Body & Mind

Astangajoogan alkeiskurssi

Body & Mind | 12.8.2015 | Katja Kokko

_DSC6754

Syyskuussa alkava kymmenen viikon joogakurssi tuli jälleen täyteen yhdessä hujauksessa. Kurssin alkua edeltävänä viikonloppuna 29-30.8 järjestän astangajoogan alkeiskurssin, jolla on kuitenkin vielä reilusti tilaa.

Kurssi on molempina päivinä klo 13-15 Rööperin aamujoogan tiloissa osoitteessa Merimiehenkatu 21. Kurssin hinta on 60 euroa (sis. alv 10 %). Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen katja(at)katjakokko.com

Jos olet harkinnut astangajoogan aloittamista, älä epäröi ilmoittautua kurssille mukaan, vaan tee se nyt! Mitään lähtötasoa kurssille ei todellakaan ole – jos käsivarret ovat pullataikinaa ja takareidet rautakanget, sen parempi ja suurempi syy astua joogamatolle nyt!

Mukaan on juuri ilmoittaunut ensimmäinen miespuolinenkin oppilas, joten rohkeasti nyt vaan mukaan kaikki naiset ja miehet!

Kurssilta saat hyvät eväät astangan alkeisiin, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua millä tahansa joogasalilla. Missioni on antaa eväät turvalliseen harjoitukseen heti alusta saakka sekä kiinnittää huomiota aivan perusasioihin, jotka luovat pohjan terveyttä tukevalle astangan harjoittelulle.

_DSC6739

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , ,

Body & Mind

3 kommenttia artikkeliin “Astangajoogan alkeiskurssi”

 1. Mari Vee

  Voi voi… Tää alkeiskurssi ois just hyvä, mutta mulla on toinen meno juuri tuona viikonloppuna. Osaatko sanoa, onko tällaista samanlaista alkeiskurssia tulossa jossain vaiheessa myöhemmin. Ottaa päähän tosi paljon, kun toi ois ollut tosi hyvä aloitus lempeämpään harjoitteluun. Tällä hetkellä kun harrastan vain hikirääkkiämja sykejuttuja. Tai no, onhan mulla koirien kanssa luonnossa ulkoilu, mutta liikkuvuutta ja lempeämpää lajia eli juurikin joogaa kaipaisin elämääni. Tällainen jäykkä kanki saisi varmasti hyötyä lajista. Olen onneksi jo sen verran sinut itseni kanssa tämän kankeuteni suhteen ettei enää edes hävetä. Toisin oli teini-iässä ja vielä vähän myöhemminkin kun en kehdannut venytellä kuin jossain takarivissä ja salaa ettei kukaan vaan näe kankeuttani. Mutta siinäkin voi kehittyä ja toki liikuntaa harrastavana olen saanut joustavuutta ja notkeutta kroppaani jonkun verran, mutta jooga on minulle lajina vieras ja kiehtoo paljon.

 2. Marlene

  Moikka!

  Olisin kiinnostunut alkeiskurssista mutta en löytänyt mitään osoitetta mihin ilmoittautua!

  Terkuin

  Marlene

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>