Lifestyle

Helmikuun TOP 5

Lifestyle | 1.3.2017 | Katja Kokko

Kuka laittoi ajan pikakelaukselle? Kuka käänsi kalenterin maaliskuuksi, vaikka sekunti sitten oli ystävänpäivä ja helmikuun puoliväli? En ymmärrä. Vuosi on vasta aluillaan ja tahti on jo nyt melkoinen. Huomaan joka päivä toivovani, että joku taikoisi vuorokausista tuplasti pidempiä, jotta tämä kolmoiselämäni (kauneusasiantuntija-bloggaaja, joogaohjaaja, uimari-ratsastaja-maatalon emäntä-haaveilu) olisi mahdollista ilman minuuttiaikataulua.

Jaarittelut sikseen, helmikuussa parasta olivat:

1. Ayurveda

Universumille kiitos maailman parhaasta työstä, jonka ansiosta kävin ayurveda-konsultaatiossa ja sain ilmeisesti siinä hötäkässä puoli Helsinkiä varaamaan ajan konsultaatioon. Vastausten etsiminen loppui Pardamanin vastaanotolle. Kysymykset jäivät sinne. Olo on hyvä, todella hyvä. Nyt on kyse enää vain siitä, että elän itse tiedostavasti ja tiedän mitä tehdä, kun syön jotain huonoa tai alan toimimaan pitta-energioita nostattavasti. Tästä lähtien ohjaan myös joka ikisen asiakkaani ayurveda-konsultaatioon.

2. In Fiore

Helmikuussa kylpyhuoneeni täyttyi toinen toistaan ihanimmista purnukoista, joista on kaikista sanottavana pelkästään kauniita sanoja. Kyllä tässä maailmassa laadukasta luonnonkosmetiikkavalikoimaa piisaa. Mutta sitten elämääni tuli In Fiore ja olen vieläkin hieman pyörällä päästäni, että mitä oikein tapahtui. Tuotteet ovat aivan ihania. Kauniita koriste-esineitä ja sisältö silkkaa kultaa. En ole ollut sarjan perustajan Julien kanssa henkilökohtaisesti yhteydessä, mutta haluaisin tehdä hänestä haastattelun blogiin, sillä tuossa naisessa täytyy olla jotain todella erityistä. Ei kuka tahansa kykene luomaan tuotteita, joissa on näin kaunis energia. Tällä hetkellä testailen sarja seerumia ja kosteusvoidetta – juttua on tulossa pian.

3. Perkaalilakanat

Suuri lakanakeskustelu alkoi henkilökohtaisella Facebook-seinälläni ja jatkui blogin kommenttiboksissa. Täydelliset lakanat ovat selvästi siis tärkeä asia monen muunkin arkielämässä ja miksikäs ei? Ilman hyviä unia ei elämästä tule mitään. Minun unenlaatuni parantui välittömästi vaihdettuani rapean viileisiin puuvillaperkaaleihin. Nyt olisi vain korkea aika kiikuttaa ne pesuun, mutta miten sitä pystyy enää ryttypellavissa nukkumaan yhtäkään yötä? Toiset perkaalit ovat siis ostoslistan sijalla nro 1.

4. Kirjat

Opettelin helmikuussa uuden iltarutiinin (välillä olen lipsunut siitä, josta on seurannut välittömästi epätasapaino ja kohonnut pitta). Iltaisin kun palaan joogasalilta, en avaa enää tietokonetta enkä varsinkaan mieti työasioita. Pysyn erossa puhelimesta ja sosiaalisesta mediasta vähintään tunnin ennen nukkumaanmenoa. Puhelimella ei ole mitään asiaa nukkumatilani lähettyville, herätyksenä toimii sarastusvalo (jollei elävä kissakello ole vetänyt vieteriään). Sen sijaan, että lorvisin iltaisin Instagramissa, luen kirjaa. Sain juuri loppuun Minna Rytisalon kirjan Lempi ja palan halusta vaihtaa jonkun kirjan lukeneen kanssa ajatuksia, sillä mieltäni jäi askarruttamaan muutamakin seikka, mutta en voi puhua niistä täällä blogissa, etten paljasta mitään! Nyt aloitin lukemaan Emma Clinen esikoisteosta Tytöt. Palaan asiaan, kun kirja on luettu. Huomioikaa, että Helsingin paras kirjakauppa on Nide.

5. Asioiden uudelleen järjestäminen

Viitaten tämän bloggauksen alkuun, elämässäni on käynnissä konkreettinen asioiden järjestäminen uudelleen. Jälleen kerran tähtikuviot ovat asioiden ytimessä – alkuvuodesta karttaani hallitsee saturnus, joka symboloi konkreettista uudelleen järjestämistä, rakenteita ja perusteita. Sisäisesti ja ulkoisesti. Harkitsen vakavasti apukäsien palkkaamista, mutta en ole vielä selkiyttänyt itselleni, millainen lisäavun pitäisi tarkalleen ottaen olla. Nyt on kuitenkin korkea aika viedä hommat next levelille, joten oikeastaan tarve on jollekin todelliselle bossladylle assarin sijaan. Moni työasia on suurennuslasin alla. Lisäksi oma vapaa-aika on uudelleen järjestelyssä. Tarvitsen entistä enemmän aikaa harrastuksilleni ilman, että joudun sitä joka päivä erikseen miettimään ja tekemään päätöksen ajan ottamiselle. Ja kotikin on järjestelyssä, sisustusprojekti on edennyt jälleen pari askelta, näette pian lisää.

Menikö teidän helmikuu yhtä nopeasti ja millaisia tunnelmia oli ilmassa?

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: , , ,