Beauty

Tuotekehitysprojekti: Supermood Youth Glo

Beauty | 24.9.2015 | Katja Kokko

DSC_8554

Nyt on vihdoin aika omistautua myös täällä blogin puolella projektille, jota olen kulisseissa puuhannut kokonaisen vuoden verran. Osalle teistä tämä projekti onkin ollut tiedossa, mikäli satuitte noin vuosi sitten kuuntelemaan radiohaastatteluni Minttu Vesalan Fashion Showssa Radio Helsingissä. En ole kuitenkaan  huudellut tästä kanavissani satunnaisia Instagram-otoksia lukuun ottamatta, sillä olen halunnut odottaa, että kaikki on valmista.

Kyse on siis tuotekehitysprojektista Anne Kukkohovin Supermood luonnonkosmetiikkabrändille. Olen jakanut Annelle vinkkejäni ja näkemyksiä jo siinä vaiheessa, kun koko sarja oli olemassa vasta paperilla, mutta reilu vuosi sitten sarjan keulakuva kaunotar kysyi olisinko halukas sitoutumaan anti-age tuotelinjan kehitykseen. Arvaatte varmaan, että kahta kertaa minua ei tarvinnut houkutella, sillä tuotteiden suunnittelu ja raaka-ainetutkimusmatkailu on itselleni puuhaa, jota rakastan sydämeni pohjasta.

Välillä tuntuu, että ideapankkini on aivan ehtymätön – ja se luokin omat haasteensa, sillä kaikkia ideoita ei voi tietenkään toteuttaa yhtä aikaa eikä samassa projektissa. Tämän vuoksi en halua myöskään sitoa itseäni vain yhteen sarjaan, vaan tarjota näkemyksiäni sekä ideoitani toistaiseksi eri brändeille.

DSC_8584

Supermoodin Youth Glo on sarjan tehokkain linja ja sen ensimmäiset kaksi tuotetta sekä ravintolisä ovat juuri putkahtaneet uunista ulos. Loput kolme tuotetta pitäisi ilmestyä ennen joulua, mutta niistä en hiisku vielä enempää, vaan parrasvaloihin pääsevät nyt hedelmähappokuorinta sekä tuhkimonaamio – tämän syksyn must have ihonhoitohankinnat.

Kummastakin tuotteesta tuli niin timanttisia, että seison niiden takana sataprosenttisesti. Tuotteissa on kaikki kohdallaan: pakkausdesign, hinta, riittoisuus, raaka-aineet, vaikutukset, tehokkuus, koostumukset ja käyttömukavuus. Mitään ei ole liikaa, eikä liian vähän. Tuotteet ovat simppeleitä, toimivia ja aktiiviset raaka-aineet aivan killereitä. Lähdimme suunnittelemaan tuotteita, jotka toimivat välittömästi, mutta lempeästi – ja siinä myös onnistuimme.

DSC_8598

Nyt saan myös ensimmäistä kertaa suositella hedelmähappokuorintaa herkälle iholle. Ystäväni Marikon (joka on toiminut blogissani koekaniinina atooppisen ihon hoitotutkimuksessa) iho nimittäin reagoi jopa tähtien väärään asentoon ja valehtelematta vähän hirvitti antaa hänelle tuotteet testiin. Kuorinnan kohdalla Mariko joutui itse asiassa taivuttelemaan minua, että hän saisi testata sen. Vuorokauden kuluttua naiselta tuli superlatiiveja säästelemätön tekstari, jossa hän seikkaperäisesti kuvaili, kuinka upealta ihossa tuntuu. Ja samana iltana kun tapasin Marikon, en voinut itsekään olla koskettelematta ihoa, sillä se todella oli sileä kuin vauvan peppu.

DSC_8614

Youth Glo Luxury Peel on siis hedelmähappokuorinta, jonka tehot ovat juuri sopivat. Kun sain testiin tuotteen ensimmäisen version, se ehti olla kasvoillani noin viisitoista sekuntia, jonka jälkeen se oli pakko huuhtoa pois – tehoja oli enemmän kuin Juice Beautyn tujuimmassa kuorinnassa. Toinen versio oli puolestaan aivan liian mieto. Mutta kolmannella kerralla kaikki meni nappiin: kuorinta kipristeli iholla juuri sopivasti ja se nosti aivan kevyen punoituksen. Halusimme tuotteeseen minttua, joka antaisi sille vielä ihanan viilentävän vaikutuksen ja lisäisi käyttömukavuutta. Pidän kovasti tästä kevyen kipristelyn ja lempeän viilennyksen yhdistelmästä.

Youth Glon kaikkien tuotteiden avainraaka-aineeksi valitsin matkipapu-uutteen, sillä se on luonnollinen korvike retinolille, yhdelle A-vitamiinin tehokkaimmalle muodolle. Tähän raaka-aineeseen olen törmännyt vain hyvin harvoin, mutta sitä sisältävät tuotteet ovat aina osoittautuneet todella tehokkaiksi. Lisäksi halusin tuotteeseen runsaasti C-vitamiinia sekä tietenkin hedelmähappoja: mieluiten luonnollisista hedelmäuutteista peräisin olevia, mutta maitohapolla terästettynä.

Matkipapu-uute ei ärsytä ihoa samalla tavalla, kuin retinol voi tehdä. Matkipapu vilkastuttaa solujen uusiutumista, parantaa kollageenin tuotantoa sekä siloittaa ja kirkastaa ihoa. Lisäksi se sisältää fenolisia yhdisteitä ja suojaa siten vapailta radikaaleilta.

DSC_8648

Maitohappo kuuluu hedelmähappohin ja sitä esiintyy ihotalissa luonnostaan, jonka vuoksi se tasapainottaa ja ylläpitää ihon pH:ta. Tällöin iho ei ole niin altis erilaisille iho-ongelmille, kuten aknelle, rosacealle tai epäpuhtauksille ja muut aineet pääsevät imeytymään ihoon paremmin. Lisäksi maitohappo on vilkastuttaa ihosolujen uusitumista, eli kuorii ihoa, jolloin uusi ja heleä iho tulee näkyville tasaisena ja sileänä. Maitohappoa on tuotteessa vain vähän, jonka vuoksi kuorinta on niin hellävarainen, että se sopii herkemmällekin iholle. Omenauute sisältää puolestaan hedelmähappoihin lukeutuvaa omenahappoa, eli sillä on myös ihosolujen uusiutumista vilkastuttava, kuoriva vaikutus. Lisäksi omenauutteessa on runsaasti antioksidantteja, joita tarvitaan suojautumiseen vapailta radikaaleilta (eli ihon ykkössamentajilta ja ankeuttajilta). Kuorinnassa on omenauutetta maitohappoa enemmän.

DSC_8610

Kuorinnan C-vitamiinipommi tulee tyrnimehusta sekä greipin hedelmäuutteesta. Greippi sisältää C-vitamiinin lisäksi lykopeenia ja salisyylihappoa, eli mustapäät ja tukkeumat saavat lempeää kyytiä samalla, kun iho siloittuu ja kirkastuu.

Uskallan suositella kuorintaa kaikille ihotyypeille. Hyvin herkkäihoinen voi aloittaa lyhyellä 1-5 minuutin vaikutusajalla, muille ihotyypeille suosittelen 15 minuutin vaikutusaikaa. Itse levitän kuorintaa ensin ohuen kerroksen ja annan sen olla hetkisen iholla, jonka jälkeen lisään toisen kerroksen vaikutuksen tehostamiseksi. Suosittelen kuorinnan käyttöä kerran viikossa, mutta iho-ongelmien hoitoon tai tehokäyttöön kuukauden kuuri kahdesti viikossa toimii myös loistavasti, mutta lempeästi.

DSC_8627

Youth Glo Babyface Maskissa yhdistyvät minulle ihannenaamion ominaisuudet, sillä se tekee kaiken: toimii välittömästi ihoa viilentävästi ja rauhoittavasti hedelmähappokuorinnan jälkeen, mutta lisäksi puhdistaa, supistaa, kirkastaa, siloittaa ja kosteuttaa samaan aikaan. Naamiota voi käyttää myös pikakaunistajana ilman kuorintaa.

Naamio sopii kaikille ihotyypeille, myös rosacealle, couperosalle ja aknelle. Suosittelen naamion käyttöä aina kuorinnan jälkeen ja halutessaan sitä voi käyttää myös toisen kerran viikossa ilman kuorintaa.

Raaka-aineiksi halusin matkipapu-uutteen lisäksi ehdottomasti kunnon tujauksen minttua sekä kenties maailman kiehtovinta raaka-ainetta ginkgo bilobaa.

Ginkgo biloba on ikivanha puu, joka on ollut maailmassa olemassa jo dinosaurusten aikaan, siis paljon ennen meitä ihmisiä. Sen lehdet muistuttavat valtoimenaan hulmuavia neidon hiuksia ja siksipä sitä nimitetäänkin myös neidonhiuspuuksi. Ginkgo biloba lukeutuu yhdeksi parhaimmista antioksidanttien lähteistä ja se on eräs maailman vanhimmista lääkekasveista. Ginkgo biloba rauhoittaa ihoa tehokkaasti, parantaa ihon mikroverenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutta. Se on loistava raaka-aine paitsi ikääntyvän ihon hoidossa, erinomainen myös rosacealle, herkälle, ärtyneelle ja auringossa vaurioituneelle iholle. Ginkgo biloba olikin ykkösvalintani naamioon, jonka pitäisi sopia kaikille ja vaikuttaa monella eri tavalla.

DSC_8581

Vihreä tee-uute sisältää runsaasti vapaiden radikaalien vaurioita korjaavia antioksidantteja. Se rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja sopii hyvin esimerkiksi rosacean hotoon. Lisäksi se ehkäisee kollageenin hajoamista ja auttaa korjaamaan auringossa vaurioitunutta ihoa sekä tasoittaa pigmenttimuutoksia. Seljankukkauute sisältää luonnollisia hedelmähappoja sekä runsaasti antioksidantteja. Se vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, rauhoittaa ärsytyksiä, punoitusta ja tulehduksia, supistaa ihohuokosia sekä puhdistaa ihoa.

Lisäksi naamiossa on kuorinnan tavoin greippiuutetta sekä tyrnimehua, jonka sisältämä C-vitamiini tehostaa kollageenintuotantoa ja karotenoidit heleyttävät ihon väriä. E-vitamiini puolestaa suojaa soluja vapailta radikaaleilta sekä siloittaa ja kiinteyttää ihoa.

Ruusunmarjaöljy on lempiöljyni ja siksi halusin sitä myös naamioon. Se sisältää runsaasti A-vitamiinia, lykopeenia sekä beetakaroteenia. Ruusunmarjaöljy auttaa korjaamaan auringossa vaurioitunutta ihoa, arpia, silottaa juonteita sekä kirkastaa ja pehmittää ihoa.

Reilu tujaus minttua tuntuu kasvoilla ihanan viileältä ja virkistävältä hedelmähappokuorinnan jälkeen ja naamion tuoksukin on todella minttuinen, joka voi jakaa mielipiteitä, mutta näissä molemmissa tuotteissa vaikutukset olivat nyt tuoksua tärkeämmät. Youth Glon seuraavissa tuotteissa hemmotellaan sitten tuoksunystyröitä ylellisemmin.

DSC_8585

Vaikka Supermood ei ole minun sarjani ja olen ollut mukana vain tuotekehityksessä, jännittää kyllä todella paljon pidättekö tuotteista. Sarjan ympärillä kuhisee nyt valtavasti valtameren tuolla puolen ja sekös triplaa perhosten määrän mahan pohjassa: tuotteet, joiden suunnitteluun omistauduin täydestä sydämestä voivat päätyä New Yorkiin ja Los Angelesiin – kääks ja jaiks, siis ihan mahtavaa! Mutta paljon tärkeämpää on kuitenkin se, mitä te niistä tuumitte!

Joko olette ehtineet testata Supermoodin uutuudet? Millaisia fiiliksiä uusi kuorinta ja naamio herättävät?

DSC_8639

Helmiäiskulho Proloque shop

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , ,

Beauty

29 kommenttia artikkeliin “Tuotekehitysprojekti: Supermood Youth Glo”

  • En muuten tiedä ovatko tuotteet messuilla! Nämä on aivan huiput ja olen niin innoissani, että ne toimivat Marikon super herkällä iholla! Nainen laittoi tänä aamuna kuvan kasvoistaan eilisen kasvohoidon jäljiltä ja en voinut kuin mykistyneenä tuijottaa miten hyvältä iho näytti!

 1. MinnaMT

  Molemmat menee ehdottomasti kokeiluun kunhan nykyiset tuotteet loppuu! Aiemmat Supermood kokeilut ovat jääneet vakkarikäyttöön. Loistava hinta-laatusuhde.

 2. Mari Vee

  Olen kokeillut molempia ja kuorinnasta pidin erittäin paljon ja kun JB:n kuorinta loppuu, niin hankin tämän kuorinnan. Pidin siitä, että tuote kihelmöi ja samalla iholla oli raikas tunne, joka tuli ihanasta mintusta. Iho oli kuorinnan jälkeen ihanan heleä ja punoitti aavistuksen, mutta ihoni ei ärsyyntynyt ollenkaan. Naamiostakin pidin, mutta sen poispeseminen tuotti hieman haasteita ja ihoon jäi sellainen vähän narskuva fiilis. Mutta pidin kyllä naamiostakin ja varsinkin nyt kun luin, että naamio tekee kaiken niin kyllä tämänkin aion hankkia sitten kun saan NYRin ja Sukin naamioita loppumaan.

  Jään innolla odottamaan mitä tuotteita onkaan tulossa…

  • Ihana kuulla, että pidit tuotteista! Naamiota ei kannata pestä pois vedellä, sillä siinä on kuitenkin öljyjä, kuten risiiniöljyä ja ruusunmarjaöljyä, jotka ei emulgoidu vedellä eikä tuote sisällä pinta-aktiivisia aineita. Eli musliiniliina tai Patykan puhdistusliina käyttöön sekä kuorinnan että naamion poistamisessa. Tunteen pitäisi kyllä olla sen jälkeen pehmeä ja miellyttävä, ei narskuva.

 3. Minna

  Oooh, tuo kuorinta täytyy kyllä hankkia testiin. En ole vielä löytänyt iholleni sopivaa hedelmähappokuorintaa. Tämä kuulostaa ihan täydelliseltä, jos kerta on sopinut Marikonkin herkkääkin herkemmälle iholle. Täytyy kysellä jos jostain saisi tilattua näytteen. On kurjaa tilata täysikokoinen tuote ja sitten todeta että se on liian voimakas omalle iholle.

  Miten vertaisit kuorinnan tehokkuutta Madaran Peel-kuorintaan?

  Onnittelut, molemmat tuotteet näyttävät tosi kauniilta ja kuulostavat aivan mahtavilta. Varmasti on ollut upeaa olla mukana kehittämässä näitä! En malta odottaa mitä loput tuotteet ovat. 🙂

  • Marikon iho näyttää tosiaan rakastavan näitä tuotteita. Madaran AHA-kuorinta kuumottaa ja kipristelee enemmän, kuin tämä. Pyydä ihmeessä ensin näyte ja kokeile ja kerro sitten miltä tuntui! Loput tuotteet ovat myös huippuja… 😉

 4. Eevas

  Kuulostavatpa nämä ihanilta! Pakko saada testiin! Erityisesti ilahduttaa kuulla, että nämä ovat sopineet myös tosi herkälle iholle! Myös matkipapu-uute ja luonnollinen retinoli saivat korvani höristelemään. Käytän nyt vielä epiduo-lääkevoidetta aknen hoitoon. Se toimii hyvin, ja ihottumaan ja atooppisuuteen taipuva, mutta ei ainakaan ympärivuoden hirveän kuiva, ihoni on kestänyt sitä hyvin. Vaikuttavina aineina on adapaleeni niminen retinoidi ja benozyyliperoksidi. Onko sinulla ideoita siitä, miten voisin korvata tällaisen voiteen luonnollisemmilla vaihtoehdoilla?

  • Akneiholle Sukin voiteet ovat loistavia, kuten Balancing Day Lotion, jossa siis myöskin matkipapua 🙂 Aknelle tämä kuorinta ja naamio sopivat erinomaisesti, eivätkä ole liian voimakkaita.

 5. Mari Vee

  Kiitos Katja vastauksesta. Ja vinkistä että naamio kannattaa pyyhkiä pois. Uskon että tällä tavalla sopii paremmin. Supermoodin sivuilla kun neuvotaan huuhtomaan naamio vedellä niin tein sen ohjeen mukaan enkä uskaltanut olla pesemättä kun en tiennyt miten reagoi. Ja kiva kun myös kuorinnan voi poistaa liinalla. Siitä pidin ihan älyttömästi kyllä muutenkin. Veikkaan, että JB:n tehokkain kuorinta on välillä liian tujua iholleni koska yleensä ihoni ei reagoi siihen heti, mutta seuraavana päivänä on yleensä ärtynyt ja näppylöitä puskee pintaan. Olen yhdistänyt tämän JB:n kuorintaan vaikka voin olla väärässäkin. Ja tämä käy siis vain silloin kun ihoni herkistelee ja oikuttelee helposti. Mutta kun en ole löytänyt tähän mennessä muita tehokkaita hedelmähappokuorintoja paitsi nyt. Ihoni ei meinaan reagoinut tähän Supermoodinnkuorintaan tällä tavalla.

  • Juu totta, ohjeissa lukee, että naamio pestään pois, vaikka itse kyllä suosittelen naamioiden poistoon aina kasvopyyhettä tai musliiniliinaa. JB:n kuorinta on todella tehokas, joten hyvä olla rinnalla myös lempeä versio. Rosaceaan taipuvaisen ihon ei kannatta voimakasta kuorintaa käyttääkään.

 6. Anna

  Hieno juttu Katja! Näille tuotteille voi ennustaa menestystä! 🙂

  Täytyy myöntää, että itselläni hedelmähappokuorinnat ovat olleet jo pidemmän aikaa tauolla. Kesällä teki mieli yksinkertaistaa rutiineja hieman, ja sitten puhkesi POD. Nyt kun olen saanut ihottuman rauhoittumaan pahimmasta näppylävaiheesta, niin kynnys lisätä uusia tuotteita ihonhoitorutiiniin on melko korkealla. Toisaalta jos tämä kuorinta on tarkoitettu myös herkälle iholle, ja kipristelee/ kuumottaa iholla vähemmän kuin Madaran AHA-kuorinta (joka siis itselläni ei ole juuri tehnyt kumpaakaan) niin luulisin tämän kyllä sopivan minulle (leuan alueen jätän toki rauhaan). Rakastan sitä hehkua ja pehmeää ja sileää tunnetta, jonka hyvä hedelmähappokuorinta parhaimmillaan antaa. Naamiot, seerumit ja öljyt imeytyvät myös ihoon aivan eri tavalla kunnon hedelmähappokuorinnan jälkeen, Täytyykin yrittää saada tästä kuorinnasta ja naamiosta näytteet 🙂

  • Itselläni tämä kihelmöi vähemmän, kuin Madaran kuorinta ja kuumotusta ei tule lainkaan. Hedelmähappokuorinnalla saa kyllä juurikin tuon kuvailemasi hehkun ja sileän tunteen ja muiden tuotteiden vaikuttavien aineiden sekä kosteuden imeytyvyys paranee huomattavasti 🙂 Toivottavasti nämä sopivat myös sinulle!

 7. Sirpa

  Onnittelut ”uudesta” aluevaltauksestasi. Olethan varsinainen kasvitiedewelho, etten sanoisi, suloinen ”myrkynkeittäjä”, : ) (big smile). Sait Youth Glo Luxury Peelin kuulostamaan lähes avaruustieteeltä, ettet vaan taas olisi kläpsässyt meikäläistä pyydykseesi?

  Hedelmähappokuorinnoista ei mitään käsitystä tai kokemusta. Juice Beautyn Green Apple Peeliä en ole ”uskaltanut” testata, pelkona ”liika” tehokkuus minun herkälle kärsälleni, tällä hetkellä imee varmaan voipaketinkin. Kuvauksesi mukaan sopii myös herkälle iholle, joten täytynee tilata kokeiluun, ja lyhentää vaikutusaika minimiin. Supermoodin muutamasta tuotteesta jäänyt positiiviset fibat, sanoisin ei mikään mega-jymyjuttu versus muuta vastaavat, mutta muutama hinta-laatusuhteeltaan ihan toimiva tuote.
  Hyvää viikonloppua!
  Sirpa

 8. Jenni

  Vau, kuullostaa hyviltä tuotteilta. Onnittelut 🙂

  Juuri on kuorinta ja naamio loppumassa, joten täytyy kokeilla näitä. Ja mitäköhän kiinnostavaa ne muut sitten ovat… 🙂

 9. Jennie

  Tosi huipuilta kuulostaa teidän kehittämät uudet tuotteet! Onnittelut jo synnytysvaiheesta, nyt vaan seurataan millaista kasvua niille tapahtuu 🙂 Odotan kovasti, että pääsen kokeilemaan molempia, erityisesti naamio kuulostaa todella huipulta. Ja tietysti täytyy sanoa, että onhan se mahtavaa saada herkkiksille sopivia, mutta edelleen tehokkaita tuotteita ja kuorintaa, se on kyllä saavutus jo itsessään. Jihuu! Innostuttaa Supermoodin puolesta, mahtavaa!

