Beauty

Virkistävä putsarivinkki miehille

Beauty | 16.2.2015 | Katja Kokko

DSC_0215

Vinkkasin jokin aika sitten kahdesta tuotteesta, jotka on helppo ujuttaa jokaisen miehen päivittäisiin ihonhoitorutiineihin. Ei kahta ilman kolmatta: tällä kertaa käännytystoimenpiteet jatkuvat puhdistusvaahdolla.

Nappasin mukaani PUR Kaupasta muutama viikko sitten John Masters Organicsin Eucalyptus & Agave 2 in 1 putsarin/sheivausvaahdon testihenkilölleni kuultuani, että hän pesee kasvojaan erään nimeltä mainitsemattoman synteettisen kosmetiikkajätin tujakalla puhdistusgeelillä. Ei siis ihme, että kasvoilla oli pientä punoitusta ja pintakuivuutta, vaikka Absolutionin misellivesi ja  66°30-sarjan Day Cycle -päivävoide olivatkin jo saaneet hänet koukuttumaan.

John Mastersin putsari on kevyttä vaahtoa, jota voi käyttää myös parranajoon (koekaniinini ei sheivaa, joten tästä ei ole kokemuksia). Putsarin eukalyptusöljy puhdistaa, virkistää ja ehkäisee tulehduksia, paju-uutteen sisältämä salisyylihappo kuorii hyvin hellävaraisesti ja estää karvatupentulehdusta, viikunaopuntia uudistaa ihoa, gotu kola-uute kiinteyttää ja merilevä sekä valkoinen tee sisältävät runsaasti ihoa uudistavia ja kirkastavia antioksidantteja.

Miehen kommentit putsarista olivat seuraavanlaiset: vaahto on ihanan kevyttä ja raikastavaa aiempiin tuhteihin putsareihin verrattuna, mutta puhdistaa silti erinomaisesti. Iholle jää puhdas ja virkistynyt tunne. Luonnollinen tuoksu sai myös kiitosta synteettisen labratuoksun sijasta.

No niin naiset, mikäs olisi seuraava ujutuksen kohde? Seerumi? Vai kenties silmänympärysvoide? Paljastakaa toki miestenne lempiputsarit ja sheivaustuotteet!

DSC_0232

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,