Beauty

Yin Your Skin® Pro koulutuksen käyneet kosmetologit ja akupunktiohoitajat

Beauty | 28.9.2020 | Katja Kokko

Koulutin viikonloppuna ensimmäiset kosmetologit Yin Your Skin® Pro kosmeettisen gua shan metodiin. Löydät tästä postauksesta listan kaikista hoitoja tarjoavista Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitajista ja kosmetologeista.

Viime viikonloppu tallentui ikuisesti sydämeeni erityisen merkityksellisenä eikä kiitollisuudelleni löydy tällä hetkellä mitään rajoja eikä sanoja. Ihokarvani ovat vieläkin vähän väliä pystyssä, kun kertaan mielessäni viikonlopun tapahtumia, sillä en muista milloin viimeksi olisin kokenut näin suunnatonta merkityksellisyyden tunnetta työstäni. Se on jotain sellaista, mitä ei korvaa mikään. Takana on kaksi päivää aamusta iltaan erittäin intensiivistä hands on -harjoittelua kolmentoista upean kosmetologin kanssa, joita sain kunnian kouluttaa Yin Your Skin® Pro kosmeettisen gua shan metodiin.

Olen saanut kymmeniä kyselyitä viimeisen vuoden aikana, mistä olisi mahdollista saada kosmeettisia gua sha hoitoja. Omat hoitoni on tarkoitettu vain Yin Your Skin® verkkokurssilaisille ja aikoja on tarjolla niin rajallisesti, etteivät kaikki halukkaat tule koskaan pääsemään hoitooni. Kun olemme muuttaneet uuteen kotiin joskus ensin vuoden puolella, laitan pystyyn hoitohuoneen, jonka myötä lisään hoitojen määrää hieman (lisätietoa tällä hetkellä tarjoamistani palveluista löydät täältä). En ole kuitenkaan tähän mennessä voinut suositella ketään muuta hoitojen tekijää, sillä se kosmeettisen gua shan menetelmä, johon olen itse kouluttautunut ja jonka tutkimista, kehittämistä ja jalostamista olen itsenäisesti jatkanut, on aivan omaa luokkaansa jo pelkästään kestoltaan, mutta myös vaikutuksiltaan ja tehokkuudeltaan. Sitä ei siis voi laittaa samaan laatikkoon minkä tahansa gua shan kanssa.

Tekniikka, jota itse käytän kosmeettisessa gua shassa on yhdistelmä perinteistä kiinalaisen lääketieteen mukaista gua shaa, sidekudoshierontaa (tarkemmin sanottuna löyhän sidekudoksen manipulaatiota) ja lymfahierontaa. Se ei siis ole perinteistä kiinalaisen lääketieteen gua shaa, vaan erityisesti kosmeettiseen hoitoon räätälöity tekniikka, jonka vaikutukset ovat syvät ja kokonaisvaltaiset.

Koulutin viime toukokuussa Yin Your Skin® Pro kosmeettiseen gua shaan ensimmäiset kaksitoista Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitajaa ja viime viikonloppuna kolmetoista kosmetologia. Löydät kaikki koulutuksen käyneet ja hoitoja tarjoavat ammattilaiset täältä ja päivitän listaa uusien koulutuksien myötä. Järjestän ammattilaiskoulutuksia muutaman vuodessa. Akupunktiohoitajien koulutukset järjestän Suomen Kiinalaisen lääketieteen akatemian kautta ja kosmetologien koulutuksista löytyy lisätietoa täältä. Jos olet kiinnostunut kosmetologeille tarkoitetusta koulutuksesta, liity sivulta postituslistalle, niin saat tiedon suoraan sähköpostiisi, kun seuraavan koulutuksen ilmoittautuminen aukeaa (seuraavan koulutuksen ilmoittautuminen aukeaa tämän viikon lopussa).

Nyt kun hoitoja tarjoaa minun lisäkseni useampi ammattilainen ympäri Suomen, haluan esitellä teille nämä hoitolat, jotta te löydätte helposti lähimmän Yin Your Skin® Pro koulutuksen käyneen ammattilaisen. Akupunktiohoitajat ovat ehtineet tehdä hoitoja jo pidempään ja kosmetologeilla kestää vielä hetki ennen kuin he lisäävät kosmeettisen gua sha hoidon repertuaariinsa, sillä koulutuksen jälkeen tekniikkaa täytyy harjoitella hetki ennen hoitojen tarjoamista.

Olen todella innoissani, että nyt pääsen nauttimaan kosmeettisesta gua sha hoidosta myös itse, sillä toisen ihmisen tekemää hoitoa ja kosketusta ei vaan voita mikään. Ennenkaikkea olen innoissani, että te pääsette kokemaan hoidon, jollaista ei ole aiemmin ollut tarjolla. Tämä hoito menee ihosta ytimeen.

Yin Your Skin® Pro akupunktiohoitajat

Listaan tähän ne akupunktiohoitajat, jotka myös tekevät hoitoja tällä hetkellä:

HELSINKI:

Susanna Wirtanen – Akupunktio Tasapaino (Susanna tekee myös akupunktiota, Tuina-hierontaa, kuppausta ja moksibustiota)

ESPOO:

Johanna Häkkinen – Vivere (Johanna tekee myös kasvo akupunktiota, shiatsua ja hoitaa ihmisten lisäksi eläimiä)

KIRKKONUMMI:

Pauliina Reunanen – Acureunanen

TAMPERE:

Leena Saha – Yogart (Leena tekee myös kasvo akupunktiota)

Yin Your Skin® Pro kosmetologit

Kosmetologien kohdalla kannattaa tiedustella heiltä suoraan, mistä alkaen hoitoja on saatavilla.

HELSINKI:

Nora Azar – Aroha Helsinki

Maria Enlund – Lempi Day Spa

LAHTI:

Beda Boren – BD Room

TURKU:

Maiju Kaataja – Greenlips Beauty

KEURUU:

Petra Hautamäki – Hyvinvointi- ja kosmetologipalvelu Mood

JYVÄSKYLÄ:

Kaisa Laukkanen – Kauneushoitola Bellissima

HYVINKÄÄ:

Anni Peltomäki, Laura Lehtinen ja Nelli Kulomaa – My Day Spa

Nina Ammunet-Lappi – Täydelliset naiset

TAMPERE:

Sanna Siljamäki – Naturesse Kauneus ja hyvinvointi

JOENSUU:

Niina Vattulainen – Pinni & Puuteri

VANTAA:

Sanni Miettinen – Bombon

Kuvat Riikka Kantinkoski

Avainsanat: , , , ,