  • Kiitos Jennie! Mielenkiinnolla kyllä seuraan mihin Supermoodin tarina vie! Jenkeissä on kyllä sen verran kova veto, että sarja nähdään siellä taatusti vuoden sisällä – ja sitten kun vielä breikkaisi kunnolla!

 10. Mari Vee

  Täytyy vielä kiteyttää, että inspiroit innokkuudellasi ja ammattitaidollasi ihan älyttömästi! Toivon sydämestäni menestystä tälle Supermoodille, kirjaprojektille, blogille ja kaikelle muullekin mitä eteesi tulee. Aiotko muuten pitää jonkun kirjanjulkistamistilaisuuden? Olisi meinaan aika mahtavaa saada kirja nimmarilla ja päästä rutistamaan ja onnittelemaan. Jännittää ja kutkuttaa tämä kirja niin paljon!

  • Kiitos Mari <3 Kyllä järjestän kirjajulkkarit. Olemme pyöritelleet myös ajatusta tilaisuudesta pelkästään lukijoilleni, mutta sen toteutus ajoittuu vähän myöhemmäksi, kuin varsinaiset julkkarit. Kutsuttavia ihmisiä on niin valtavasti, että täytyy organisoida tilaisuuksia tarkoituksen mukaan. Pressille tulee oma tilaisuus, yhteistyökumppaneille ja läheisille yhteinen tilaisuus ja sitten tämä lukijatilaisuus, jonka ideaa en kyllä vielä paljasta, sillä se on niin huippu jos saamme sen toteutettua 🙂

 11. Tiina

  Vaikuttaa ihanalta: jostain syystä supermood ei ole saanut minua aiemmin innostumaan, mutta näitä molempia haluan kyllä kokeilla! 🙂

 12. satu

  Kuulostaa kiinnostavalle!

  Mulla on Supermoodin silmänympärysseerumi ja olen ollut tosi pettynyt siihen (pakkaukseen). Mutta voisin ehkä antaa merkille toisen mahdollisuuden, sillä nämä tuotteet kuulostavat kiinnostavilta 🙂

 13. Mari Vee

  Satu, onkohan sulla silmänympärysseerumista sellainen vanhanmallinen puteli eli pumppuputeli? Mullakin ruikki se tuotetta pitkin seiniä tai sitten meni tukkoon. Nykyisin tuote on pakattu pipettipulloon ja on paljon toimivampi pullo. Annoin palautetta myös supermoodin nettisivuilla ka he olivat saaneet siitä myös paljon palautetta ja siksi puteli vaihdettiin.

  Itse tuote on mielestäni ihan jees tuote vaikkei sellaisenaan riitäkään kosteuttamaan silmänympärysihoa vaan laitan päälle vielä jääkaappikylmää Absolution silmänympärysgeeliä. Yöksi sitten käytän Mia Höytö Valo silmänympärysvoidetta.

  • Hyvä Mari kun ehdit vastaamaan! Eli tosiaan nykyinen pipettipullo on kätevä, vaikka itselläni ei olekaan ollut testissä, mutta se varmasti toimii hyvin. Itse rakastan tätä tuotetta ja omille silmänympäryksilleni se on täydellinen, mutta iltaisin käytössä sitten täyteläisempi silmänympärysvoide, sillä Egoboost napakoittaa niin paljon, että luomet jäävät kyllä ryttyyn, jos niillä menee nukkumaan. Aamuisin silmät puolestaan aukeavat tällä 🙂

 14. Mari Vee

  Juu, tuo silmänympärysseerumi tosiaan napakoittaa ihoa hyvin, mutta rypyt kaipaavat kosteuslisän. Kokeilen muuten viikonloppuna tämän Babyface naamion siten, että en huuhdo naamiota vaan pyyhin sen musliiniliinalla pois. Uskon, että tällä tavalla toimii paremmin kuin vesihuuhtelulla.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>