Beauty

Hempeät posket, suloiset huulet

Beauty | 25.1.2015 | Katja Kokko

DSC_0067

Olen poskipunafriikki. Mielestäni jokaisen naisen tulisi käyttää poskipunaa ja pitää huolta kulmakarvoista (ihon lisäksi). Niillä pärjää freesin, mutta huolettoman simppelin lookin tavoittelussa pitkälle.

Kjaer Weis on läpikotaisin silkkaa meikkipussirakkautta. Viimeisin ihastukseni on voidemaisten poskipunien hentoakin hennompi, hattaransävyinen Embrace. Jos pelkäät sutivasi poskipunaa liikaa, suosittelen tutustumaan tähän väriin, sillä haalean pastellisella sävyllä on mahdotonta saada aikaan katastrofia, se on vähän kuin Zuiin Mango, jota kutsun turvaposkipunaksi.

DSC_0147

Itselläni pidän jäisen pastellin luomasta kontrastista oranssiin tukkaan ja vaaleaan ihoon. Hento sävy tuo kasvoille valoa ja sopivan säväyksen freesiä hehkua. Lisäksi sipaisen aavistustakin pienemmän töpsäyksen Radiance diskopallo-highlighteria poskiluun yläpuolelle, kulmaluulle ja amorinkaareen. Efekti hädin tuskin erottuu tässä kuvassa, mutta niin on tarkoituskin, kun on kyse arkimeikistä. Poskipuna ja diskopallovoide on helppo levittää sormin, mutta itseäni kiinnostaisi kokeilla niihin Kjaerin omaa poskipunasivellintä, joka vaikuttaa olevan voidemaisen poskipunan levitykseen täydellinen: synteettinen ja pullea.

Toinen suosikkini on Sweetness huulisävyte. Se näyttää kuin huulissa ei olisi mitään (tarkoitan ettei kiillä tai ole kostean näköinen), mutta tuo huulille suloisen sekoituksen persikkaa ja korallia. Jotain raikkautta tähän loputtomalta tuntuvaan harmauteen nimittäin jo kaivataan. (Helmikuu on minulle kuukausista se tuskallisin, takana on liikaa harmautta ja valoon on vielä liian pitkä matka).

DSC_0155

Silmämeikkini värit ovat ikisuosikkini, mutta uusin tuulahdus näkyy kulmaluulla: Kjaer Weisin Cloud Nine luomiväri. Täydellisempää sävyä kulmaluun korostamiseen saa hakea, sillä tämä väri ei kiillä liikaa, mutta ei ole myöskään täysin huomaamaton matta.

Oletteko te kokeilleet Kjaer Weisin poskipunia ja huulisävytteitä? Paljastakaa suosikkinne!

Meikkiin käytetyt tuotteet: meikkivoide: Kjaer Weis Just Sheer, peitevoide silmänalusiin: Suki Correct Coverage Buttercream, irtopuuteri: Juice Beauty Blemish Clearing Powder, luomivärit: Kjaer Weis Charmed, Cloud Nine ja Divine (rajauksena), Zuii Chestnut ja Tawney, kulmakarvat: Zuii kulmakynä Taupe, ripsiväri Kjaer Weis Mascara, poskipuna: Kjaer Weis Embrace, korostusväri: Kjaer Weis Radiance Highlighter, huulipuna: Kjaer Weis Sweetness.

DSC_0164

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , ,