Beauty

Kaksi tuotetta, jotka jokaisen miehen tulisi omistaa

Beauty | 24.1.2015 | Katja Kokko

DSC_0017

Olen saanut viime aikoina kysymyksiä koskien miesten ihonhoitoa. Niin se taitaa usein mennä, että me naiset tutustutamme miehet luonnonkosmetiikan maailmaan ja kannamme purnukoita heille vähintään vinkiksi, että jotain olisi ehkä hyvä tehdä.

Säntillisiä ihonhoitorutiineja noudattavia miehiäkin toki löytyy, mutta veikkaanpa, että suurin osa miehistä menee päästään pyörälle, jos purnukoita kannetaan heille yhdellä kertaa nenän eteen enemmän kuin kaksi.

Siispä aloitamme miesten ihonhoitoteeman kahdella tuotteella, jotka jokaisen miehen tulisi omistaa – ja joihin he tutkimusten mukaan addiktoituvat.

DSC_0002

Ensimmäinen on Absolutionin misellivesi. Pari painallusta misellivettä pumpuliin aamuin illoin puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta toimii samalla kosteuttavana, hoitavana ja ravitsevana cocktailina.

Misellivesi sisältää runsaasti kosteuttavaa aloe veraa, ihohuokosia supistavaa hamalisvettä ja melissavettä sekä pintaverenkiertoa elvyttävää italianolkikukkavettä. Sitruunankuoriuute kirkastaa ihoa, potassium parantaa solujen aineenvaihduntaa ja sinkki tasoittaa ihon pintaa.

DSC_0025

Miselliveden jälkeen iholle levitetään toinen must have: 66°30-sarjan Day Cycle -päivävoide. Ohut voide on todella kosteuttava, suojaava ja rauhoittava eikä jätä ihon pintaa rasvaiseksi, mutta ei myöskään nahkean mattaiseksi. Jos miehen ihonhoitorutiinit ovat olleet retuperällä, iho siloittuu jo parin päivän käytön jälkeen ja koukutus on onnistunut.

Voide sisältää mm. ihoon kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, antioksidanttipitoista viikunauutetta ja mustikansiemenöljyä, ihoa uudistavaa ja hydrolipidikalvoa vahvistavaa ruskeaa merilevää, puhdistavaa timjamia, ihon väriä tasoittavaa syyssyrikkää sekä kollageenin tuotantoa stimuloivaa merikaalta.

Vaikka kyseessä on päivävoide, suosittelen sitä myös iltaisin, jollei mies välttämättä tahdo hankkia yövoidetta erikseen (joka ei varsinaisesti olisi yllättävää, sillä kummasti ihonhoito saa uuden ulottuvuuden näillä tuotteilla).

Kahdelle putelille on taatusti tilaa jokaisen miehen kylpyhuoneessa ja ihonhoitorutiineissa!

DSC_0032

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , ,