Lifestyle

Blogin uudet tuulet

Lifestyle | 29.4.2016 | Katja Kokko

DSC_0010

Otsikko sen jo kertookin, että asiat eivät mene elämässäni uusiksi ainoastaan yksityiselämäni puolella, vaan myös työelämässä. Tosin tätä päätöstä olen ehtinyt kypsytellä jo useamman kuukauden ja muutama viikko sitten tuli vahva tunne, että nyt on oikea aika tälle muutokselle. Kyse ei varsinaisesti ole mistään kovin oleellisesta asiasta, sillä blogini ei ole muuttamassa mihinkään, olen vain päättänyt jatkaa bloggaamista täysin itsenäisesti ja siksi irtautua Kauneus & Terveys -mediasta. Viimeisen kerran päivitykseni ovat luettavissa Kauneus & Terveys -sivuston kautta 31.5.2016. Blogin osoite pysyy siis jatkossakin samana oman domainini alla.

Kauneus & Terveys -media oli hieno mahdollisuus kuulua johonkin bloggaajayhteisöön ja kiitän lämpimästi kaikkia lukijoita, jotka ovat seuranneet minua sitä kautta. Toivottavasti pysytte mukana jatkossakin!

Blogin tekeminen on yksi intohimoistani. Haluan viedä ja kehittää sitä eteenpäin tulevaisuudessakin. Ajatella asioita boksin ulkopuolella, enkä asettaa itselleni rajoja. Siksi koen, että minun täytyy pysyä itsenäisenä bloggaajana ja tehdä asioita eri tavalla. Jatkaminen täysin omillani avaa taas ovia jollekin uudelle.

Suurin muutos tulee tapahtumaan blogin ulkoasussa ja siinäkin oikeastaan koskien vain mainoksia. Jatkossa voin siis itse valita, kenelle myyn mainostilaa. Jos olet kiinnostunut ostamaan yrityksellesi ison bannerimainospaikan blogistani, ota yhteyttä katja(at)katjakokko.com.

Uusia suunnitelmia muhii pinnan alla, mutta luulen, että ne tarvitsevat kypsyäkseen Balin aurinkoa.

Jos teillä on jotain toiveita blogia koskien, sana on vapaa kommenttiboksissa!

Avainsanat: , ,