Beauty

Kesän iiseimmät meikkilookit

Beauty | 13.6.2018 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic, sisältää alekoodin

Voidemaiset monitoimituotteet tuntuvat olevan tällä hetkellä kuumaa kamaa meikkirintamalla ja myös minulta on toivottu useaan otteeseen juttua monitoimituotteista, joilla voi loihtia nopeasti ja helposti ihanan kesämeikin.

Oma meikkini koostuu tällä hetkellä pääsääntöisesti kahdesta tuotteesta: sävyttävästä hohdevoiteesta ja voidemaisesta monitoimipuikosta. Alle käytän tottakai myös aurinkosuojan, senkin sävytettynä versiona, mutta olen siirtynyt nyt Acorellesta vieläkin kevyempään versioon: 100% Pureen. Acorellessa on hitusen peittävyyttä, mutta 100% Puressa ei lainkaan. Nyt kun pisamat ovat lisääntyneet ja iho on ruskettunut, en halua käyttää peittäviä tuotteita. Tällä hetkellä en käytä edes peitevoidetta silmien alle, vaikka se on ollut aiempina kesinä aina luottotuotteeni.

Moni on kysellyt minulta miten olen niin ruskettunut. No olin toki Portugalissa lomalla ja toukokuuhan oli käytännössä koko ajan yhtä hellettä. Ulkona tuli oltua todella paljon ja aurinko nappasi ihooni välittömästi. Astaksantiini on kuitenkin auttanut buustaamaan rusketusta todella tehokkaasti, kerroin siitä tässä postauksessa.

Lisäksi minulla on vielä yksi ässä hihassa ihon sävyn korostamiseen huomaamattomalla tavalla: 100% Puren pronssinsävyinen hohdevoide. Aivan tajuttoman hyvä ja monikäyttöinen löytö, kuten myös sarjan Lip & Cheek monitoimipuikot! Hohdevoidetta voi miksata about mihin vaan: kosteusvoiteeseen, kasvoöljyyn, meikkivoiteeseen, aurinkovoiteeseen, vartalovoiteeseen tai vartaloöljyyn. Se tuo iholle ihanan valoa heijastavan hohteen ja lämmintä hehkua, joka buustaa kivasti ihon sävyä saaden sen näyttämään ruskettuneemmalta hyvin luonnollisesti (kunhan ei käytä voidetta liikaa).

Puuterin käytöstä olen luopunut myöskin kokonaan, koska silmien alla ei ole peitevoidetta, jonka karkailemisesta juonteisiin tarvitsisi huolehtia ja annan ihon mielellään kiiltää luonnollisesti – iho näyttää sellaisena freesimmältä, täyteläisemmältä, terveemmältä ja sileämmältä.

Loihdin teille super iisin kesämeikin näitä suosikkituotteitani käyttäen. Otin mukaan myös voidemaisia luomivärejä, jotka toimivat niin ikään monitoimituotteina sävystä riippuen joko korostusväreinä tai rusketuksen buustaajina. Nappasin meikkiin myös pari puuterimaista luomiväriä, sillä voidemainen luomiväri ei pysy paikoillaan koko päivää. Tästä syntyikin lopulta kolme erilaista lookia eri tilanteisiin ja fiiliksiin: ilman luomiväriä lähes meikitön ja freesi arkilook, voidemaisella luomivärillä höystetty rento kesälissu-look ja puuterimaisella luomivärillä terästetty yöttömien öiden kuningatar -look.

Meikkipohja on kaikissa sama: 100% Puren sävyttävä päivävoide, joka sisältää 15 % titaanidioksidia ja 10 %, eli se tuo iholle kevyen aurinkosuojan (mihinkään super voimakkaaseen aurinkoon en kuitenkaan suosittele tällä lähtemään, koska tuotteeseen ei ole merkitty virallista suojakerrointa, joten esimerkiksi Italiassa luotan edelleen Acorelleen). Itselläni on sävy Sand, joka on tällä hetkellä iholleni astetta liian vaalea, mutta sen saa tuunattua sopivan sävyiseksi All Over Glow hohdevoiteella, jota sekoitan yhden painalluksen sävyttävään päivävoiteeseen.

Olen totaalisen rakastunut 100 % Puren Lip & Cheek monitoimipuikkoihin, sillä niiden koostumus on ihanan rasvainen tämmöiseen kesälookiin ja värisävyt saavat veden herahtamaan kielelle. Väri on helppo töpötellä puikosta suoraan iholle ja lopputuloksen voi tasoittaa sormin. Omat suosikkisävyni ovat Peach Glow, Cranberry Glow ja Cocoa Berry, joita vaihtelen fiiliksen mukaan.

Ekassa kuvassa (yllä) poskillani ja huulillani on sävy Peach Glow, joka on vielä näistä kolmesta ylivoimainen suosikkini ja se onkin vilahtanut useaan otteeseen myös Instastooreissani. Puikko kulkee mukana kesäkassissani ja se näyttää todella ihanalta ruskettuneella iholla.

Tokassa kuvassa on herkullisen punainen Cranberry Glow, jolla saa taaskin todella mehukkaat posket ja huulet.

Kolmannessa kuvassa (alla) on puolestaan sävy Cocoa Berry, joka taittaa sen verran aurinkopuuteriseen sävyyn, että vetelen sitä suvereenisti hieman hiusrajaankin.

Näissä seuraavissa lookeissa poskilla ja huulilla on edelleen Lip & Cheek puikon sävy Peach Glow. Lisäsin kulmaluulle, silmien sisänurkkiin, poskipään ylöpuolelle ja nenänvarteen hieman 100% Puren voidemaisen luomivärin sävyä Caribbean. Liikkuvalle luomelle töpöttelin puolestaan sävyä Fiji. Molempia sävynä voi myös käyttää korostukseen kasvoilla ja luomiväreinä nämä toimivat voidemaisuudestaan huolimatta yllättävän hyvin, sillä koostumus satiinisen kuivakka. Omilla luomillani ne eivät kuitenkaan pysy viiruuntumatta koko päivää, mutta voidemaisen luomivärin konseptiin kuuluukin huolettomuus. Värit on helppo levittää, työstää ja häivyttää sormella ja lopputulos näyttää ihanan kiiltävältä.

Kesälissun rantalook muuntautuu käden käänteessä yöttömien öiden kuningatar -lookiksi pienellä luomivärisipaisulla. 100% Puren metallinhohtoisissa luomiväreissä on tajuton määrä pigmenttiä ja upea hohde. Yhdellä sipaisulla siveltimeen tarttuun niin paljon väriä, että sillä saa väritettyä koko luomen. Voidemainen luomiväri toimii mukavasti kiinnikkeenä puuterimaiselle luomivärille ja meikistä saakin todella kestävän. Sudin yläluomelle sekä alaripsien tyveen sävyä Bronze Gold ja silmien sisänurkkia kirkastin vielä sävyllä Star Bright.

Minä en käytä varmaan ollenkaan tänäkään kesänä ripsiväriä, vaikka käyttäisin luomiväriä, vaan sen sijaan ainoastaan taivutan ripset. Mutta jos olet ripsarityyppi, niin anna mennä vaan!

Miten teidän meikki on muuttunut kesällä? Oletko innostunut voidemaisista tuotteista? Entä kuinka moni käyttää puuteria ja ripsiväriä?

Alekoodi

Koodilla SUMMERGLOW saat 15 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista House of Organicin verkkokaupasta. Koodi on voimassa 31.7. asti, mikä kannattaa painaa mieleen kun täydentelee kesän aikana purnukkavarastoja.

Kuvat Mariko Pajalahti

Avainsanat: , , , , , , ,