Beauty

Uusia herkkuja Neal’s Yard Remediesiltä

Beauty | 6.9.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Minun on pakko huikata teille herkullisista uutuuksista, mitä Neal’s Yard Remediesin valikoimaan on juuri saapunut! Vuosi sitten Neal’s Yard Remedies lanseerasi yhdessä hurmaavaan ruoka- ja hyvinvointibloggaaja Deliciously Ellan kanssa yhteistyössä suunnittelemat kasvojenhoitotuotteet. Ruusun, limen ja kurkun tuoksuinen kosteusvoide sai veden herahtamaan kielelle ja kyseinen voide on edelleen yksi parhaimmista edullisista voiteista. Mielestäni ruusun, limen ja kurkun yhdistäminen tuotteisiin on lisäksi aivan killeri valinta, sillä tuoksu muistuttaa raikasta salaattiannosta ja tuo välittömästi virkistyneen mielen.

Nyt nämä herkulliset tuotteet ovat saaneet jatkoa vartalotuotteista, joihin kuuluu suihkugeeli ja vartalovoide. Voisin uida näissä tuotteissa! Vartalovoide on muiden tuotteiden tapaan kohtuuhintainen, mutta sisältöä ei ole pilattua millään halvoilla kasviöljyistä johdetuilla aineilla, vaan pääosassa ovat kokonaiset kasviöljyt ja -rasvat kuten kookosöljy, avokadoöljy ja sheavoi. Ihoa kirkastavaa vaikutusta tehostavat mustikansiemenöljy ja kurkkuvesi. Tuoksu on peräisin eteerisistä öljyistä kuten limestä ja ruususta, joihin kurkku sekoittuu ihanan pirtsakasti. Voide on koostumukseltaan kermainen, mutta kevyt. Se imeytyy nopeasti ja jättää ihon sileäksi sekä pehmeäksi. Itse en ole vielä valmis jättämään taakseni väistyvää kesää, mutta näiden tuotteiden ihanat tuoksut ylläpitävät vielä hetken fiilistelyäni menneestä kesästä.

Lisäksi minulla on ihania uutisia myös koko perheen Bee Lovely -tuotteiden ystäville. Ensinnäkin näiden ihastuttavien tuotteiden ulkoasu on uudistumassa ja ensimmäiset kaunokaiset ovat jo alkaneet korvata entisiä pakkauksia. Tuoteperhe on myös kasvanut yhdellä uudella tulokkaalla, joka sopii ihonhoitoon kirjaimellisesti vauvasta vaariin ja päästä varpaisiin. Bee Lovely All Over Balm pehmittää kuivaa ja karheaa ihoa sekä parantaa ihon joustavuutta. Appelsiinin tuoksuinen balsami sisältää 99 % luomuviljeltyjä raaka-aineita, joten sen kohdalla voi ihan ansaitusti puhua aidosta luomukosmetiikasta. Risiiniöljy pehmittää ihoa tehookkaasti yhdessä kookosöljyn kanssa ja mehiläisvaha sekä kaakaovoi sitovat kosteutta ihoon ja ehkäisevät kosteuden haihtumista. Kehäkukkauute rauhoittaa ärsytyksiä ja tulehduksia sekä korjaa ihoa. Balsami sopii erinomaisesti atooppisen ja rutikuivan ihon hoitoon.

Bee Lovely -tuotteista erityisiä tekee myös se, että yritys tukee niillä mehiläisten suojelua. Neal’s Yard Remedies lahjoittaa tuotteiden myynnistä 3 % mehiläisten suojelua tekeville organisaatioille ja tämän lisäksi maahantuojilla on vielä omat ohjelmansa pikkuisten pölyttäjien säilyttämiseksi: pohjoismaiden jakelija Michael eli Miksu lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta rahaa Bee Urban yhdistykselle kahden villikukkaneliömetrin istuttamiseen. Voit tutustua lisää mehiläisten suojeluun Neal’s Yardin omilla sivuilla.

Onko teillä suosikkeja Bee Lovely -sarjasta? Entä oletteko kokeilleet Deliciously Ella -tuotteita?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , ,