AstrologiaBody & Mind

Uudenkuun ajankuva 16.7. – 14.8.2015

Astrologia | Body & Mind | 16.7.2015 | Kirsi Halla-Seppälä

Uudenkuun energia on aina jollain tapaa aloitteellista, uutta luovaa, herättelevää, inspiroivaa ja innostavaa. Kun uusi kuunkierron sykli alkaa, on aika arvioida tilanne, päättää suunta ja aloittaa uudelleen. Näin keskellä kesää, rapukuun aikaan, tämä on erityisen korostunutta, onhan Rapu uuden synnyttämisen, hoivaamisen ja huolenpidon arkkityyppi. Se mitä synnytetään ja hoivataan voi olla mitä tahansa, esimerkiksi työprojekti, luova teos, ihmissuhde, oma terveys tai uusi elämäntilanne.

uusikuu 16.7.2015

Tämä nyt ajankohtainen uusikuu Ravussa (16.7.) on poikkeuksellisen intensiivinen, latautunut, periksiantamaton ja suorastaan täyttä dynamiittia. Ajan astrologiset kuviot ovat omiaan aktivoimaan sanallista ilmaisua ja tuumasta toimeen -tyyppisiä tilanteita. Viestinnän ja kommunikoinnin symboli Merkurius on yhtymässä suorasukaiseen soturiplaneettaan Marsiin. Tämä voi olla mahtavan luovaa aikaa kirjoittajille tai kuvio voi toteutua kiihkeinä keskusteluina läheisissä ihmissuhteissa.

Nyt on aika puhua paatoksella, suoraan sydämestä ja yhtään suodattamatta. Erityisesti 4.-10. päivän tienoilla syntyneet Ravut ja Kauriit ovat nyt tämän teeman äärellä, kohtaamassa omia salaisuuksiaan ja ääneen lausumattomia toiveitaan, jotka saattavat tilaisuuden tullen purskahtaa ilmoille vaatien huomiota. Vanhoja asioita saatetaan kaivella, ja pintaan voi putkahdella aiheita, joista on vaiettu pitkään. Kyse voi olla perhesalaisuuksista tai sitten vaietut tunteet ja tarpeet saavat nyt äänen. Passiivis-aggressiivinen peli ei enää vetele, vaan nyt on aika oppia kommunikoimaan suoraan ja rehellisesti: kertoa miltä tuntuu, mitä tarvitsee ja mistä ei pidä. Tämä aika on intensiivikurssi uuden toimintamallin oppimiseen. Täytyy pyytää mitä tarvitsee, uskaltaa asettaa itsensä alttiiksi ja ilmaista toiveitaan omasta haavoittuvaisesta sydämestään käsin, sillä vihjailu ja rivien väliin kätketyt viestit tai merkitsevät äänenpainot ovat tie väärinkäsityksiin, turhautumiseen ja tyytymättömyyteen.

Parisuhdeasiat, toisiin liittyminen ja kaipuu syvempään yhteyteen ovat edelleen voimakkaasti esillä, kun rakkauden planeetta Venus on Jupiterin lähettyvillä Leijonan merkin lopussa, kirimässä kiinni parisieluasteroidia Junoa Neitsyessä. Monta merkittävää kohtaamista on nähty näiden tähtien alla, ja lisää on luvassa. Sanotaan, että Rapu-uusikuu liittyy oman sielunperheen löytämiseen ja kotiinpaluuseen rakkaidensa luo. Tämä pitää varmasti monen kohdalla nyt paikkansa, kun kuviot ovat näin antoisat ja tunteita, empatiaa sekä myötätuntoa edustavat lempeät vesienergiat ovat niin runsaasti edustettuina. Uudenkuun saabinen symboli on  paljon puhuvasti ”nainen ja kaksi miestä auringossa, kasvot kohti etelää”, joten valintatilanteita ja mielenkiintoisia käänteitä ihmissuhdekentällä voi todellakin olla odotettavissa.

Keskeiset teemat: Kasvu, vaaliminen, hoivaaminen, huolenpito, synnyttäminen, esilletulo, avoimuus, paljastukset, irtipäästäminen, luopuminen, valinnat, suora kommunikointi, tarpeiden ilmaisu ja avun pyytäminen, oman/toisten tarvitsevuuden kohtaaminen, rakastuminen, uudet suhteet, sielunperhe, kotiinpaluu, yhteys, liittyminen toisiin, yhteisö, myötätunto, välittäminen, tunteiden kuunteleminen ja sydämen avautuminen.

Astrologiset koodit: (Mars oppositio Pluto), Venus siirtyy Neitsyeen, Aurinko ja Merkurius siirtyvät Leijonaan, Mars neliö Uranus, Venus alkaa perääntyä, Uranus alkaa perääntyä, Venus siirtyy takaisin Leijonaan, Saturnus etenee, Jupiter neliö Saturnus, Jupiter puolitoistaneliö Pluto, Merkurius siirtyy Neitsyeen, Mars siirtyy Leijonaan, Jupiter siirtyy Neitsyeen, Saturnus puolineliö Pluto.

khs ©kirsihallaseppala

Kirsi Halla-Seppälä – ratkaisukeskeinen terapeutti, astrologi, kouluttaja, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja

Kirsi on työskennellyt astrologina ja näkijänä, kirjoittanut, kouluttanut ja luennoinut itsetuntemusastrologiasta ja elämäntaidosta n. 20 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen. Kouluttamisen ohella Kirsi vastaanottaa asiakkaita niin astrologin, näkijän kuin terapeutinkin roolissa, sillä hän opiskelee parhaillaan myös psykoterapeutiksi Bristolin yliopiston ja Helsingin Psykoterapiainstituutin oppilaana.

http://kirsihallaseppala.fi/ & http://www.astrologiajaarkkityypit.com/

Avainsanat: ,