Body & Mind

Astangajoogan alkeiskurssi

Body & Mind | 12.8.2015 | Katja Kokko

_DSC6754

Syyskuussa alkava kymmenen viikon joogakurssi tuli jälleen täyteen yhdessä hujauksessa. Kurssin alkua edeltävänä viikonloppuna 29-30.8 järjestän astangajoogan alkeiskurssin, jolla on kuitenkin vielä reilusti tilaa.

Kurssi on molempina päivinä klo 13-15 Rööperin aamujoogan tiloissa osoitteessa Merimiehenkatu 21. Kurssin hinta on 60 euroa (sis. alv 10 %). Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen katja(at)katjakokko.com

Jos olet harkinnut astangajoogan aloittamista, älä epäröi ilmoittautua kurssille mukaan, vaan tee se nyt! Mitään lähtötasoa kurssille ei todellakaan ole – jos käsivarret ovat pullataikinaa ja takareidet rautakanget, sen parempi ja suurempi syy astua joogamatolle nyt!

Mukaan on juuri ilmoittaunut ensimmäinen miespuolinenkin oppilas, joten rohkeasti nyt vaan mukaan kaikki naiset ja miehet!

Kurssilta saat hyvät eväät astangan alkeisiin, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua millä tahansa joogasalilla. Missioni on antaa eväät turvalliseen harjoitukseen heti alusta saakka sekä kiinnittää huomiota aivan perusasioihin, jotka luovat pohjan terveyttä tukevalle astangan harjoittelulle.

_DSC6739

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , ,