Beauty

Viikon purkki: Antipodes Aura Manuka Honey Mask

Beauty | 15.10.2018 | Katja Kokko

Uusi-Seelantilainen Antipodes on minulle tuttu merkki jo vuosien takaa, sillä sarja on ollut myynnissä pitkään monessa eurooppalaisessa verkkokaupassa. Antipodes on nykyisin saatavilla myös Suomessa, joten innostuin tilaamaan testiin sarjan kasvonaamion.

Tämän viikon purkki on:

Antipodes Aura Manuka Honey Mask

Kohderyhmä: laadukasta ja aidosti hoitavaa kosmetiikkaa käyttävät sekä hinta-laatusuhteesta tarkat luonnonkosmetiikan käyttäjät.

Kenelle sopii: kaikille ihotyypeille, niin epäpuhtaalle kuin kuivallekin iholle.

Miten markkinoidaan: tieteellisesti todistetuilla tehoilla ja manuka-hunajalla. Puhdistavalla, epäpuhtauksia hoitavalla ja kosteuttavalla vaikutuksella.

Mitä sisältää: Aqua (water), leptospermum scoparium mel (manuka honey Active 20+), persea gratissima (avocado oil), glycerin, cetearyl alcohol, stearic acid, glycerol stearate, gluconolactone, sodium benzoate, calcium gluconate, vitis vinifera (Vinanza Grape® grapeseed extract), daucus carota sativa (carrot oil), metrosideros excelsa (pohutukawa flower extract), tocopherol (Vitamin E), Fragrances of vanilla & mandarin, coumarin, d-limonene, linalool

Manuka-hunaja tunnetaan kunnon superfoodina ja naamion sisältämä manuka on aktiivisuusluokitukseltaa 20 eli vahvaa. Manukahunaja on antimikrobinen, kosteuttava ja ihon väriä kirkastava. Se sopii monien iho-ongelmien hoitoon, kuten aknelle, rosacealle, couperosalle, pigmenttiläiskille, atopialle ja psoriasikselle. Avokadoöljy ravitsee ja pehmittää ihoa. Pohutuwaka bloom -uute on uusi-seelantilainen kasvi, joka kosteuttaa ihoa. Tuote ei sisällä iholle turhia täyteaineita.

Arvio tuotteesta: vaniljan ja mandariinin tuoksuinen naamio on koostumukseltaan ihanan kermainen eikä liian paksu. Naamio on täydellinen esimerkiksi hedelmähappokuorinnan jälkeen. Vaikutukset eivät olleet mitkään tajunnan räjäyttävät, mutta iho tuntui sileältä ja kosteutetulta sen jälkeen. Pidin erittäin paljon siitä, että naamio ei ollut liian aktivoiva tai voimakas, vaan ennemminkin tasapainottava, raikastava ja kosteuttava. Uskaltaisin suositella myös herkälle iholle. Mielestäni naamion kuvaus antaa mielikuvan puhdistavammasta tuotteesta, vaikka sanoisin sen ennemminkin rauhoittavan epäpuhtauksia. Tuoksu on aivan ihana ja pidin naamiosta erittäin paljon, mutta korostaisin, että epäpuhtaan ihon ei kannata odottaa tällä mitään megalomaanisia tuloksia.

Arvosana asteikolla 1-10: 10

Hinta-laatusuhde asteikolla 1-10: 10

Käytätkö koko purkin loppuun: kyllä, viimeistä tirausta myöten!

Ostaisitko uudestaan: ehdottomasti!

Mistä voi ostaa:

Twist Be, 33 €

Ruohonjuuri, 34,95 € (Ruohonjuuressa Antipodesin valikoima on huomattavasti suurempi kuin Twist Bessa)

Löydät kaikki viikon purkki -jutut täältä.

Avainsanat: , ,