Beauty

Ihana kesämeikki x2

Beauty | 14.7.2015 | Katja Kokko

DSC_0633

Yhteistyössä Naturelle.fi

Mokomat keski-eurooppalaiset ovat ryövänneet helteemme! On siis otettava kaikki keinot käyttöön läkähdyttävän kuumien helteiden manifestoimiseksi takaisin tänne Pohjolaan.

Helteiden houkuttelu-metodeihin kuuluu ainakin kunnon kesälook päästä varpaisiin. Koska hihattomassa topissa ja shortseissa ei tarkene, käsittää oma kesäpukeutumiseni joko a) hihattoman topin ja kesän viralliset jumistusfarkut tai b) t-paidan, äidin vanhan James-farkkutakin ja shortsit. Jommalla kummalla kombolla tarkenee ilman helteitäkin menettämättä kesäfiilistä.

DSC_0597

Kesälookiin kuuluu tietenkin myös kesämeikki! Haaveilin koko talven kuumista hellepäivistä ja huolettomasta biitsilookista voidemaisilla meikeillä huitaistuna. Vaikka biitsille ei olekaan tällä hetkellä asiaa, toimii huoleton meikkilook silti. Tärkeintä kesämeikissä on a) todella kuultava meikkipohja, joka näyttää jopa vähän ”hikoilevalta”, eli siltä, kuin pakahduttavassa kuumuudessa ilman meikkiä ja b) päivetystä korostavat, kuultavat värit sekä luomissa että poskissa.

Käytännössä kesälook syntyy RMS Beautyn ihanilla voidemaisilla meikeillä. Valitsin silmämeikkiin kaksi pomminvarmaa vaihtoehtoa: pronssin värisen Eye Polish Solarin ja turkoosin Inspiren. Molemmat värit korostavat kauniisti päivetystä ja saavat silmät tuikkimaan ruskettunutta ihoa vasten.

DSC_0615

Luomivärejä lukuunottamatta käytin molempiin lookeihin tismalleen samat tuotteet. Näin pelkästään yhtä väriä vaihtamalla saa helposti kaksi eri variaatiota, niin ei iske kyllästyminen.

Pronssilook syntyi seuraavasti:

Levitin koko kasvoille ensin voidemaista, maailman parasta korostusväriä, Living Luminizeria. Siitä tulee juuri täydellinen määrä kuultoa, eikä homma voi mennä överiksi. Tämän jälkeen levitin koko kasvoille (myös silmäluomille) Un Cover meikkivoiteen sävyn 33. Käytin levittämiseen pulleaa meikkivoidesivellintä. Silmänaluset peitin vaaleammalla sävyllä 22.

Meikkivoiteen levityksen jälkeen oli uudelleen Living Luminizerin vuoro: levitin sitä kolmiomaisesti kulmaluulle sekä poskiluun yläpuolelle, kulmakarvan tyven yläpuolelle ja hyvin kevyesti otsakolmioon, nenän varteen, amorin kaaren yläpuolelle sekä alahuulen reunaan.

Korostusten jälkeen oli aurinkopuuterin vuoro, johon käytin Buriti Bronzeria. Tein sillä varjostukset poskikuopan kohdalle kevyesti ylöspäin häivyttäen, mutta varoin värin nousemista poskipäälle. Väri ei saa myöskään valahtaa suupielen alapuolelle. Lisäksi varjostin otsaa hiusrajasta kevyesti tuodakseni kasvoille lisää lämpöä, mutta luonnollisesti. Eli varo ettei tule pissislookia!

DSC_0617

Poskipunaksi valitsin Lip2Cheekin herkullisen kirkkaan oranssin sävyn Curious, jota olen himoinnut todella pitkään, mutta pääsin testaamaan sen vasta nyt. Väri osoittautui aivan täydelliseksi ja todella monikäyttöiseksi. Töpötin poskipunaa reilusti varjostuksen yläpuolelle poskipäille.

Tämän jälkeen sipaisin kasvoille todella kevyesti irtopuuteria, mutta luomet puuteroin huolellisemmin. Puuteroinnin jälkeen sipaisin vielä kertaalleen lisää poskipunaa.

Sitten oli kulmakarvojen vuoro. Niihin käytin Eye Polishin sävyä Karma, joka on matta tummanruskea. Levitin värin viistopäisellä luomivärisiveltimellä ja harjasin ylimääräiset värit pois kierreharjalla.

Tämän jälkeen väritin ylä- ja alaluomet reilulla kerroksella Eye Polish Solaria, eli pronssin sävyisellä luomivärillä. Levitin värin sormella, paitsi lopuksi viimeistelin häivytyskohdat ja silmän sisänurkat luomivärisiveltimellä. Levitin väriä hyvin pitkälle silmien sisänurkkiin. Tämän jälkeen töpötin siveltimellä alaripsien tyveen aavistukseen tummanruskeaa Karmaa ja tein sillä todella pehmeän rajauksen myös yläripsien tyveen.

DSC_0645

Luomivärien jälkeen taivutin ripset ja harjasin niihin muutaman kerroksen Defining Mascaraa, joka on kahdesta RMS Beautyn ripsiväristä ehdottomasti se parempi.

Lopuksi töpötin huuliin reilun kerroksen Lip2Cheekin Curious-sävyä, eli samaa väriä kuin poskiin, joka toimi mielestäni aivan loistavasti. Tähän olisi sopinut myös mikä tahansa kirkkaanpunainen tai koralli sävy, esimerkiksi sävyt Smile tai Beloved.

Rakastan todella paljon tämmöistä kevyttä ja rentoa kesämeikkiä, jossa on selkeä kesäfiilis ja lämmin hehku. Voidemaiset luomivärit eivät pysy viiruttomana luomilla koko päivää, mutta itseäni se ei haittaa, sillä tämmöinen ”aito huolettomuus” meikissä kiinnostaa juuri nyt virheettömyyttä enemmän.

DSC_0641

Turkoosiin meikkiin käytin aivan samat tuotteet, kuin pronssimeikkiin, turkoosin Eye Polish Inspiren lisäksi.

Meikki syntyi tismalleen edellisen meikin ohjeita noudattaen parilla poikkeuksella:

Käytin luomiväreinä Eye Polishien sävyjä Solar ja Inspire, eli tässä meikissä Karmaa on vain kulmakarvoissa. Aloitin silmämeikin töpöttämällä Solaria luomivakoon ensin sormella ja sitten siveltimellä häivyttäen luomivaon yläpuolelle. Tämän jälkeen töpötin sormella reilun kerroksen Inspirea koko yläluomelle sekä alaripsien tyveen. Lopuksi tasoittelin väriä vielä siveltimellä, erityisesti silmänurkista ja alaripsien tyvessä. Otin vielä siveltimeen pronssinväristä Solaria ja kävin sillä kertaalleen häivytyskohdat läpi, myös alaluomella kevyesti.

DSC_0652

Tarkoituksena oli, etten nosta turkoosia väriä luomivakoon asti, jotta se ei kasaantuisi niin helposti. Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, pienille viiruille väri menee, mutta ei lainkaan pahasti. Ja mitä alemmaksi värin jättää, sen vähemmän viiruja tulee. Sitten kun silmä on auki, viirua ei huomaa.

Tuosta allaolevasta kuvasta näkyy ihanasti pronssin ja turkoosin yhdistelmä: pronssi tuo todella kauniin häivähdyksen luomivaon yläpuolelle ja antaa ihanan kontrastin veden väriselle turkoosille. Inspiresta tulee todellakin mieleen turkoosi merivesi!

DSC_0704

Huulet olivat myös pieni poikkeus turkoosissa meikissä, vaikka käytinkin niihin samaa oranssia Curious-sävyä, kuin pronssimeikissä. Tähän meikkiin taputtelin sitä huulille kuitenkin vain aavistuksen, jolloin väri jäi hennommaksi.

DSC_0698

Viiruista huolimatta, kun katson kuvia, pidän enemmän turkoosista meikistä. Se tuo silmät todella kauniin värisenä esille ja meikissä on ihana kuuman kesäpäivän ja kimmeltävän meren fiilis!

Eye Polishien päälle voi hyvin halutessaan töpöttää myös puuterimaisia luomivärejä, jolloin saa todella kestävää ja intensiivistä jälkeä. Yksittäin käytettynä värin voimakkuutta (ja pysyvyyttä) on helppo säädellä: mitä vähemmän väriä, sen paremmin se pysyy ja lopputulos on hillitympi, kuin tuhdilla kerroksella, jolloin väriä saa taputella sormella tasaiseksi päivän aikana useammin.

DSC_0717

Mitäs pidätte? Kumpi meikki saa teidän äänenne? Oletteko itse käyttäneet RMS Beautyn Eye Polish luomivärejä? Laittakaa parhaat vinkkinne ja käyttökokemuksenne jakoon!

Entä mitä teidän kesämeikkilookiinne kuuluu? Uskaltaudutteko käyttämään kesällä kirkkaampia värejä?

DSC_0744

Hiuspannat Proloque

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , ,