Beauty

Vartalokarkkia

Beauty | 18.8.2016 | Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

DSC_0009

Kuinka meninkään unohtamaan taannoisesta vartalokuorintapostauksesta kotimaisen Flow Kosmetiikan suolakuorinnat, jotka ovat silkkaa vartalokarkkia?

Nyt korjataan tämä katala unohdus ja omistetaan näille tuotteille kokonaan oma postaus! Kun raotin ensimmäistä kertaa Flown vartalokuorintojen kantta, olin karkkitaivaassa. Tuoksut ovat kertakaikkiaan niin herkullisia, että vesi herahtaa kielelle välittömästi!

flow

Kuorintaa on saatavilla kolmessa eri maussa tuoksussa: Kookos-sitruuna, Vanilja-appelsiini ja Marianne-karkkia muistuttava Piparminttu. Tuotteissa toimii keskeisessä roolissa himalajan suola, joka on vartalokuorinnoissa loistava raaka-aine (paitsi rikkinäiselle iholle ja välittömästi sheivauksen jälkeen), sillä se poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia, puhdistaa ja siloittaa ihoa. Suolan lisäksi kuorinnat sisältävät sheavoita ja kookosöljyä, jotka ravitsevat ihoa ja jättävät sen silkkisen pehmeäksi. Kaikkien suosikkeja eivät tämmöiset öljypohjaiset kuorinnat ole, sillä öljyt eivät huuhtoudu iholta vedellä. Itse pidän kuitenkin juuri öljyn jättämästä kosteutetusta tunteesta, enkä rasvaa erikseen varsinkaan selän ihoa kuorinnan jälkeen.

Kaikista kuorinnoista on saatavilla isokokoisen 300 ml purnukan lisäksi myös matkakokoinen 25 ml minipakkaus. Biodellyssä on meneillään tällä hetkellä tarjous Turkuun avatun kivijalkaputiikin kunniaksi ja koodilla BEAUTYSHOP saa -15% alennuksen myös verkkokaupasta, joka koskee koko valikoiman normaalihintaisia tuotteita. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 21.8.2016 saakka.

Minä kieltädyn valitsemaan vain yhtä suosikkia näistä herkullisista kuorinnoista, mutta onko joku tuoksu teidän mielestänne ylitse muiden?

DSC_0016

Kuvat Katja Kokko

Tuotteet saatu PR-toimistosta

Avainsanat: , ,

Beauty

15 kommenttia artikkeliin “Vartalokarkkia”

 1. piu

  Flow piparminttu on aivan ihku. Jättää iholle ihanan tunteen ja en tarvitse sen jälkeen iholle mitään. Tämä kuuluu joka viikko hemmotteluun x 1-2. Muita tuoksuja en vielä ole kokeillut.

 2. Karkki

  Moikka,
  mitkä tuotteet olisivat parhaita raskausarpien ennaltaehkäisyyn? Joku kohtuu hintainen hyvä tuote. En halua sellaisia arpia kroppaani :S

 3. Titityy

  Pipraminttu on täälläkin viikottainen karkkihetki kylppärissä, aivan mahtava tuoksu, juurikin vesi herahtaa kielelle! Piparminttu myös vaikuttaa minuun juurikin niin kuin sen sanotaan – ärtymys vähenee, mieliala kohenee ym! 🙂

 4. Anna

  Oi, Vanilja-appelsiini on näistä mun lemppari!

  Ihanista (ja edullisista) vartalokuorinnoista on pakko mainita myös virolaisen Signe Seebidin Appelsiini vartalokuorinta, jossa on herkullisen kirpsakka mehukkaiden appelsiinien tuoksu!

 5. Ulpu

  Nää on houkuttanut jo aiemminkin ja nyt Biodellyn tarjouksen innoittaman ajattelin tilata itselleni uuden vartalokuorinnan. Mulle on postissa tulossa NYR:n Beauty Sleep Body Butter, mikäköhän näistä menisi tuoksunsa puolesta sen kanssa? Ettei tulisi kauheata tuoksujen sekamelskaa. Toki ovat ihan erilaisia tuoksumaailmoiltaan, mutta sopisiko vanilja-appelsiini esim.? Se mua kiinnostaisi ehkä eniten noin muuten. 🙂

  • No mun mielestä se kuorinta ei jää tuoksumaan iholle, että sen puolesta mikä vaan. Uskon, että vanilja-appelsiini passaa hyvin! Beauty Sleep Body Butter on ihana! Oh, nyt alkoi tehdä mieli sitä! Mutta kun näkisit tuon vartalovoiteiden määrän kaapissani… pakko käyttää pois niitä!

 6. Netta

  Näitä olen monesti ihaillut, mutta kuulemani mukaan suihkunlattia jää liukkaaksi, niin on jäänyt ostamatta. Patykan vartalonkuorinta on ollut kesällä kaikin puolin oikein passeli, ei edes sitä liukkausongelmaa 🙂

  Nämä kuitenkin siinä määrin kiinnostaa, että voisi kerran kokeilla. En voi sietää vaniljan tuoksua, mutta appelsiini taas houkuttelisi. Kumpi niistä tuoksuu enemmän?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>