Beauty

Warpaint – hampaiden valkaisu luonnollisesti

Beauty | 26.4.2016 | Katja Kokko

DSC_0005

Luonnollisen valkoisena hohtava legorivistö on kaunis, mitäpä sitä kieltämään. Itselläni ei tulisi kuuna päivänä mieleen tehdä kuitenkaan hampaiden valkaisua synteettisillä kemikaaleilla. Kokemuksista erinäisistä myrkkyliuskoista on vuosien takaa, jotka saivat hampaani vihlomaan tuskallisesti.

Hammasluuni on luontaisesti hieman kellertävä, joten vitivalkoista hymyä minun ei ole oikein mahdollista saada myrkyttömästi, mutta sen sijaan vuosien varrella kertyneiden värjääntymien valkaiseminen kiinnostaa. Ja nytpä siihen on mahdollisuuskin tuotteella, josta koko some kohisee tällä hetkellä, nimittäin hetki sitten Jolieen rantautuneella Warpaintilla, luonnollisella hampaiden valkaisijalla.

100 % luonnollinen valkaisija kuulostaa hyvältä. Sen sijaan hiilenmusta jauhe näyttää vähintäänkin epäilyttävältä. Pikimusta väri on kookospähkinän kuoresta valmistettua aktiivihiiltä, joka puhdistaa ja kiillottaa hampaita tehokkaasti ja poistaa värjäytymiä kiillettä vahingoittamatta. Bentoniittisavi vaalentaa myös tummentumia ja sisältää lisäksi suun hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Muistatte varmaan myös juotavan savi-hitin muutaman vuoden takaa? Tästäpä tulikin mieleen, että pikku savikuuri voisi olla paikallaan sisäisesti. Appelsiininkuori, piparminttu ja sitruunankuori raikastavat suut sekä ehkäisevät ientulehduksia. Warpaint on vegaaninen tuote ja sopii myös herkille hampaille ja ikenille.

Kokemukseni Warpaintista? Jo ensimmäisellä käyttökerralla osa värjäytymistä haalistui hieman. Muutaman käyttökerran jälkeen ongelmaksi muodostui liian iso hammasharja, jolla en päässyt tarpeeksi lähelle ikeniä ja hampaiden reunat jäivät huomattavasti kellertävämmiksi, kuin keskiosat. Ratkaisu tähän oli lasten koko Humble Brush hammasharjasta ja sähköhammasharja.

Warpaint ei valkaise hammasluuta, joten vitivalkoisia hampaita sillä ei voi saada, vaan lopputulos riippuu hampaan omasta väristä. Ikävien värjäytymien poistoon se on kuitenkin tehokas puhdistaja ja yhdyn täysin loistaviin kokemuksiin, mitä tuotteesta löytyy pilvin pimein.

Joko olette kokeilleet?

Kuva Katja Kokko

Tuote saatu testiin

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat:

Beauty

22 kommenttia artikkeliin “Warpaint – hampaiden valkaisu luonnollisesti”

 1. Ulpu

  En ole kokeillut enkä ollut edes kuullut ko. tuoteesta ennenkuin luin Biodellyn instasta tänään. En tiedä viitsinkö nähdä vaivaa ja maksaa tästä, omistan kellertävän hammasluun, joten en tiedä kuinka paljon tämä sitten loppupeleissä vaalentaisi. Mielenkiintoinen tuote kyllä.

  • Mulla vaalensi selkeästi ja projekti jatkuu. Vuosien varrella tummentumia on tullut, mutta vitivalkoista rivistöä on minunkaan turha odottaa kellertävällä hammasluulla.

 2. Janita

  Osaatko sanoa että kun käyttää fysikaalista aurinkosuojaa ja sen päälle pyörittelee mineraalimeikin niin lähteekö se aurinkosuoja siinä samalla kun kabukilla pyörittelee iholle?

 3. VMV

  Ennne/ jälkeen- kuvia kiitos! 😀 WP:n instassa kaikilla on samanlainen valkaistu hymy, ei hyövä.

  Ostin heti kun tuli markkinoille, oon nimittäin jo pitkään suunnitellu käyväni kemiallisessa, mutta olosuhteista johtuen ei oo lienny.
  Aion nyt tota WPtä ja jaksaessani soodaa (joka ei tee mun ikenille kauheen hyvää, mut ekakerralla puhdisti näkyvämmin kun WP). WPssä koukuttavinta on maku! Käytän hurjan värjääviä ruokia (mustikkaa, kahvia), mut hampaiden ulkonäkö kärsi eniten masennuksesta (ykkössyy mun kaikkiin fyysisiinkiin ongelmiin- stressihuolipää: ja ite asiassa kaikkein eniten mua on fyysisissä jutuissa jelpannu se, että rakaistuin ja muhun rakastu ja rakastaa ihminen jonka kaltaista sydämenvetäjää en uskonu olevan olemassa).
  Vielä ei oo jenkkihymy, mutta se on se mittari. Joka tapauksessa menen valkaisemaan, jollei sopivan ikkunan aukenemiseen mennessä noi luonnolliset oo tehonnu. – Ja tän jälkeen WP on hyvä ylläpitoapu.

  • Joo huomasin kanssa, että Warpaintin omat kuvat ovat kyllä aika luonnottoman valkoisia. Kaipa voisin kuvailla omat hampaani, en vaan kovin mielelläni niitä kyllä blogissa esittele…

  • Taida

   Sooda vaurioittaa kiillettä, sitä ei kannata käyttää. Itse harkitsen warpaintin ostamista, koska hammaslääkäri oli kuulemma sanonut sen olevan ok, jos muistaa käyttää fluoripitoista hammastahnaa myös.

 4. Nyt on viimeistään pakko päästä testaamaan tätä! Mulla oma hammasluu on tosi vaalea, mutta pientä kellastumaa on havaittavissa, joten tällä pääsisi nyt siitä eroon. Hammaslääkärin tekemää soodapesua lukuunottamatta en ole valkaisuja tai vastaavia kokeillut, enkä kyllä aiokaan 🙂

 5. Janita

  Onko laveran aurinkopuuteria parempi käyttää poskiluun alla normaalin varjostuspaikan kohdalla? Vai voiko sitä käyttää esim tuomassa lämpöä poskipäillä? Vai mitä mieltä olet? 🙂

 6. Jossy

  Oon kans käyttänyt nyt reilun viikon, en ees joka päivä. Heti ekan kerran jälkeen huomasi eron, ja nyt on jo selkeesti kirkkaammat hampaat. Tuskin näistä mitään jenkkihampaita tulee, mut olen tyytyväinen. Ihanaa, että kehtaa paremmin hymyillä ja nauraa 🙂 Hyvä keksintö.

 7. Katri

  Vaalentaakohan paikkoja? Mulla on lapsena laitettu etuhampaaseen muovipaikka peittämään hampaassa ollutta koloa (ei siis ollut reikä) ja se on karsean keltainen. Vaalennusta en ole viitsinyt ottaa, koska tuo paikka erottuisi vielä selvemmin.

  • Saara

   Ne tekevät sulle siihen hammaslääkärissä uuden, vaaleamman paikan! Mulla puolet toisesta etuhampaasta muovia ja se vaihdetaan säännöllisesti 🙂

  • Hanna

   En usko et vaalentaa paikkaa. Mulle hammaslääkäri sanoi etuhampaan kohdalla et jos aiot vaalennuttaa hampaita, pitää paikka lähtökohtaisesti olla hammasta vaaleampi koska paikka ei sitten vaalene käsittelyillä.

  • Hammaslääkäreiden tekemä hampaiden valkaisu on toimintaperiaatteeltaan erilainen, se siis valkaisee oikeasti, mutta Warpaint puhdistaa, ei valkaise. Eli voi varmasti puhdistaa likaa ja sitä kautta hieman vaalentaa/kirkastaa, mutta ei tietenkään valkaista.

 8. Pesin hampaat jo kaksi kertaa Warpaintilla. Tulokset näyttivät heti paremmilta, kuin tupakan, kahvin ja teen värjäämät hampaani sitä ennen, myös, myöskin puhtoiseksi tuli koko rivistö. Täytynee ottaa valokuvia välillä ja vertailla niitä pikkuhiljaa…

  Hymyhuuli 2016.

  • Ihan mahtavaa!! Olen itsekin yrittänyt kuvata tuloksia, mutta mahdotonta saada tarkennettua kamera tarpeeksi lähelle suuta. Tarvisin toisenlaisen linssin 😀

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>