuuluu myös Essential Lifting Lotion kasvovesi, joka on kokenut pakkausuudistuksen: kasvovesi on nykyisin suihkutettava eli käyttömukavuus on parantunut siinäkin huomattavasti. Kasvovesi sisältää pehmittävää appelsiininkukkavettä ja rauhoittavaa ruusuvettä. Tuote on suunnattu ikääntyvälle iholle ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkien ehkäisyyn. Hexapeptide-11 auttaa parantamaan ihon elastisuutta ja fermentoimalla valmistettu biosacchraride gum-1 kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti sekä siloittaa ihoa. Malva- ja kaurauutteet rauhoittavat ja pehmittävät ihoa. Kasvoveden pakkauskoko on pienentynyt, mutta toisaalta hinta on laskenut melkein kymmenen euroa ja se maksaa nykyisin puhdistusöljyn kanssa saman verran.

Tuoteuudistukset eivät mene aina kuin Strömsössä, mutta Patykan kohdalla uudistus nosti tuotteiden tasoa entisestään. Jännä nähdä, millaiseen maailmanvalloitukseen pariisilainen ylpeydenaihe vielä yltää? Lyön vetoa, että nyt ollaan vasta lähtökuopissa.

Oletteko jo kokeilleet uutta puhdistusöljyä? Päivitin sen myös putsarioppaaseen.

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,