Beauty

Yin Your Skin® level 2 – Advanced Facial Gua Sha kurssi on nyt myynnissä

Beauty | 2.11.2020 | Katja Kokko

Yin Your Skin® level 2 – Advanced Facial Gua Sha kurssi syventyy kosmeettisen gua shan edistyneimpiin tekniikoihin, jotka vaikuttavat ihon pintaa syvemmällä oleviin kerroksiin – sinne, mihin tehokkaimmatkaan ihonhoitotuotteet eivät yllä.

Lanseerasin reilu vuosi sitten Yin Your Skin® Signature Experience verkkokurssin, joka syntyi alunperin vuonna 2017 live-workshopien muodossa ja jalostui sittemmin verkossa tapahtuvaksi hyvinvointielämykseksi. Kurssi on saanut vuoden aikana häkellyttävän paljon positiivista palautetta, joka on lämmittänyt sydäntäni valtavasti. On todella ihanaa kuulla, miten kurssin visuaalinen maailma ja äänimaisema on tavoittanut käyttäjänsä, ja kokemus on välittynyt monelle juuri sellaisena, kuin alkuperäinen missioni onkin ollut. Viimeksi sain Instagramiini palautteen, että kurssin harjoituksia tehdessä tuntee olevansa kuin retriitillä omassa olohuoneessaan! Vastaavia palautteita on tullut useita, joten on mahtavaa, että itseni lisäksi lopputulokseen ovat tyytyväisiä myös ne, keitä varten kokonaisuus on tehty.

Yin Your Skinissä® yhdistyy filosofiani kokonaisvaltaisesta tavasta hoitaa ihoa, jonka perustan luo kehon, mielen ja sielun tasapaino. Konsepti sisältää tekniikoita, joiden avulla vaikutetaan juuri tähän tasapainoon. Yin Your Skin® jatkaa kehittymistään ja laajentumistaan tulevaisuudessa Kiinalaisen lääketieteen opintojeni ja kokemukseni edetessä. Sen missio on opettaa tehokkaita itsehoidon metodeja, mistä kuka tahansa voi hyötyä omassa arjessaan.

Olen rakentanut viime keväästä asti Yin Your Skin® level 2 kurssia ja urakka on vihdoin saatu päätökseen ja kurssi on nyt myynnissä. Kosmeettinen gua sha on yksi Yin Your Skinin® kulmakivistä, jota säännöllisesti tekemällä saa aivan huikeita tuloksia. Näistä kertovat kurssilaisten omassa Facebook-ryhmässä kolmen viikon gua sha -haasteeseen osallistuneiden tulokset, jotka ovat enemmän kuin vakuuttavia. Tulokset edellyttävät kuitenkin säännöllistä hoitoa ja tekniikan hallintaa, jossa harjaantuu vain ahkeralla harjoittelulla. Yin Your Skin® level 2 paneutuu nimensä mukaisesti kosmeettisen gua shan edistyneimpiin tekniikoihin ja sellaisiin yksityiskohtiin sekä nippelitietoon, mitä Yin Your Skin® Signature Experience ei sisällä. Level 2 kurssi ei myöskään sisällä yin-joogaa tai meditaatiota.

Yin Your Skin® level 2 – Advanced Facial Gua Sha kurssi sisältää:

10 videota kosmeettisen gua shan edistyneimpiin tekniikoihin:

– Advanced hoito: turvotuksen & jännityksien vapauttaminen, kiinteytys & kohotus
– Dekolteen hoito
– Jännityksen vapauttaminen purentalihaksista
– Luonnollinen huulten pullistus & suunympärysihon napakoitus
– Kirkastus & kohotus silmänympärysiholle
– Hiuspohjan hoito
– Advanced skin therapy: tukosten vapauttaminen turvotukselle, punoitukselle ja epäpuhtauksille
– Pikahoito: kirkastus & heleytys
– Energian tasapainottaminen & stressin lievittäminen
– Virtausta parantava rullaus

Videoiden lisäksi kurssilla opitaan mm. kasvojen anatomiasta sekä tunnetilojen ja ilmejuonteiden välisestä yhteydestä, joka parantaa ymmärrystäsi kosmeettisen gua shan tekniikoista. Kurssilla opitaan käyttämään kaikkia Yin Your Skin® gua sha välineitä.

Kurssilaiset voivat liittyä myös Yin Your Skin® Facebook-ryhmään, jossa vastaan kysymyksiin ja jaan lisää täsmävinkkejä kuukausittaisissa live-lähetyksissä. Myös supersuosion saavuttanut kolmen viikon gua sha -haaste pidetään ryhmässä.

Yin Your Skin® kurssilaisilla on myös mahdollisuus tulla minulle kosmeettiseen gua sha hoitoon tai varata minulle kokonaisvaltaisen ihonhoidon yksilövalmennus.

Kenelle Yin Your Skin® level 2 kurssi sopii?

Kurssilla keskitytään nimensä mukaisesti kosmeettisen gua shan edistyneimpiin tekniikoihin, kurssi ei siis sisällä yin-joogaa. Suosittelen lämmöllä, että otat kosmeettisen gua shan perustekniikat haltuun Yin Your Skin® Signature Experience verkkokurssilla ennen level 2 kurssia, sillä aivan perusasioita ei tällä kurssilla enää käydä läpi.

Jos puolestaan olet jo käynyt peruskurssin ja olet tehnyt ahkerasti kurssilaisten omasta Facebook-ryhmästä löytyviä live-lähetyksissä olevia hoitoja, ei level 2 välttämättä tuo sinulle hirveästi uutta – joskin hoidot on paketoitu huomattavasti selkeämmiksi ja napakammiksi kokonaisuuksiksi, joihin on helppo ja nopea palata uudelleen tarkistamaan yksityiskohtia. Lisäksi mukana on sellaisia hoitoja, joita ei live-tallenteista löydy. Myös kurssimateriaalissa on sellaista asiaa, mitä ei löydy Facebook-ryhmästä.

Yin Your Skin® Complete Experience

Toisen kurssin myötä sinulla on nyt mahdollisuus ostaa myös molemmat kurssit yhdessä, joka tulee 10 € edullisemmaksi kuin kurssien ostaminen erikseen. Yin Your Skin® Complete Experience kurssipaketti sisältää siis Yin Your Skin® Signature Experience sekä Yin Your Skin® level 2 – Advanced Facial Gua Sha kurssit. 

Yin Your Skin® level 2 – Advanced Facial Gua Sha kurssi maksaa 85 € ja voit ostaa sen täältä.

Yin Your Skin® Complete Experience kurssipaketti maksaa 150 € ja voit ostaa myös sen saman linkin takaa, eli täältä.

Yin Your Skin® Signature Experience on myös tietenkin myynnissä edelleen, se maksaa 75 € ja sen voit ostaa täältä.

Kurssihintaan sisältyy 8 kk käyttöoikeus kurssin materiaaleihin ostopäivästä lähtien. Käyttöoikeuden voi uusia sen päätyttyä ostamalla kurssin uudelleen.

Yin Your Skin® level 2 sekä Complete Experience tulevat myyntiin myös englanninkielisenä 7.11.

Toivottavasti tapaamme Yin Your Skin® level 2 kurssilla sekä kuukausittaisissa FB-liveissä! Supersuositun kolmen viikon gua sha haasteen perään on myös kyselty, joten laitetaan sekin jälleen pystyyn kurssilaisten FB-ryhmässä loppusyksyn pimeneviä iltoja kohti.

Kuvat Riikka Kantinkoski ja Richard Isaac

Avainsanat: , , , , ,