Beauty

Genuine Beauty Awards 2019: miehet

Beauty | 27.12.2019 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Tämä vuosikymmen blogissa päättyy Genuine Beauty Awardseihin, johon olen valinnut vuoden ylivoimaisesti timanttisimmat luonnonkosmetiikkatuotteet päästä varpaisiin.

Vuoden herkullisin postaussarja jatkuu miesten ihonhoitotuotteilla. Tätä kategoriaa ei ollakaan Genuine Beauty Awardseissa ennen nähty, mutta koska tätä nykyä taloudesta löytyy myös miespuolinen karvanaama, joka puunaa ihoaan (sekä partaansa) antaumuksella aamuin illoin, päätin valita vuoden parhaat tuotteet myös miesnäkökulmasta. Perusteluita saa toisinaan tivata niin, että olen päätellyt miehellä olevan vain ihonhoitotuotteiden suhteen pettämätön intuitio. Kysyin kokemuksia varmuuden vuoksi myös isältäni, sillä hänellä on kokemusta ihon- ja parranhoidosta luonnonkosmetiikalla jo kymmenen vuotta (ja onpa isäni ihonhoitorituaali esitelty blogissa aiemminkin). Häneltä saakin aina tarkan selvityksen tuotteiden koostumuksesta, käyttömukavuudesta ja vaikutuksista.

Vuoden 2019 parhaat miesten tuotteet ovat (klikkaamalla tuotteen nimeä pääset suoraan verkkokauppaan):

Putsari: Neal’s Yard Remedies Men Purifying Face Wash

Sekä isäni että Richard nimesivät Neal’s Yard Remediesin miesten putsarin parhaaksi, joten tästä ei liene epäselvyyksiä. Olen kyllä itsekin sitä mieltä, että putsari on aivan loistava ja erityistä sarjan miesten tuotteissa on todella uniikki ja hurmaava tuoksu. Tämä putsari on koostumukseltaan geeliä, mutta se ei pese ihoa liian voimakkaasti. Iholle jää raikas ja puhdas tunne.

Kasvovesi: Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Toner

Richardin iho teki hämmästyttävän täyskäännöksen röpelöisestä hiekkapaperista kuulaaksi ja sileäksi lasi-ihoksi, kun hän otti käyttöönsä kasvoveden. Sillä siis lotrataan reilusti ja eniten kehuja vuoden aikana on saanut Neal’s Yard Remediesin kuuluisa frankkukasvovesi. Perusteluna oli erityisesti sen hyvä tuoksu.

Silmänympärysvoide: Lilfox Him + Her Cucumber + Black Seed Eye Butter

Tätä silmänympärysbalmia on ylistetty meillä useaan otteeseen. Se kuulemma todella tuntuu ja näyttää tekevän silmänympäryksille jotain. Tämän tarkempaa selvitystä en aiheesta saanut.

Seerumi: Madara Infinity Drops

Vuoden parhaiden ihonhoitotuotteiden kohdalla kerroinkin, että Essen Ageless Serum on meidän molempien suosikki, mutta myös Madaran Infinity Dropsien kohdalla olen kuullut todettavan useaan otteeseen, että the serum really makes a difference.

Kosteusvoide: Neal’s Yard Remedies Men Age-Defying Moisturiser

Neal’s Yard Remediesin kosteusvoide on kuulemma yliveto sen parhaan imeytyvyyden ansiosta. Tuoksu on yhtä ihana kuin sarjan muissakin miesten tuotteissa, aitojen eteeristen öljyjen sekoitus korianteria, frankinsensiä, basilikaa, neilikkaa ja balsami copaibaa, joilla on tuoksuvien vaikutusten lisäksi myös ihoa hoitavat vaikutukset.

Kasvoöljy: Absolution Addiction

Kasvoveden lisäksi Richard on huomannut kasvoöljyn ylivoimaiset vaikutukset ja olen ollut todistamassa lukuisia kertoja, kun hän saa kehuja ihostaan sekä tutuilta että tuntemattomilta. Koukuttuminen Absolutionin Addictioniin ei varsinaisesti yllättänyt.

Kuorinta: Neal’s Yard Remedies Men Revitalising Face Scrub

Maagisen tehokas kuorinta, jonka mekaanisesti kuorivat eivät ole kuitenkaan liian voimakkaita. Kuorintavoide on koostumukseltaan kermaista ja se jättää ihon pehmeäksi.

Partaöljy: Mr. Bear Family Woodland

Richardin lempipartaöljy on hänen itse valmistamansa sekoitus Neal’s Yard Remediesin jojoba- ja viinirypäleensiemenöljyistä sekä eteerisistä öljyistä. Se taitaa kuitenkin olla monelle turhan monimutkaista, joten käännyin partaöljyn kohdalla isäni puoleen. Hän on luottanut jo vuosia Mr. Bear Familyn partaöljyyn, jossa on mukavan metsäinen tuoksu.

After shave: Dr. Alkaitis Soothing Gel

Tämä on isäni suosikkituote parranajon jälkeen. Tuotteessa on miellyttävä ja ohut koostumus, se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä tuoksuu hyvältä.

Deodorantti: Neal’s Yard Remedies Peppermint & Lime Deodorant

Pitää hajut poissa koko päivän eikä kirvele kainaloita. Raikas tuoksu ei ole liian voimakas eikä riitele parfyymin kanssa.

Kuvitus Pauliina Holma

Avainsanat: , , , , ,