Body & Mind

Astangajoogan alkeiskurssi

Body & Mind | 22.2.2016 | Katja Kokko

DSC_2435

Oletko harkinnut joogan ja kenties astangajoogan aloittamista? Nyt siihen on loistava tilaisuus viikonloppualkeiskurssilla, jonka järjestän 12.-13.3. klo 15-17. Paikkana on Hyvinvoimala/Rööperin aamujooga, osoite Merimiehenkatu 21. Kurssi maksaa 80 €.

Astangajooga on joogamuodoista fyysisesti haastavin, mutta harjoitus tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. Voimaa ja notkeutta ei siis vaadita etukäteen, vaan riittää, kun jaksaa kävellä salille asti. Astangajooga sopii kaiken ikäisille ja kokoisille. Harjoitus modifioidaan aina omalle keholle sopivaksi ja pienin askelin mennään eteenpäin.

Astangajooga auttaa kehoa puhdistumaan, rauhoittaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä ja kehotietoisuutta. Se tukee terveyttä hyvin kokonaisvaltaisesti ja siitä on valtavasti hyötyä niin istumatyötä tekeville kuin myös aktiivisesti muita urheilulajeja harrastavalle.

Alkeisviikonlopun jälkeen voit jatkaa harjoittelua Rööperin aamujoogassa tai millä tahansa astangajoogaa tarjoavilla saleilla, joista voin antaa suosituksia. Järjestämälläni 10 viikon astangakurssilla on myös vielä kuusi paikkaa vapaana.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse katja(at)katjakokko.com. Varmistat paikkasi maksamalla kurssimaksun.

Kuva Denis Vinokur

Avainsanat: , , , ,