Beauty

Viikon purkki: Bybi Beauty C-Caf Cream

Beauty | 21.4.2020 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Bybi Beautyn C-Caf Cream haastaa Whamisan Water Creamin, joka on ollut tähän saakka hehkutetuin luonnonkosmetiikan kosteusvoide.

Bybi Beautyn voi sanoa saavuttaneen asemansa luonnonkosmetiikan Glossierina, mitä ennustinkin pari vuotta sitten, kun sarja rantautui Suomeen. Mittavan rahoituksen kerännyt kahden naisen indie-brändinä aloittanut sarja on valloittanut käytännössä koko maailman ja uusia tuotteita jonotetaan lähes yhtä kuumeisesti kuin Glossieria. Bybi on onnistunut rakentamaan ympärilleen tosifanien uskollisen lauman. Olen testannut joka ikisen uutuuden sarjalta sitä mukaa kuin niitä on sadellut, sillä minua kiinnostaa pysyä kärryillä mihin suuntaan tuotekehitys menee, kun rahaa on enemmän.

Viikon purkki on: 

Bybi Beauty C-Caf Cream

Kohderyhmä

Trenditietoisille kosmetiikkafriikeille ja luonnonkosmetiikan käyttäjille. Bybi-faneille.

Kenelle sopii?

Kaikille ihotyypeille.

Miten markkinoidaan?

Päivävoiteena, jonka sisältämät C-vitamiini ja kofeiini kirkastavat, kohottavat ja poistavat turvotusta. Probioottien kerrotaan tasoittavan ihon sävyä ja tehostavan ihon luonnollista suojaa ulkoisia stressitekijöitä vastaan. 

Mitä sisältää?

INCI: Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Shea Butter Ethyl Esters, Squalane, Glycerin, Cucumis Sativus Oil, Propanediol, Polyglyceryl-3 Cetyl Ether Olivate/Succinate, Aqua (Water), Glyceryl Stearate SE, Ascorbyl Glucoside, Arginine, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lactobacillus Ferment Lysate, Punica Granatum Extract, Caprylic Acid, Xylitol, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Lactobacillus Ferment, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Linalool, Phytic Acid, Caffeine, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Citric Acid.

Voiteen pohjasta löytyy appelsiininkukkavettä, hajotettua sheavoita, skvalaania ja kurkunsiemenöljyä, jotka imeytyvät nopeasti ja jättävät iholle silkkisen tuntuman. Aktiiviaineina on käytetty kirkastavaa C-vitamiinia ja kakadumarjaa, joka kuuluu maailman C-vitamiinipitoisimpiin kasveihin. Lisäksi voide sisältää virkistäviä virheän teen uutetta, granaattiomenauutetta ja kofeiinia sekä ihon bakteerikantaa tasapainottavaa probioottista uutetta.

Tuoksu

Tuoksu on neutraali ja muistuttaa hieman apteekin perusvoidetta, mutta on kuitenkin raikas. Tuskin ärsyttää tuoksuherkkien nenää.

Arvio tuotteesta

Tästä tuotteesta on kyllä mahdotonta löytää mitään moitittavaa. Formula on kertakaikkiaan mainio ja aktiiviaineet todella hyvin suunniteltu tukemaan toisiaan. Erityistä kohotusta ja turvotusta poistavaa vaikutusta en ole kyllä huomannut, mutta voide virkistää mukavasti, kosteuttaa todella tehokkaasti ja on koostumukseltaan ihanan kevyt. Uskallan povata tästä todella kovaa haastajaa Whamisan Water Creamille. Aivan yhtä mehukkaasti ei tämä voide ihoa kosteuta, mutta ei se kyllä kauaksi kulttivoiteen kosteutustehoista jää. Joillekin Whamisan tuotteet ovat liian aktivoivia, joten C-Caf voi olla mainio vaihtoehto niille, joille Water Cream ei sovi.

Käytätkö koko purkin loppuun?

Ehdottomasti.

Ostaisitko uudestaan? 

Kyllä.

Arvosana asteikolla 1-10: 10

Hinta-laatusuhde asteikolla 1-10: 10

Mistä voi ostaa?

House of Organic, 37,90 €/60 ml
Jolie, 39,90 €/60 ml

Löydät kaikki edelliset viikon purkki -jutut täältä.

Tuote on saatu testiin 

Avainsanat: , ,