Lifestyle

Vapputamineet

Lifestyle | 30.4.2016 | Katja Kokko

DSC_0001

Takana on ensimmäinen yö muutamaan kuukauteen, kun herään makoisten unien jälkeen vasta kellonsoittoon. Yhteys mieheen alkaa vihdoin hiipua. Huojentavaa.

En ole koskaan ollut vappuihminen ja vielä vähemmän juhannusihminen. Molemmat juhlat aiheuttavat lievää ahdistusta. Tänä vuonna näyttää kuitenkin siltä, että suunnitelmat on tehty minun puolestani. Suuntaamme Marikon kanssa Doritille juhlimaan vappua Suomenlinnaan, josta matka jatkuu myöhemmin illalla kodistani kahden korttelin päähän Marille. Rakkaat ystävät, vähän kuplivaa ja vegenakkeja, sillä konseptilla syntykööt ikimuistoinen vappu.

Inspiroiduin panostamaan myös juhlatamineisiin. Pari kuukautta sitten alehaukan vainuni johdatti minut erään uintireissun jälkeen Beamiin. Siellä minua odotti -70 % alehintalapulla varustettu Maison Martin Margielan MM6:n punainen pikkumekko. Kumma kun ei ollut kelvannut kenellekään. Mekko on odottanut käyttöönottoa ja mikäs sen sopivampi ajankohta, kuin vappu. Kaveriksi pääsevät A.P.C:n laukku ja Terhi Pölkin Mila-kengät.

Viime viikot olen kulkenut joko täysin meikittä tai hyvin huomaamattomassa meikissä. Nyt ajattelin räväyttää sen verran, että maalaan luomet ruskeiksi Laveran luomivärin sävyillä Matt’n Cream ja Matt’n Copper*. Meikkipohjaan panostan ekstrapaljon. Kuultoa RMS Beautyn Master Mixerillä*, kasvoille Gressan seerumimeikkivoide*, varjostukset Tata Harperilla* ja poskiin Gressan pigmenttiseerumi Amelia* sekä sipaisu Zuiin Peach poskipunaa*. Huulipunaa en ole vielä päättänyt. Ehkä vain suht huomaamaton Gressan Bare Lip Boost*.

Muistattehan muuten, että koodilla TATAHARPER saatte -15 % kaikista Tata Harperin tuotteista 15.5.2016 asti Naturellen verkkokaupasta*.

Mitä teidän vapputamineisiin kuuluu?

DSC_0008

Kuvat Katja Kokko

*Affiliate-linkki

Avainsanat: , , , , , , , ,