Beauty

Viikon purkki: Absolution L’Essence Botanique Éclat

Beauty | 24.9.2019 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Kun ranskalainen Absolution lanseerasi uudet hoitonesteet, odotin kieli pitkällä niiden testaamista korkein odotuksin. Hoitonesteitä on kaksi: kirkastava ja puhdistava. Niiden tultua myyntiin, ostin välittömästi testiin molemmat.

Viikon purkki on:

Absolution L’Essence Botanique Éclat

Kohderyhmä

Korealaisesta kosmetiikasta ja hoitonesteistä innostuneet. Luonnonkosmetiikan käyttäjät, jotka eivät halua alleviivata käyttävänsä luonnonkosmetiikkaa. Laadukkaan kosmetiikan käyttäjät, joille ei ole tärkeää käyttää luonnonkosmetiikkaa. Laadukasta designia arvostavat.

Kenelle sopii?

Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen samealle ja väsyneelle sekä kosteusköyhälle iholle.

Miten markkinoidaan?

Korealaisesta ihonhoidosta inspiroituneena, monivaikutteisena hoitonesteenä, jonka koostumus on kasvoveden ja seerumin väliltä. Ihoa kirkastava, vesimäisen ohut geeli pohjautuu 17 tarkasti valittuun luomulaatuiseen ainesosaan, jotka synergiassa uudistavat ja kosteuttavat ihoa sekä tasoittavat sen sävyä. Kevyt koostumus imeytyy ihoon välittömästi ja sopii loistavasti käytettäväksi niin aamuin kuin iltaisinkin tavallisen kasvoveden sijaan.

Mitä sisältää?

aqua (water), glycerin, melissa officinalis flower/leaf/stem water*, polyglyceryl-4 caprate, leuconostoc/radish root ferment filtrate, citrus aurantium amara (bitter orange) flower water*, daucus carota sativa (carrot) seed extract*, propanediol, xanthan gum, arginine, aloe barbadensis leaf juice powder*, levulinic acid, alcohol**, phytic acid, sodium levulinate, hydrolyzed acacia macrostachya seed extract, maltodextrin, helianthus annuus (sunflower) seed oil, capparis spinosa fruit extract, pelargonium graveolens oil*, prunus persica (peach) leaf extract*, morus nigra leaf extract, rhodiola rosea root extract, cymbopogon martini (palmarosa) herb oil*, plantago ovata seed extract*, rosa canina seed extract*, ferula galbaniflua (galbanum) resin oil*, pyrus malus (apple) fruit extract*, rubus idaeus (raspberry) fruit extract*, calendula officinalis flower extract*, alkanna tinctoria root extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract*, citric acid, geraniol◊, citronellol◊, linalool◊, citral◊

Tuotteessa on lupauksen mukaisesti huolella valitut aktiiviset raaka-aineet, jotka ovat ihoa kirkastavia ja antioksidanttisia. Aktiiviaineista löytyy mm. kaprista, persikkaa, ruusujuurta, mulperia, omenaa, vadelmaa ja ratamoa. Inci-listan alkupää näyttää mielestäni lattealta runsaalla määrällä vettä ja kukkaisvesiä sekä pinta-aktiivista ainetta, mutta tämä on toki maku- ja hintakysymys.

Arvio tuotteesta

Olisin niin kovasti halunnut pitää tästä tuotteesta! Odotukseni olivat äärimmäisen korkealla ja olin lähestulkoon varma, että tästä löytyy uusi suosikkini ja vaihtoehto Whamisan huipuille kasvovesille. Pettymys oli kuitenkin karvas, sillä tuotteen koostumus on todella ärsyttävä: se vaahtoaa iholle levitettäessä. Pinta-aktiivista ainetta on siis joko liikaa tai se on valittu huonosti. Itselleni tulee tuotteesta olo, kuin kerrostaisin vaahtoavaa misellivettä tai jotain kevyttä putsaria kasvoihin. Muutenhan raaka-aineet ovat teoriassa aivan priimaa. En kuitenkaan huomaa tuotteella olevan erityisiä vaikutuksia ihoon verrattuna esimerkiksi Whamisaan. Ärsyttävää sanoa, että tuote on teoriassa hyvä ja olisin todella halunnut pitää siitä, mutta edes Absolutionin kaltainen lempisarjani ei saa kyllä tällä kertaa armoa.

Minulla on vielä puhdistava hoitoneste testattavana, kenties se osoittautuu paremmaksi…

Käytätkö koko purkin loppuun?

Käytän joko itse tai sitten se päätyy Riksulin käyttöön.

Ostaisitko uudestaan?

En, valitettavasti.

Arvosana asteikolla 1-10: 7

Hinta-laatusuhde asteikolla 1-10: 7

Mistä voi ostaa?

Jolie, 41,80 €

Löydät kaikki edelliset viikon purkki -jutut täältä.

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,