Beauty

Warpaint – hampaiden valkaisu luonnollisesti

Beauty | 26.4.2016 | Katja Kokko

DSC_0005

Luonnollisen valkoisena hohtava legorivistö on kaunis, mitäpä sitä kieltämään. Itselläni ei tulisi kuuna päivänä mieleen tehdä kuitenkaan hampaiden valkaisua synteettisillä kemikaaleilla. Kokemuksista erinäisistä myrkkyliuskoista on vuosien takaa, jotka saivat hampaani vihlomaan tuskallisesti.

Hammasluuni on luontaisesti hieman kellertävä, joten vitivalkoista hymyä minun ei ole oikein mahdollista saada myrkyttömästi, mutta sen sijaan vuosien varrella kertyneiden värjääntymien valkaiseminen kiinnostaa. Ja nytpä siihen on mahdollisuuskin tuotteella, josta koko some kohisee tällä hetkellä, nimittäin hetki sitten Jolieen rantautuneella Warpaintilla, luonnollisella hampaiden valkaisijalla.

100 % luonnollinen valkaisija kuulostaa hyvältä. Sen sijaan hiilenmusta jauhe näyttää vähintäänkin epäilyttävältä. Pikimusta väri on kookospähkinän kuoresta valmistettua aktiivihiiltä, joka puhdistaa ja kiillottaa hampaita tehokkaasti ja poistaa värjäytymiä kiillettä vahingoittamatta. Bentoniittisavi vaalentaa myös tummentumia ja sisältää lisäksi suun hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Muistatte varmaan myös juotavan savi-hitin muutaman vuoden takaa? Tästäpä tulikin mieleen, että pikku savikuuri voisi olla paikallaan sisäisesti. Appelsiininkuori, piparminttu ja sitruunankuori raikastavat suut sekä ehkäisevät ientulehduksia. Warpaint on vegaaninen tuote ja sopii myös herkille hampaille ja ikenille.

Kokemukseni Warpaintista? Jo ensimmäisellä käyttökerralla osa värjäytymistä haalistui hieman. Muutaman käyttökerran jälkeen ongelmaksi muodostui liian iso hammasharja, jolla en päässyt tarpeeksi lähelle ikeniä ja hampaiden reunat jäivät huomattavasti kellertävämmiksi, kuin keskiosat. Ratkaisu tähän oli lasten koko Humble Brush hammasharjasta ja sähköhammasharja.

Warpaint ei valkaise hammasluuta, joten vitivalkoisia hampaita sillä ei voi saada, vaan lopputulos riippuu hampaan omasta väristä. Ikävien värjäytymien poistoon se on kuitenkin tehokas puhdistaja ja yhdyn täysin loistaviin kokemuksiin, mitä tuotteesta löytyy pilvin pimein.

Joko olette kokeilleet?

Kuva Katja Kokko

Tuote saatu testiin

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Avainsanat: