Beauty

Vartalokarkkia

Beauty | 18.8.2016 | Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

DSC_0009

Kuinka meninkään unohtamaan taannoisesta vartalokuorintapostauksesta kotimaisen Flow Kosmetiikan suolakuorinnat, jotka ovat silkkaa vartalokarkkia?

Nyt korjataan tämä katala unohdus ja omistetaan näille tuotteille kokonaan oma postaus! Kun raotin ensimmäistä kertaa Flown vartalokuorintojen kantta, olin karkkitaivaassa. Tuoksut ovat kertakaikkiaan niin herkullisia, että vesi herahtaa kielelle välittömästi!

flow

Kuorintaa on saatavilla kolmessa eri maussa tuoksussa: Kookos-sitruuna, Vanilja-appelsiini ja Marianne-karkkia muistuttava Piparminttu. Tuotteissa toimii keskeisessä roolissa himalajan suola, joka on vartalokuorinnoissa loistava raaka-aine (paitsi rikkinäiselle iholle ja välittömästi sheivauksen jälkeen), sillä se poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia, puhdistaa ja siloittaa ihoa. Suolan lisäksi kuorinnat sisältävät sheavoita ja kookosöljyä, jotka ravitsevat ihoa ja jättävät sen silkkisen pehmeäksi. Kaikkien suosikkeja eivät tämmöiset öljypohjaiset kuorinnat ole, sillä öljyt eivät huuhtoudu iholta vedellä. Itse pidän kuitenkin juuri öljyn jättämästä kosteutetusta tunteesta, enkä rasvaa erikseen varsinkaan selän ihoa kuorinnan jälkeen.

Kaikista kuorinnoista on saatavilla isokokoisen 300 ml purnukan lisäksi myös matkakokoinen 25 ml minipakkaus. Biodellyssä on meneillään tällä hetkellä tarjous Turkuun avatun kivijalkaputiikin kunniaksi ja koodilla BEAUTYSHOP saa -15% alennuksen myös verkkokaupasta, joka koskee koko valikoiman normaalihintaisia tuotteita. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 21.8.2016 saakka.

Minä kieltädyn valitsemaan vain yhtä suosikkia näistä herkullisista kuorinnoista, mutta onko joku tuoksu teidän mielestänne ylitse muiden?

DSC_0016

Kuvat Katja Kokko

Tuotteet saatu PR-toimistosta

Avainsanat: , ,