3

Vappumeikki

Katja Kokko | 2.5.2017

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Vappu on juhlittu ja hengissä selvitty, Instagramin puolelta löytyy virallinen selviytyspakettini juhlahumun jälkeiseen aamuun. Rakastan panostaa juhlien jälkeen erityisen paljon kauneusrituaaleihin – mitä enemmän, sen parempi. Vappunaamari on kaikista tärkein ensiapu, jos on tullut valvottua ja nautittua kroppaa kuivattavia kuplajuomia.

Postasin vappuaattona hetken mielijohteesta Instagramiin kuvan meikkilookistani, joka keräsi ennätyspaljon tykkäyksiä ja ihasteluita, joten naputtelin meikkireseptin myös tänne blogin puolelle. Mitään kovin ihmeellistä tässä meikissä ei ole, mutta juuri se lieneekin koko lookin salaisuus.

Meikkipohjana on Juice Beautyn Phyto-Pigments valoa heijastava meikinpohjustusvoide ja sen päällä Phyto-Pigments meikkivoide sävyssä Sand. Silmänaluset peitin Kjaer Weisin meikkivoiteen sävyllä Just Sheer. Poskissa on Tata Harperin uusi suosikki, Lip & Cheek Tintin sävy Very Popular ja korostukset tein Tata Harperin Illuminating voidemaisella korostusvärillä, jota sipaisin poskipäille, nenänvarteen, otsaan ja amorinkaareen. Rakastan tämän korostusvärin erittäin hillittyä ja hienostunutta kuultoa.

Yläluomen sisänurkkaan sipaisin Hyntin vaaleaa luomiväriä Sunlit Dune ja muuten väritin koko luomen Alima Puren jauhemaisella mineraaliluomivärillä Brown Sugar. Kulmakarvat harjasin Dr. Hauschkan Lash & Brow geelillä, jota käytin myös ripsiin taivutuksen jälkeen, sillä se pitää ne taivutettuina. Ripsiväri on Dr. Hauschkan Volume mascara. Huulissa ei ole rajausta lainkaan, ainoastaan Kjaer Weisin KW Red huulipuna, joka on täydellisen sävyinen klassinen punainen ja pysyy aivan tajuttoman hyvin.

Sain myös kysymyksiä koskien hiuksiani. Olen jo vuosia värjännyt hiukseni pelkällä hennalla (ainoastaan tyvi vaalennetaan nopealla käsittelyllä). Pesen hiukset John Masters Organicsin Honey & Hibiscus shampoolla, johon sekoitan yleensä painalluksen Tabitha James Kraanin hiusöljyä. Hoitoaineena käytän John Masters Organicsin Rosemary & Peppermint hoitoainetta ja parin viikon välein levitän hoitoaineen jälkeen hiuksiin John Masters Organicsin Herbal Cider hiushuuhteen, joka tekee hiuksista upean kiiltävät ja pehmeät. Kosteisiin hiuksiin hieron John Masters Organicsin Rose & Apricot Hair Milkia, jos en käytä hiushuuhdetta. Pesen hiukset ainoastaan kahdesti viikossa, joten kiilto ja hyvä kunto johtuvat varmasti osittain siitä, etten rasita hiuksia usein toistuvalla föönauksella.

Kuinka siellä on selvitty vapusta?

/ / / / / / / / / / / / / /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1. piu sanoo:

    Kaunis…..haaveilen kuultavasta ja virheettömästä, luonnollisesta ihosta. Katselin Juicen Beauty sävykarttaa, kovasti on keltaisia pohjasävyt. Värivoiteiden sävyn valinta on todella vaikeaa. Miksei kukaan keksi eri merkkien sävy sopivuus karttoja. Toiveena olisi oppia tuollaisen ihanan meikin teko…..meikkauskoulu ja opetuspäivä kädestä pitäen olisi mainiota…. vink, vink huulipunan sävy on ihastuttava.

    • Kannattaa laittaa viestiä Naturellen asiakaspalveluun, he neuvovat värin valinnassa. Ja esim. Gressalta löytyy laaja valikoima sekä kellertäviä että punertavampia sävyjä 🙂

  2. Merja sanoo:

    Katja minkälaiset erot on tuon juicen meikkivoiteen ja gressan välillä? Rms on aivan liian rasvaista minun iholle. Kaipaan silottavaa ja ihohuokosia peittävää lopputulosta.

    Upea meikki.