Beauty

Hae mukaan Zuiin testiryhmään

Beauty | 10.7.2018 | Katja Kokko

Australialainen ammattilaismeikkisarja Zuii on tullut tutuksi erittäin laadukkaista meikeistään, joiden tuote- ja värivalikoima on vertaansa vailla. Ensi talvena Zuii laajentaa valikoimaansa luonnollisiin itseruskettaviin ja maahantuoja hakee nyt testiryhmään henkilöitä, jotka saavat monipuolisen itseruskettavien tuotteiden valikoiman testattavakseen ja kertomaan käyttökokemuksistaan.

En voi vielä paljastaa mitä kaikkia tuotteita monipuolinen valikoima pitää sisällään, mutta sen voin kertoa, että sarjalle tuttuun tapaan värivalikoima on laaja hyvin vaaleasta ihosta tummalle iholle. Jos olet kiinnostunut osallistumaan testiryhmään, lue seuraavat ohjeet huolellisesti:

Saat testattavaksesi Zuii Organicin ainutlaatuisia ja uudenlaisia Tan & Treat itseruskettavia sekä ihoa hoitavia ja kosteuttavia tuotteita.

Haussa eri pigmenttityypin edustajia: tuskin koskaan ruskettuvia ja helposti auringossa palavia, punoituksen kautta lievän päivetyksen saavia sekä auringon palvojia ja helposti ruskettuvia. Ilmoittaudu ryhmään ja kerro mitä ihotyyppiä edustat, mitä toivot itseruskettavalta tuotteelta ja kerro yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) sekä ikäsi. Ilmoittaudu mukaan 15.7. mennessä osoitteeseen: info(at)miraz.fi. Huom! Merkitse viestisi selkeästi otsikolla: ZUII TESTIRYHMÄ.

Saat testattavaksesi ja käyttöösi valikoiman uudenlaisia itseruskettavia tuotteita. Tehtäväsi on käyttää ja tuotteita ja kertoa käyttökokemuksestasi sekä saitko mieleisen rusketustuloksen. Tulokset julkaistaan myöhemmin nimimerkeillä Zuiin omissa kanavissa eikä missään vaiheessa paljasteta palautteen antaneen henkilötietoja tai kerätä niitä talteen jatkopostituksia varten.

Allekirjoittaneen Italiassa saatu upea rusketus alkaa huveta melkoiseen tahtiin, joten minäkin aion aloittaa tutustumisen Zuiin uutuuksiin!

Ihanaa heinäkuun jatkoa kaikille!

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,

Beauty

7 kommenttia artikkeliin “Hae mukaan Zuiin testiryhmään”

 1. Larissa Leskinen

  Mielelläni kokeilisin! Italiasta juuri kotiuduttu ja rusketus olisi kiva säilyttää Olen 48v nainen Turusta ja kokeilen jatkuvasti uusia tuotteita jotta löydän sopivimmat itselleni!

 2. Lau

  Heippa, olisiko mahdollista että puhelinnumeron antaisi vasta jos tulee hyväksytyksi testiryhmään, en mielellään laittaisi julkisesti omalla nimellä omaa puhelinnumeroa? 🙂

 3. Reija

  Moi! Ei liity tähän, mutta haluaisin kysyä että miten säilytät/suosittelet säilyttämään kosmetiikan? Onko kylpyhuoneen (ilman saunaa) peilikaappi liian lämmin ja kostea paikka kyseisille tuotteille? Suurin osa meikki- ja voidepurkeistani ovat lasisia (Esse, RMS, Mahalo..).
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

 4. Nina

  Hei,

  Rivieran rusketus on kohta tiessään, ja mielelläni kokeilisin tätä testinä. Nyt käytössä kasvoille Chanel ja vartalolle Nkd Skin. Molemmissa on jotain mikä häiritsee. Täydellinen siis hakusessa vielä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>