BeautyInken purkkinurkka

Inken purkkinurkka: 4+1 putsarihaasteessa ärsyttävää asiaa

Beauty | Inken purkkinurkka | 20.6.2017 | Inke

Vierailevan kirjoittajan Inken kosmetiikkakaappi ei pysy viikkoa samansisältöisenä.

Katjan langettamaa putsarihaastetta on takana reilut pari viikkoa, eikä testausaika ole ollut silkkaa ruusuilla tanssimista.

Antakaapas kun kerron, mikä kaikki minua tässä oikein korpeaa:

1. Syyllisyys…

…siitä, että olen joutunut tunnustamaan kaulan ihon olleen tätä ennen turhan heppoisalla hoidolla.

Suihkussa olen sen toki pessyt ja iltaisin miselli- ja kasvovedellä pyyhkäissyt, mutta siinäpä se on oikeastaan satunnaisia voiteluja huolimatta ollutkin. Nyt kun olen ottanut aiemmin (ruton lailla välttelemäni) musliiniliinat käyttöön, on kaulan pesukin aiempaa helpompaa. Pestylle iholle on tuntunut luontevalta levittää samat seerumit ja voiteet kuin kasvoillekin.

Jatkossa täytynee lausua tämän rutiinin yhteydessä varmuudeksi vielä muutamat rukoukset sekä loitsut ja toivoa, ettei tehohoito alkanut aivan liian myöhään.

2. Pettymys itseeni..

…kun en ehkä olekaan aivan niin fanaattinen kosmetiikkafriikki kuin mitä olen kuvitellut olevani.

Minulle ei tuottaisi pienintäkään ongelmaa noudattaa vaikka kymmenvaiheista ihonhoitorutiinia – päinvastoin. Mutta kyllä ovat minuutit piii-iii-tki-ä, kun yrittää käyttää pari puhdistusöljyn perinpohjaiseen mutta helläotteiseen hierontaan ja vielä yhden puhdistusvoiteen huolelliseen levittelyyn.

Jännä homma – en siis ole zen-ihminen tässäkään asiassa.

3. Luopumisen tuska…

…kaikista niistä muista menneistä ja tulevista kasvopesuista, joita olen kokeillut ja joita olisin voinut kokeilla. Eihän näitä tällaisia öljyn ja voiteen kaksoispuhdistustiimejä taida olla saatavilla kovin monelta sarjalta.

Älkää ymmärtäkö väärin: voi hyvinkin olla, että iholleni paremmin sopivia putsareita kuin nämä Tata Harperin testituotteet ei välttämättä ole olemassakaan. Mutta kun minä tykkään kokeilla kaikkea uutta! Ja jos tämä on se iholleni parhaiten sopiva metodi ja olen joutunut opettelemaan tämän ihan kantapään kautta, niin joudunko minä nyt sitten jatkossa rajoittamaan testit vain yhdentyyppisiin putsareihin? Onko niitä edes montaa testattavaksi?!

4. Kiintyminen…

…testituotteisiin ja tähän vähävetiseen, musliiniliinan avulla tapahtuvaan puhdistusrutiiniin.

Olin viikonlopun matkoilla ja olisin ehkä voinutkin pärjätä käsimatkatavaroihin sujahtavalla testeripullolla geeliputsaria. Sen sijaan paketoin hankalahkosti kuljetettavat pumppukorkkiset lasipullot ja matkoilla hivenen vaikeahkosti hallinnoitavat musliiniliinat matkalaukkuun ja läksin reissun päälle.

Voisin väittää tämän johtuneen siitä, että haasteissa ei saa huijata tippaakaan, mutta kyllä tässä taisi olla taustalla myös ihan aitoa kiintymystä. (Ja tuo hankala pakkaaminen puolestaan johtui siitä, ettei nyt sattunut olemaan kahta sopivankokoista pikkupulloa käsillä. Jos tämä nyt muodostuu tavaksi, täytynee kehitellä tähän joku ratkaisu.)

+1: Ärsyynnys siitä…

…että ihoni tuntuisi voivan paremmin kuin haasteen alussa. Ja vähän myös siitä, että alan näemmä hieman lämmetä tällaiselle ihonpuhdistusmetodille. Jos tässä ei nyt ala tapahtua dramaattisia käänteitä, voi käydä niin, etten pääsekään valitsemaan listan ökyintä cocktailia Katjan piikkiin, vaan joudun vielä itse maksumieheksi.

Pika-analyysi parin viikon putsarihaasteen jälkeen:

Kuivuusaste:
– oli: rutikuiva, kiristävä ja hilseilevä
– on: moitteeton – tai ainakaan en ole enää edes ajatellut kasvojeni olevan kuivat!

Ihon väri:
– En ehkä lähtisi vielä töihin meikkivoiteetta, mutta ainakaan sitä ei tarvita kovin paljoa tyydyttävän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Näppytilanne:
– Muutamia yksittäisiä epäpuhtauksia, mutta toistaiseksi ei ole tapahtunut heittoja huonompaankaan suuntaan.

Putsaripullojen täyttöaste:
– Molemmissa pulloissa jäljellä noin 4/5 sisällöstä.

Testi jatkuu, lopullinen tuomio julkistettakoon parin viikon päästä.

Mitenkäs te tuoreet kaksoispuhdistajat ja kokeneemmat konkarit – kuulostaako mikään yllämainitusta tutulta vai olenko ainoa vastarannan kiiski?

Testituotteet lahjoitti Naturelle.fi

Avainsanat: , ,