Beauty

Genuine Beauty Guide: kesäkuun suosikit

Beauty | 2.7.2015 | Katja Kokko

DSC_0204

Vuoden rakkain kuukauteni alkoi eilen ja toivon, että voisin pysäyttää ajan. Kesäkuu viuhahti ohi kuin parissa päivässä, enkä ole varma ehdinkö nuuhkia tarpeeksi alkukesän ihania tuoksuja. Toivottavasti tästä kuukaudesta tulisi läkähdyttävän kuuma, sillä en kaipaa tällä hetkellä mitään niin paljon, kuin loikoilua kirkkaansinisen taivaan alla ja auringon lämpöä iholla.

Kesäkuun suosikkituotteeni ovat tässä:

The Organic Pharmacy Self Tan: paras itseruskettava, mitä olen koskaan kokeillut. Levittyy tasaisesti, rusketuksesta tulee kertalaakista juuri sopivan tumma ja väri kuluu täysin huomaamattomasti pois ilman ikäviä laikkuja. Kurja kyllä, tuote on ollut maahantuojalta loppu jo kuukauden päivät ja oma tuubini vetelee aivan viimeisiään. Ajattelin kokeilla seuraavaksi Jolieen rantautuneen EQ Evoan itseruskettavan, jollei ihmettä nyt tapahdu ja The Organic Pharmacya ilmestyisi taas saataville.

Hurraw! Sun Balmmandariinin ja vaniljan tuoksuista huulirasvaa tekisi mieli syödä! Voiteessa on aurinkosuojakerroin 15, joka tulee sinkkioksidista, mutta melkeinpä kaikkien tuotetta myyvien verkkokauppojen inciluettelosta tuo ainesosa puuttuu. Purkin kyljestä se kuitenkin löytyy. Sun Balm sisältää sinkkioksidin lisäksi vain kylmäpuristettuja kasviöljyjä ja -rasvoja, joita ei ole kuumennettu yli 47 asteen. Voide pitää huulet ihanan pehmeinä ja ravittuina läpi kesän.

Neal’s Yard Remedies Palmarosa Tonersain tovi sitten testiin Nealsin Palmarosa-tuotteita, joista hullaannuin kasvoveteen. Palmarosa on tuotelinja rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, mutta kasvovesi on aivan taivaallisen hyvin kosteuttava! Ja juuri näin pitää ollakin epäpuhtaan ihon tuotteissa. Törmään melkein jatkuvasti myyttiin, jossa epäpuhtaan ihon tuotteiden luullaan olevan kuivattavia. Mikäli tuotekehityksen takaa löytyy kuitenkin aitoa ammattitaitoa ihonhoidosta, ymmärretään ettei epäpuhtauksia hoideta kuivattamalla. Palmarosa-kasvovesi sisältää ihohuokosia supistavaa hamamelisvettä sekä talineritystä tasapainottavaa ja tulehduksia rauhoittavaa mahoniauutetta ja alppihorsmaa sekä eteerisiä teepuu-, palmarosa-, melissa-, sitruuna-, korianteri- ja frankincenseöljyjä.

Neal’s Yard Remedies Rose Antioxidant Facial MaskNealsin ruusunaamio menee kyllä kategoriaan vuoden parhaat löydöt! Tämä virallinen kesän jumitusnaamioni löytyy myös pakkauksesta, johon olen koonnut suosikkituotteeni kyseiseltä merkiltä. Naamiossa on reilusti sokerivaahteran uutetta, joka sisältää tujauksen ihoa kirkastavia hedelmähappoja. Käytän naamiota 2-3 viikossa ylläpitämään ihoni kuntoa, josta on pintakuivuus vihdoin taltutettu ja iho voi taas todella hyvin. Naamio on kosteusköyhälle ja tukkeutuneelle iholle lahja suoraan taivaasta, sillä hedelmähapot stimuloivat hydrolipidikalvoa auttaen kosteutta ja seerumeiden sekä öljyjen sisältämiä aktiivisia aineita imeytymään paremmin ihon kerroksiin, josta seuraa ihon kirkastuminen ja kosteuspitoisuuden normalisoituminen.

Absolution La Creme du Teint sävy Lightkesäkuun suosikkimeikkipohja ei paljon sanoja tarvitse. Olen todella rakastunut Absolutionin meikkipohjan vaaleaan sävyyn. Sipaisen sitä kasvoille hyvin ohuen kerroksen, sillä iho ei kaipaa pahemmin peittämistä enää verrattuna vaikkapa vuoden takaiseen. Rakastan voiteesta jäävää hennosti kuultavaa pintaa ja kun alla oleva kosteusvoide on valittu oikein, meikkipohja ei rullaa lainkaan. Mattapinnan tai suojaavan kelmun jättävien voiteiden päällä tämä ei toimi. Testasin voiteen eilen Juice Beautyn Green Apple SPF 15 kosteusvoiteen päälle ja kombo toimi kuin rasvattu, joten aurinkosuoja kasvoille on ratkaistu helteiden ajaksi.

RMS Beauty Living LuminizerRMS Beautyn kuultovoiteen kanssa on takana varsinainen honey moon ja rakkaussuhteemme näyttää vain syventyvän. Olen hullaantunut tuotteen monikäyttöisyydestä ja täydellisestä kuultoasteesta. Voidetta voi sivellä koko kasvoille meikkipohjan alle, sekoittaa sitä meikkivoiteen kanssa tai töpötellä korostuskohtiin meikkipohjan päälle ja esimerkiksi huuliin. Viime viikkoinen nudemeikkini demonstroi käytännössä, millaisen valoisuuden tuotteella saa kasvoille näyttämättä discopallolta.

Kjaer Weis luomiväri Gracejuuri tämän sävyistä mattaruskeaa luomiväriä olin etsinyt jo pitkään ja nyt sen löydyttyä tulen taatusti jumittamaan tässä pitkään. Myös tämä luomiväri löytyy viime viikon nudemeikistä.

Yarok Feed Your Moisture Shampooluonnollisin ja ekologisin shampoo, johon olen koskaan törmännyt JA joka toimii myös käytännössä loistavasti. Tällä shampoolla voi huoletta pestä hiuksensa järvi- tai merivedessä aiheuttamatta ympäristökatastrofia. Paksut hiukseni, jotka ovat yhtä aikaa taipuvaiset kuivahtamaan, mutta myös rasvoittumaan hiuspohjasta ovat rakastuneet tähän hetki sitten Suomeen rantautuneen kampaamosarjan kosteuttavaan shampooseen.

Yarok Feed Your Sunshine Hair SerumYarokin ansiosta koin vihdoin ja viimein herätyksen hiusöljyjen kanssa ja tästä putelista ei taidakaan riittää kuin enää pariin kertaan, sen verran ahkerasti on tullut hoidettua hiuspohjaa tällä ihanalla öljyseerumilla. Aurinkohan tunnetusti kuivattaa hiuksia, jonka vuoksi teen öljykäsittelyn pari kertaa viikossa. Pipettipullo toimii parhaiten hiusöljyissä, sillä pipetin kärjellä on helppo vetää jakauksia pitkin hiuspohjaa samalla annostellen öljyä juuri sopivasti ilman, että sitä lorahtaisi vahingossa liikaa.

Mitkä olivat teidän suosikkejanne kesäkuussa?

Garance Dorén kalenteri Proloque

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , ,