Beauty

Yin Your Skin® funktionaalisen ihonhoidon ryhmävalmennus

Beauty | 17.12.2020 | Katja Kokko

Ota haltuun kosmetiikkapurnukoiden INCI-listat. Opi ymmärtämään mikä tarkoitus erilaisilla raaka-aineilla on. Rakenna itsellesi aidosti toimiva ihonhoito-ohjelma. Opi ymmärtämään kehoasi, mieltäsi ja ihoasi kokonaisvaltaisemmin. Biohakkeroi ihonhoitorutiinisi.

Vuosi 2020 lähestyy loppuaan ja nyt on aika pohtia, mitä haluan ottaa mukaan tästä vuodesta uuteen vuoteen? Millaisena haluan nähdä itseni vuonna 2021? Millaista elämää haluan elää, mitä haluan tuntea ja kokea?

Minä olen koko tämän vuoden ajan opiskellut intensiivisesti, luonut ja kehittänyt uutta sekä tehnyt uusia suunnitelmia ja isoja päätöksiä elämäni kaikilla osa-alueilla. Viimeiset yhdeksän kuukautta on takaraivossani kytenyt ajatus livenä tapahtuvasta ryhmävalmennuksesta. Ajatus lähti oikeastaan viime kevään joogakurssistani, jonka jouduimme poikkeuksellisesti aloittamaan etänä verkossa ennen lähiopetukseen siirtymistä. Vaikka se tuntuikin aluksi hieman oudolta, etäsessiot osoittautuivat lopulta tarpeelliseksi ja kevään joogakurssimme oli sekä minulle opettajana että oppilailleni antoisin, mitä olen koskaan pitänyt. Kokemus oli niin voimauttava, että jäin miettimään, miten voisin tuoda samankaltaista toimintaa myös ihonhoitopuolelle? Kolmen viikon gua sha haasteen live-sessioista on tullut jo Yin Your Skin® verkkokurssilaisten Facebook-ryhmässä huikean suosittuja, mutta niistä jää kuitenkin puuttumaan vuorovaikutus, jota itse kaipaan.

Niiden lukuisten viestien perusteella, mitä olen tämänkin vuoden aikana saanut, vaikuttaa siltä, että tarvetta aitoon kohtaamiseen perustuvalle valmennukselle on. Ajatus on muhinut koko vuoden ajan alitajunnassani ja olen tiennyt, että se tiivistyy ja selkiytyy lopulta. Nyt ajatus on kirkastunut ja olen uudesta konseptista superinnoissani!

Yin Your Skin® funktionaalisen ihonhoidon ryhmävalmennus

Starttaan vuoden alussa Yin Your Skin® funktionaalisen ihonhoidon ryhmävalmennuksen. Valmennukseen mahtuu mukaan 20 henkilöä (minimimäärä osallistujia on 8, jotta valmennus toteutuu). Valmennus tapahtuu livenä Zoomin kautta ja sen kesto on neljä viikkoa. Valmennus koostuu neljästä viikottaisesta luennosta, joiden kesto on 2 h, sekä viikottaisista kotitehtävistä ja käytännön harjoituksista. Poikkeuksen muodostaa ensimmäinen luento, jonka kesto on 3 h.

Luentojen aiheena ovat:

– Viisi elementtiä: persoonallisuuden piirteet, fyysiset ominaisuudet ja elementtien ilmeneminen kasvoilla
– Luonnonkosmetiikan ja tavanomaisen kosmetiikan erot ja yhteneväisyydet sekä miten lukea kosmetiikkatuotteiden INCI-listoja
– Ulkoisen ihonhoidon periaatteet ja yksilöllisen ihonhoitorutiinin rakentaminen
– Yhteinen ihonhoito ja gua sha -sessio

Jokaisen luennon yhteyteen jätetään myös aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Tässä vielä tarkemmin luentojen sisällöstä:

Luento 1: viisi elementtiä

Viiden elementin teoria on oleellinen osa Kiinalaista lääketiedettä. Teoria auttaa hahmottamaan ja ymmärtämään paremmin omaa kehoa, fyysisiä ominaisuuksia, persoonallisuuden piirteitä, omaa energiaa ja mielen toimintaa. Lisäksi se auttaa lisäämään ymmärrystä ja sitä kautta lempeämpää suhtautumista toisia ihmisiä kohtaan. Viiden elementin teoriaa voi hyödyntää myös iho-ongelmien tulkinnassa ja itselleen sopivan ihonhoitorutiinin rakentamisessa. Tällä luennolla perehdytään jokaisen viiden elementin piirteisiin ja ominaisuuksiin sekä siihen, miten elementit ilmenevät iholla.

Luento 2: kosmetiikan raaka-aineet ja INCI-listojen tulkinta

Luonnonkosmetiikan yleistyminen on hieno asia, mutta tarjonnan räjähdettyä kuluttaja saa suunnistaa sokkona purkkiviidakossa. INCI-listat ovat täyttä hepreaa ja hinta-laatusuhteen arvoiminen on kuluttajalle vaikeaa. Tällä luennolla perehdytään kosmetiikan raaka-aineisiin, luonnonkosmetiikan ja tavanomaisen kosmetiikan yhteneväisyyksiin ja eroihin sekä opetellaan lukemaan konkreettisten esimerkkien kautta kosmetiikkatuotteiden INCI-listoja. Osallistujat voivat myös ottaa luennolle mukaan haluamansa kosmetiikkatuotteen, jonka sisältöä voimme analysoida yhdessä. Tällä luennolla hahmotamme, mikä on hinta-laatusuhteeltaan hyvää kosmetiikkaa.

Luento 3: ihonhoidon periaatteet ja yksilöllisen ihonhoitorutiinin suunnittelu

Olen työssäni nähnyt jos jonkinlaista ihonhoitorutiinia. Täysin epäsopivia tuotteita ja puutteellisia rutiineja, joista näkee heti, että ne ovat osaltaan syynä ihon epätasapainotiloihin. Tällä luennolla perehdytään toimivan ihonhoitorutiinin periaatteisiin. Jokainen suorittaa kotitehtävänä ihotyyppianalyysin omalle iholleen ja suunnittelee itselleen yksilöllisen ihonhoitorutiinin ja siihen sopivat tuotteet.

Luento 4: ihonhoitorutiini ja kosmettinen gua sha

Viimeisellä kerralla tehdään yhdessä ihonhoitorutiini ja perus gua sha hoitoprotokolla. Tämän session aikana on mahdollisuus saada jonkin verran henkilökohtaista opastusta omaan gua sha tekniikkaan. Tämä käytännönläheinen luento paneutuu kosmeettisen gua sha tekniikkaan yksityiskohtaisesti ja todella selkeästi.

Kotitehtävät

Luentojen lisäksi jokaisen valmennuksen yhteydessä tulee kotitehtäväksi yksi funktionaalinen ihonhoitometodi, jonka jokainen lisää omaan arkipäiväänsä toteutettavaksi. Metodit ovat nopeita ja helppoja toteuttaa ja sopivat kiireiseenkin arkeen.

Koko valmennuksen tueksi jokainen saa myös täytettäväkseen laajan analyysin omasta hyvinvoinnistaan, joka on tarkoitettu oman työskentelyn ja tavoitteiden tueksi sekä omaksi pohdinnaksi valmennuksen ajaksi.

Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos:

– olet kyllästynyt hutiostoksiin kosmetiikassa
– kaipaat aitoja tuloksia ihonhoidossa
– koet ettei ihonhoitorutiinisi toimi parhaalla mahdollisella tavalla
– haluat ottaa haltuun kosmetiikkapurnukoiden INCI-listat ja tietää, mitä ihollesi oikein levität
– haluat ottaa ohjat omiin käsiisi kosmetiikkaostoksilla
– haluat biohakkeroida ihonhoitorutiinisi
– olet kiinnostunut pintaa syvemmälle menevästä ihonhoidosta ja ihon vaikutuksesta koko hyvinvointiin
– olet kiinnostunut näkemään ihonhoidon osana kokonaisvaltaista hyvinvointia
– haluat voida omassa ihossasi ja kehossasi hyvin
– haluat saada arkeesi työkaluja, jotka tukevat henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi

Valmennus sopii yksityishenkilöille itsehoidon inspiraatioksi. Se ei ole esim. kauneudenhoitoalan ammattilaisille tarkoitettu koulutus.

Valmennuksen tavoite

Valmennuksen tavoite on luoda ryhmään lämmin ja voimauttava ryhmähenki, tila, jossa jokainen voi tuntea itsensä arvokkaaksi juuri sellaisena kuin on. Tavoitteena on rakentaa jokaiselle ihon toimintaan ja hyvinvointiin vaikuttavat rutiinit, jotka toimivat arjessa maadoittavina, voimauttavina ja eheyttävinä työkaluina. Valmennuksen jälkeen oma iho on elinvoimaisempi sisältä ja ulkoa. Lisäksi sinulla on työkalupakillinen välineitä kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon ja kosmetiikkaostoksille.

Valmennuksen aikataulu ja hinta

Valmennus alkaa 5.1.2021. Luennot ovat tiistaisin klo 19-21 (paitsi ensimmäinen luento 5.1. klo 18-21). Luentopäivät ovat siis 5.1., 12.1., 19.1. ja 26.1. Luennot tapahtuvat Zoomin kautta ja jokainen osallistuu luennolle videoyhteydellä.

Valmennuksen hinta on 269 € ja se sisältää 4x luennon sekä kotitehtävät. Varaa paikkasi täältä.

Valmennus on myös mahdollista maksaa kahdessa erässä. Maksamalla ensimmäisen erän 134,50 € varaat paikkasi valmennukseen. Toinen erä erääntyy maksettavaksi 15.1.2021. Jos haluat pilkkoa maksusi, varaa paikkasi täältä.

Bonus

Kurssi hinta sisältää lisäksi:

– Yin Your Skin® SILEÄ Silky Facial Oil kasvoöljyn sekä Iris Hantverkin vartaloharjan kuivaharjaukseen. Paketin arvo on 91,80 €.

– Yin Your Skin® Complete Experience verkkokurssipaketin, joka sisältää Yin Your Skin® Signature Experience ja Yin Your Skin® level 2 – Advanced Facial Gua Sha verkkokurssit. Käyttöoikeus on voimassa 8 kk. Kurssipaketin arvo on 150 €.

Tämä on pilottivalmennus, joten tämä on ainut kerta, kun järjestän valmennuksen tällä hinnalla.

Paikan varattuasi otan sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja lähetän sinulle kurssitunnukset Yin Your Skin® verkkokurssille, kun valmennuksen toteutuminen on vahvistunut. Tuotepaketti lähetetään osallistujille 4.1.2021.

Lisäksi kaikilla valmennukseen osallistuvilla on mahdollisuus tilata minulta lisämaksusta henkilökohtaisesti laatimani takavuosien huippusuosittu Personal Beauty Guide, Face to Face gua sha yksilövalmennus tai molempien yhdistelmä.

Valmennuksen ilmoittautumiset ovat sitovia eikä maksua palauteta, paitsi siinä tapauksessa, jos valmennus peruuntuu minun toimestani. Minimiosallistujamäärä valmennuksen toteutumiselle on 8 henkilöä.

Tästä tulee mahtava valmennus ja matka! Ryhmäenergiassa on voimaa!

Beauty Guide

Kuvat Kaapo Kamu

Avainsanat: , , , ,