Beauty

Yllätys oven takana

Beauty | 1.9.2016 | Katja Kokko

DSC_0004

Kotiovellani odotti eilen ruskeassa käärössä paketti, jonka sisältä paljastui tuttu sininen laatikko. Sydämeni pyörähtää joka kerta ympäri, kun saan Eteritiquen Miksulta lähetyksen. Niihin on nimittäin aina kätketty aarteita. Tällä kertaa en kuitenkaan olisi voinut mitenkään arvata, mikä yllätys laatikossa odottaakaan.

Sinisen silkkipaperin kääröistä paljastuivat Deliciously Ellan Neal’s Yard Remediesille suunnittelemat tuotteet: Ruusu, Lime & Kurkku kasvovoide ja puhdistusaine. Siis ruusu, lime ja kurkku! Mikä nerokas yhdistelmä! Tuotteet tuoksuvat ihanallle, kuin raikkaalle smoothielle tai mehulle! Eikä tässä vielä kaikki: lisäksi paketissa oli Neal’sin uusi öljytön seerumi, jonka raaka-aineet aiheuttivat välittömästi lisää sydämen tykytyksiä. Tästä seerumista tullaan vielä puhumaan.

Ihanien purnukoiden lisäksi laatikossa nökötti kookospähkinä. KOOKOSPÄHKINÄ! Vain Miksu keksisi pakata kokonaisen kookospähkinän paketteihinsa. Ja kuivattuja ruusun terälehtiä. Tottahan toki iloitsin myös tuotteista, mutta saan työni kautta niin paljon kosmetiikkaa, että pienet yksityiskohdat ilahduttavat suunnattoman paljon. Tällä kertaa paketin sisältö löi täysin ällikällä.

Palaan tuotteisiin myöhemmin, mutta malttamattomille tiedoksi, että Deliciously Ellan tuotteet ovat jo myynnissä Joliessa. 100 ml kosteusvoide maksaa 36,50 € ja putsari 24 €. Edullisista ihanuuksista on siis kyse. Kaiken lisäksi Joliessa näyttäisi olevan tällä viikolla tarjous, jossa kahden Neal’s Yard Remediesin tuotteen ostaja saa kaupan päälle minikokoisen Wild Rose Beauty Balmin.

Kuinka monelle teistä Deliciously Ella on tuttu?

Avainsanat: , ,