Body & Mind

Vuoden ihanin hyvinvointiloma

Body & Mind | 22.3.2018 | Katja Kokko

Vuoden ihanin hyvinvointiloma lähestyy: syyskuun ensimmäisellä viikolla joogataan ja uidaan Sisilian auringon alla satukirjamaisen upeissa puitteissa Trabian pikkukylässä, josta olemme vuokranneet totaalisen hurmaavan luksusvillan hyvinvointileiriämme varten.

Loman pääjärjestäjänä toimii uintivalmentajani Laura Mannisen FitPit Oy. Leirille ovat tervetulleita kaiken tasoiset joogit ensikertalaisista lähtien ja Laura puolestaan opettaa uimaan vesipelkoisimmankin henkilön. Joogan ja uinnin lisäksi luvassa on tietenkin herkullista ja tuoretta sisilialaista ruokaa, nautiskelua villasta, jossa yhdistyy täydellisellä tavalla luksus ja kotoisuus sekä tietenkin Sisilian upea luonto ja kristallinkirkas meri, joka on vain 50 metrin päässä villasta (uintitreenit tapahtuvat kuitenkin altaassa).

Viime viikkoina Laura on saanut muutamia kysymyksiä moneen otteeseen, joten päätin selkiyttää joitakin seikkoja:

voit osallistua lomalle yksin tai kaverin kanssa, tältä lomalta palaat joka tapauksessa kotiin uusien ystävien kanssa! Osallistuitpa yksin tai kaverin kera, molemmat vaihtoehdot ovat saman hintaisia. Eli jos osallistut lomalle yksin, jaat erillisillä sängyillä varustetun huoneen jonkun toisen kanssa; se voi olla ystäväsi tai joku toinen lomalle yksin osallistuva. Yksinmatkustava pääsee siis kerrankin reissaamaan samalla hinnalla kuin kaksin tai isommassa porukassa matkustava. Majoitus jaetussa huoneessa erillisillä vuoteilla maksaa 900 € ja parivuoteella 800 €. Palvelut, joihin sisältyy jooga- ja uintiharjoitukset sekä aamiaiset ja lounaat, maksaa 850 €. Lennoista jokainen vastaa itse.

Jos et kuitenkaan halua jakaa huonetta kenenkään kanssa ja haluat ehdottomasti matkustaa yksin, tällöin joudut pulittamaan majoituksesta enemmän, 1550 €. Lisäksi voit majoittua myös muualla kuin villassa. Tällöin villan alueelta tulee poistua kun päivän ohjelma on ohitse, koska villan alue on varattu niiden käyttöön, jotka myös maksavat majoituksesta siellä. Näet alustavan aikataulun ohjelmasta täältä.

Tästä lomasta tulee taatusti aivan mahtava! Tämän hetken trendinä ovat jooga- ja surffilomat, mutta surffarinkin täytyy osata uida. Hyvästä uimataidosta on pelkkää iloa ja hyötyä ja astangajooga tukee uintitekniikkaa täydellisellä tavalla. Itse opettelin aikuisiällä uimaan vapaauintia ja mikään ei ole ollut yhtä antoisaa kuin opetella tämmöinen uusi taito, joka on kaiken lisäksi mahtavaa liikuntaa keholle ja pääkopalle. Vaikka tällä lomalla keskitytään hiomaan tekniikkaa niin joogassa kuin uinnissakin, koko homman ydin on ilon kautta tekemisessä, rennossa ilmapiirissä ja varmasti mahtavassa porukassa ja yhteishengessä!

Jos sinulla on lomasta mitä tahansa kysyttävää, soita tai meilaa Lauralle info(at)fitpit.fi/050-5200025. Lisätietoja sekä ilmoittautumislomake löytyy FitPitin sivuilta. Lue myös aiemmin tekemäni postaus lomasta täältä.

Tervetuloa unohtumattomalle hyvinvointilomalle kanssamme!

Avainsanat: , , , , , ,