Beauty

Uutuus: Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste

Beauty | 21.7.2021 | Katja Kokko

Lähde mukaan kolmen päivän intensiiviselle live-bootcampille kosmeettisen gua shan maailmaan, hio tekniikkasi timantiksi ja saa tuloksia, jotka eivät jää huomaamatta!

Yin Your Skin® verkkokurssilaisten omassa Facebook-ryhmässä järjestämäni kosmeettisen gua shan haasteet ovat olleet todella suosittuja ja valtavan tykättyjä. Livenä tapahtuva opetus on perusteellisempaa ja yksityiskohtaisempaa ja haasteisiin osallistuneet ovat aina kertoneet saaneensa hurjan paljon uusia oivalluksia tekniikasta sekä tuloksien parantuneen. Vuoden päivät tätä ajatusta hauduteltuani, laitoin idean vihdoin käytäntöön ja se tulee tässä: Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste live-webinaarien muodossa toteutettuna, joka on saatavilla muillekin kuin Yin Your Skin® verkkokurssilaisille.

Mikä on Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste?

Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste on livenä etäyhteyksin tapahtuva napakka ja intensiivinen bootcamp kosmeettisen gua shan maailmaan, jonka aikana opit perusteellisen hoitoprotokollan erittäin yksityiskohtaisella opastuksella – et yksinkertaisesti voi välttyä saamasta näkyviä tuloksia!

Haaste toteutetaan live-webinaareina kolmena peräkkäisenä päivänä, joista kukin on kestoltaan kaksi tuntia. Hoitoprotokollaan lisätään jokaisena päivänä uusia elementtejä. Jokainen liike ja tekniikka opetellaan niin yksityiskohtaisesti ja tarkasti, että kolmen päivän jälkeen sinulla on täydelliset eväät jatkaa hoitoja ja ylläpitää ennennäkemättömiä tuloksia itsenäisesti. Kaikki live-lähetykset tallennetaan ja ne voi katsoa jälkikäteen 1 kk ajan haasteen alkamisesta, jos et pääse osallistumaan live-lähetyksiin tai haluat virkistää muistiasi vielä jälkikäteen.

Miten kosmeettinen gua sha vaikuttaa?

Ihonhoitotuotteet hoitavat ihon ylintä kerrosta, epidermistä, joka saa ravintonsa sen alla sijaitsevan dermiksen kautta. Tuotteilla hoitaminen rajoittuu vain ihon pintaan, mutta on tärkeää pitää huolta myös pintaa syvemmällä olevista kudoksista. Kosmeettinen gua sha vaikuttaa ihon tukikudoksiin, sidekudosten kosteuspitoisuuteen ja nestekiertoon.

 • Iho kimmoisuus ja elastisuus paranevat
 • Turvotus vähenee
 • Punoitus vähenee
 • Iho kirkastuu
 • Kasvojen piirteet saavat lisää linjakkuutta
 • Ihon herkkyys voi vähentyä
 • Epäpuhtaudet voivat vähentyä
 • Kasvojen yleisilme rentoutuu

Kenelle haaste sopii?

Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste sopii kaikille, jotka haluavat oppia kosmeettisen gua shan tehokkaimmat tekniikat perinpohjaisesti ja saada näkyviä tuloksia itsenäisesti kotona. Haaste sopii täysin aloittelijalle kuin myös pidempään kosmeettista gua shaa tehneille.

Kannattaako mini gua sha -haasteeseen osallistua, jos on käynyt jonkun Yin Your Skin® verkkokursseista? 

Jos olet Yin Your Skin® verkkokurssilaisille tarkoitetun Facebook-yhteisön jäsen ja olet osallistunut siellä järjestettäviin gua sha haasteisiin, sinulla on todennäköisesti kosmeettisen gua shan tekniikat jo hyvin hallussa ja voit koska tahansa palata katsomaan ryhmästä löytyviä videotallenteita. Jos kuitenkin kaipaat uutta inspiraatiota ja tekniikan hiomista, olet tottakai tervetullut mukaan haasteeseen!

Sopiiko mini gua sha -haaste ammattilaisille?

Haaste ei anna edellytyksiä kosmeettisten gua sha hoitojen tekemiseen hoitotyössä, vaan se on tarkoitettu kotona tehtävään itsehoitoon. Yin Your Skin® Pro kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutus on Suomen ainoa kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille tarkoitettu ammattilaiskoulutus kosmeettiseen gua shaan.

Yin Your Skin® mini gua sha -haasteen sisältö

Yin Your Skin® mini gua sha -haaste sisältää 3x 2h webinaarit, joiden aikana opetellaan perusteellinen Yin Your Skin® hoitoprotokolla:

 • Päivä 1: dekolteen, niskan, kaulan ja leuan alusen, leuan ja purentalihasten hoito. Erityiskäsittely kaksoisleualle.
 • Päivä 2: edellisen päivän hoito + uutena suunympäryksen ja nasolabiaalialueen hoito sekä lymfaattinen hoito turvotukselle. Erityiskäsittely marionettijuonteille ja syventyneelle nasolabiaalille.
 • Päivä 3: edellisten päivien hoito + uutena silmänympärysihon hoito, otsan hoito, hiuspohjan hoito sekä liftaavat liikkeet.

Lisäksi haaste sisältää:

 • Pääsyn livetallenteiden katseluun jälkikäteen 1 kk ajan haasteen alkamisesta.
 • 10 % alennuksen Yin Your Skin® gua sha välineisiin ja ihonhoitotuotteisiin, joka on voimassa ilmoittautumishetkestä lähtien ja päättyy 1 kk haasteen alkamisen jälkeen.
 • 30 € alennuksen Yin Your Skin® Complete Experience verkkokurssipaketista.

Huom. Yin Your Skin® mini gua sha -haasteeseen ei sisälly pääsyä Yin Your Skin® Facebook-yhteisöön.

Tarvitset Yin Your Skin® mini gua sha -haasteeseen seuraavat gua sha välineet ja ihonhoitotuotteet:

Saat ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodin, jolla voit tilata tarvittavat tuotteet itsellesi 10 % alennuksella.

Seuraava mini gua sha -haaste

Seuraava Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste:

Päivämäärä: pe-su 27.8.-29.8.
Kellonaika: klo 18-20 kaikkina päivinä

Varattuasi paikan haasteeseen, saat kirjautumislinkin Campwire-palveluun, josta löydät linkit webinaari-lähetyksiin ja tallenteisiin sekä alekoodin Yin Your Skin® tuotteisiin.

Mitä haasteeseen osallistuminen maksaa?

Earlybird-hinta on 35 € ja se on voimassa 31.7. asti. Hinta nousee 1.8. jonka jälkeen se on 55 €.

Varaa paikkasi haasteeseen tästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan haasteeseen, tästä tulee hauskaa!

Kuvat Riikka Kantinkoski

Avainsanat: , , ,