Beauty

Zuii syksyn meikkilook

Beauty | 27.10.2019 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Zuii Organic Nordic, postaus sisältää alekoodin

Zuiin kausimeikkilookeista on muodostunut jo perinne. Tämän syksyn lookissa on sopivalla tavalla minulle jotain tuttua ja ripaus jotain uutta ja kiinnostavaa.

Tänä syksynä Zuiille loihtimani meikkilook venähti pitkälle syksyyn ja alkusyksy kuluikin fiilistellessä viime syksyn lookin pronssin- ja kuparinhohtoisia ruskan värejä. Samassa sävymaailmassa liikutaan tänäkin vuonna, mutta tällä kertaa ruskan sävyihin sekoittuu sopivalla tavalla jotain uutta, nimittäin hieman punertavaa luomiväriä!

Punainen luomiväri on taatusti tuote, johon moni ei uskalla tarttua heti ensimmäisenä itkuisen lookin pelossa, mutta minä kannustan kokeilemaan tätä värikomboa ennakkoluulottomana, nimittäin punertava sävy yhdistettynä pronssiin ja metallinhohtoiseen kuultoon on yksinkertaisesti todella upean näköinen.

Lookista voi varioida erilaisia versioita yhdistämällä sitä eri sävyisiin huulipuniin ja vaihtelemalla silmänrajausten intensiivisyyttä, mutta koko homman juju on ehdottomasti punaisessa luomivärissä.

Minä yhdistin tähän lookiin aavistuksen murretut, mutta rehellisen punaiset huulet Zuiin Lux-kokoelman huulipunista, joista on tullut ehdoton luottohuulipunani täydellisen samettisen koostumuksen ja hyvän pysyvyyden ansiosta. Ihossa panostin kuulauteen Zuiin Lux Luminescent -meikkivoiteella ja poskipunaksi valitsin Zuiin voidemaisen poskipunan, joiden värivalikoima on todella herkullinen.

Zuiille on tullut tänä syksynä kaksi uutta luomiväripalettia: kahden värin Diamond ja neljän värin Havannah, joista molemmat sopivat tämän lookin toteuttamiseen. Itse käytin Havannah-palettia, jota suosittelen, jos haluat toteuttaa silmämeikin tismalleen samalla tavalla.

Zuiin itseruskettava kasvovesi on myös yksi luottotuotteeni, sillä se feikkaa iholle täydellinen glown vuodenajan muuttuessa yhä harmaammaksi – puoli astetta tai asteen verran lämpöä kasvoilla piristää kummasti ilmettä. Kasvoveden kanssa ei tarvitse pelätä epätasaista tai epäluonnollista väriä, sillä se sisältää itseruskettavaa ainetta vain ripauksen. Itseruskettavaa kasvovettä voi käyttää 1-3 kertaa viikossa tavallisen kasvoveden tai hoitonesteen sijasta. Zuiin itseruskettava kasvovesi on koostumukseltaan aavistuksen geelimäistä ja lisäksi se sisältää mm. bambumehua, kurkkua ja jäkälän, sammaleen ja saniaisen uutteita, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa.

Ohjeet meikkiin:

1) Freesin näköinen ja siisti meikkipohja on kaiken a ja o, joten tee silmämeikki ensin, sillä metallinhohtoiset luomivärit karisevat hieman ja voivat sutata meikkipohjan. Pohjusta ensin ylä- ja alaluomi meikkivoiteella tai peitevoiteella ja kiinnitä irtopuuterilla.

2) Levitä ensin Havannah-paletin oikean yläreunan pronssinhohtoista sävyä koko yläluomen liikkuvalle osalle ja häivytä väri pehmäksi luomivaon yläpuolelle. Vinkki: ota väriä reippaasti siveltimeen ja pyöritä sen jälkeen sivellintä kämmenselkää vasten, jotta väri sitoutuu hyvin siveltimeen eikä karise levittäessä. Kun levität väriä, paina ja vedä siveltimellä väri tiiviisti kiinni ihoon, älä siis ”tupsuttele” sitä, jolloin väristä ei tule intensiivistä.

