Beauty

Viikon purkki: Neal’s Yard Remedies Frankincense Intense Cleansing Melt

Beauty | 19.5.2020 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkin

Neal’s Yard Remediesin uusi puhdistushyytelö täyttää vihdoinkin sarjan puhdistusöljyn mentävän kolon.

Käsi ylös kuka muu on odottanut Neal’s Yard Remediesin jo entuudestaan laajaan putsarivalikoimaan puhdistusöljyä? Nyt sellainen on vihdoin saatavilla – tai ainakin melkein, nimittäin puhdistushyytelön muodossa, joka on periaatteessa kuin paksunnettua, geelin näköistä öljyä, joka huuhtoutuu iholta pois vedellä.

Viikon purkki on: 

Neal’s Yard Remedies Frankincense Intense Cleansing Melt

Kohderyhmä

Laadukkaan luonnonkosmetiikan käyttäjät, ikääntyvä iho, vastuullisuutta arvostavat kuluttajat

Kenelle sopii?

Ikääntyvälle iholle, kuivalle iholle, ohuelle iholle, normaalille ja pintakuivalle iholle

Miten markkinoidaan?

Kolmivaikutteisena puhdistusaineena, joka puhdistaa lian ja vedenkestävän meikin ihoa kuivattamatta. Lisäksi tuote uudistaa ihoa ja edistää ihon hyvinvointia. Frankinsensin tuoksu tekee puhdistusrituaalista pienen mindfulness-hetken.

Mitä sisältää?

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Sucrose Laurate, Caprylic/Capric Triglyceride, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Sucrose Stearate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Tocopherol, Boswellia Sacra Resin Oil*, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil*, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil*, Commiphora Confusa Resin Oil*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil*, Commiphora Myrrha Oil*, Boswellia Sacra Gum/Resin Extract, Boswellia Neglecta Resin Oil*, Citric Acid, Limonene, Linalool. 

Tuote on koostumukseltaan täyteläistä hyytelöä. Putsari on öljypohjainen, mutta muuttuu maitomaiseksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa ja se huuhtoutuu iholta pois vedellä. Tällaisten oil-to-milk putsarien koostumuksen salaisuus on Sucragel-nimisessä emulgaattorissa/paksuntajassa, jonka ansiosta voidaan valmistaa vedettömiä, täyteläisiä ja iholta pois huuhtouvia vedettömiä putsareita. Tehoaineina putsarista löytyy antioksidanttipitoista kurkumaa sekä frankinsensin, mirhan ja bergamotin eteerisiä öljyjä.

Tuoksu

Hento frankinsensin tuoksu, ei lainkaan liian voimakas.

Arvio tuotteesta

Kuten sanottua, olen odottanut kuin kuuta nousevaa täydennystä NYR:n putsarivalikoimaan, eikä uusi putsari pettänyt odotuksia! Tämä putsari on jelly-putsarien aatelistoa, jonka täyteläinen koostumus sulaa pikkuhiljaa öljyksi, kun sitä hieroo iholle. Se huuhtoutuu helposti pois iholta, kun sormet kastaa veteen ja jatkaa ihon pyörittelyä kostein sormin. Tällä tuotteella puhdistuksen kanssa ei todellakaan halua hutiloida ja siihen sen meikit ”sulattava” tehokin perustuu, että malttaa pyöritellä tuotetta iholla ja sulatella meikkiä pois. Vahvemman meikkipohjan kanssa putsarin kanssa saa käyttää apuna kasvosientä tai musliiniliinaa, muuten meikki ei lähde täydellisesti. Tuotetta ei suositella silmämeikille, mutta itse olen hieraissut tällä kevyen silmämeikinkin pois. Frankinsensin tuoksu kruunaa käyttökokemuksen ja tekee tuotteesta ylellisen. Tämä putsari on aivan täydellinen valinta ryppyiselle, ohuelle, kuivalle ja pintakuivalle iholle, jonka suojabarriääri on heikentynyt ja ihon kosteuspitoisuus alentunut.

Hinta on ehkä hitusen yläkanttiin, mutta ei todellakaan kohtuuton, etenkin, kun ottaa huomioon, että Neal’s Yard Remedies ei tee kompromisseja raaka-aineidensa alkuperän suhteen ja heidän käyttämä frankinsensin eteerinen öljy on luomua sekä vastuullisesti ja kestävästi tuotettua, siitä maksaa mielellään eikä se suinkaan ole halpaa. Tuote kuuluu myöskin Frankincense Intense -tuoteperheeseen, jonka kaikki tuotteet ovat hinnaltaan keskihintaisten yläpuolella, mutta sisältö on priimaa. Lisäksi rakastan NYR:n holistista lähestymistapaa ikääntymiseen, jossa on huomioitu stressin vähentäminen ja hermoston tasapainottaminen.

Käytätkö koko purkin loppuun?

Ehdottomasti.

Ostaisitko uudestaan? 

Kyllä.

Arvosana asteikolla 1-10: 10

Hinta-laatusuhde asteikolla 1-10: 9-

Mistä voi ostaa?

Skin City, 45 €/100 ml
House of Organic, 49,50 €

Joko olette ehtineet testaamaan? Ihan pakko paljastaa, että olen saanut sisäpiiritietoa myös Neal’s Yard Remediesin muista uutuuksista – ne ovat sukat pyörii jaloissa -osastoa!

Löydät kaikki edelliset viikon purkki -jutut täältä.

Tuote on saatu testiin 

Avainsanat: , , ,