3) Nyt on vuorossa punainen väri ja sen taika piilee siinä, että väriä levitetään leveästi vain yläripsien tyveen. Häivytä se liukuen ylöspäin pronssinsävyisen luomivärin kanssa. Suosittelen painelemaan väriä tiiviisti ripsen tyveen, jolloin saat värin todella kauniisti esille.

4) Silmän sisänurkkaan tulee valopilkku paletin vaaleanpunaisella värillä. Levitä sitä silmän sisänurkkaan ja häivytä sitä liukuen ylöspäin yhteen niin, että se sulautuu yhteen muiden värien kanssa. Metallinhohtoinen vaaleanpunainen sävy tuo silmämeikkiin raikkaan ja kiinnostavan twistin.

5) Rajaa yläripsen tyvi Zuiin ruskealla silmänrajauskynällä ja tasoita rajaus viistopäisellä ja litteällä siveltimellä. Rajaa yläluomi myös ripsien alta, eli luomen sisäpinnalta ja väritä kynällä vielä ripsien tyvetkin.

6) Rajaa sitten alaluomen sisäpinta. Väritä ripsien välit myös alaluomelta, mutta vain ulkonurkasta, jotta meikin tummin painopiste säilyy ulkonurkassa. Tasoita rajaus sitten viistopäisellä siveltimellä. Levitä tämän jälkeen alaluomelle ripsien tyveen pronssin hohtoista luomiväriä.

7) Taivuta ripset ja harjaa sekä ylä- että alaripsiin muutama kerros mustaa ripsiväriä.

8) Puhdista sitten karisseet luomivärit alaluomelta. Dippaa vanupuikko tai -lappu kosteusvoiteeseen ja pyyhi karisseet värit sillä pois.

9) Levitä Zuiin Lux Luminescent -meikkivoide koko kasvoille joko sormin tai meikkivoidesiveltimellä. Töpötä meikkivoidetta tuhdimmin silmänalusiin ja tarvittaessa nenänpieliin tai alueisiin, jotka kaipaavat hitusen enemmän peittävyyttä. Zuiin Lux-meikkivoiteella meikkipohjasta saa todella kauniin ja kuulaan, lasi-ihomaisen. Käytän itse sävyä Driftwood, joka on täydellisen kellertävä sävy.

10) Levitä poskipäille Zuiin voidemaista poskipunaa sormella taputellen. Minä käytin sävyä Janus, joka on lämmin ja neutraali punaisen sävy.

11) Kiinnitä meikkipohja Lux-irtopuuterilla, jonka hienojakoinen koostumus säilyttää meikkipohjan kuulauden.

12) Huolittele kulmakarvat kulmakynällä. Zuiin kulmakynän sävy Taupe sopii melkein kulmiin kuin kulmiin ja sen viistoon leikatun pään ansiosta kynä on erittäin helppokäyttöinen. Tasoita väri lopuksi harjaamalla kulmat kierreharjalla.

13) Tee lopuksi huulimeikki. Sipaise huuliin pohjustukseksi kevyesti meikkivoidetta. Levitä väri huulipunasiveltimellä. Voit halutessasi myös rajata huulet, mutta se ei ole välttämättä pakollista. Itse tykkään käyttää huulipunia hyvin usein huolettomasti ilman rajausta. T’ähän meikkiin valitsin Zuiin Lux-huulipunan sävyn Pout, joka on rehellisen punainen, mutta ei liian kirkas.

Zuiin uudet luomiväripaletit löytyvät jo Sokokselta. Zuiin tuotteet ovat myynnissä kattavasti mm. Ruohonjuurissa, ammattilaisilla, luonnonkosmetiikkaan erikoistuneissa verkkokaupoissa ja Stockmannilla.

Alekoodi

Saat koodilla Zuiimetallic 15 % alennuksen kaikista Zuiin normaalihintaisista tuotteista House of Organicin verkkokaupasta. Ostoksille pääset tästä.

Kuvat Richard Isaac

Avainsanat: , , , , , , ,