Lifestyle

Aidosti Kaunis

Lifestyle | 25.9.2015 | Katja Kokko

heppa_DSC4124

Olen odottanut tätä hetkeä sydän pamppaillen ja vatsassa kokonainen eläintarha jo monta päivää (nyt eivät pelkät perhoset enää riitä): minun ja Kaapon kirjan nettisivut ovat vihdoin auki, tässä osoitteessa.

Käykää tykkäämässä myös kirjan Facebook-sivuista ja pyytäkää ystäviännekin mukaan, niin pysyt parhaiten mukana kirjan menossa.

Teos lähtee painoon lokakuussa ja ilmestyy kauppohin marraskuun alussa, eli aivan kohta! Jännittää!!

Viimeiset viikot olen selannut kirjan joka ikisen kuvan läpi vähintään kolme kertaa päivässä rakastuen niihin kerta toisensa jälkeen yhä syvemmin. Olen mykistynyt kuvien tunnelmasta ja sävyistä. Kaapo loi kuvilla maailman, jonka minä pystyin viime syksynä ainoastaan tuntemaan, mutta en vielä näkemään.

AK-0000782

Kirja on ollut minulle sisäinen uudelleensyntymisprosessi, jonka seurauksena edessäni on tyhjä taulu ja ovi uuteen elämään. Jännittävää nähdä mihin mikäkin asia lopulta johtaa ja kuinka sisäinen maailma heijastuu ulkoiseen.

Luulenpa, että moni teistä odottaa kirjaa melkein yhtä paljon kuin minä. Pieniä maistiaisia onkin luvassa näille viimeisille viikoille, kunnes pääsemme pitelemään teosta oikeasti käsissämme.

Muistutan vielä The Blog Awards Finland gaalasta, jossa blogini on ehdolla vuoden parhaaksi kauneusblogiksi. Nyt on menossa viimeinen viikko yleistöäänestyksessä, joka onnistuu tästä linkistä. Kaikkien äänestäjien kesken arvotan Pro Rajala tuotepaketti, lahjakortti Hotelli Torniin sekä liput gaalaan.

AK_-0001064col

Kuvat Kaapo Kamu

Avainsanat: , , ,

Lifestyle

11 kommenttia artikkeliin “Aidosti Kaunis”

 1. Jennie

  Todellakin ollaan innoissaan, monesti on käynyt mielessä tämä juttu ja millainen kirja ulos putkahtaa. Upeita kuvia :O Vau!
  Ihanaa kun osaat jakaa omaa oppiasi eteenpäin, se on lahja myös. Jännitys kyllä tuntuu ihan kuplivan läpi tekstistä, eikä ihme, on tosi iso juttu saada jotain vastavaa aikaiseksi ja valmiiksi, odottaa mitä muut sanoo 🙂

  • Ihana kuulla, että odotat myös kirjaa! Siitä tulee niin kaunis, että sydän on ihan syttyrällä! Ja kyllä jännittää mitä muut tuumivat kirjasta! Koskaanhan ei voi kaikkia miellyttää, mutta uskon kirjan välittävän paljon hyvää monille ihmisille 🙂

 2. Anna

  Täälläkin yksi innostunut, joka odottaa kirjaasi malttamattomana! Sisältö on taatusti timanttinen ja näiden maistiaisten perusteella kuvatkin ovat upeita. Itsekin uskon, että aito kauneus tulee ihmisen sisimmästä. Tänä päivänä näkee joka paikassa ”täydellistä” siloteltua pintaa. Ihanaa, että sä teet asiat toisin 🙂

  • Suurin toiveeni onkin, että sisältö onnistuu kattamaan kaiken mitä oman näkemykseni mukaan kauneuteen liittyy. Lähde on pohjimmiltaan omassa sisimmässä. Se vaikuttaa fyysiseen ja henkiseen kehoon ja siten siihen, miten asiat heijastuvat iholta. Lisäksi ulkoiset olosuhteet vaikuttavat: ilmasto, vuodenajat, kosmetiikka, ravinto – siis ihan kaikki. Tehtävä on ollut haastava, mutta uskon, että olen onnistunut hyvin. Aiheesta voisi kirjoittaa vielä parikin teosta, joten kenties syventäviä jatko-osia on jonain päivänä luvassa 🙂

 3. Mari Vee

  Ai että odotan kirjaa! Mahtava juttu kaikenkaikkiaan. Uskon että kirja kuuluu niihin kirjoihin joita selailen ja plärään usein. Kauniit kuvat ja jutut saavat hyvän mielen ja uskon siis että kirja antaa hyvien vinkkien lisäksi hyvää mieltä. Mulla on sellainen kutina että kirjasta tulee menestys. Olen niin onnellinen puolestasi ettei sitä voi edes sanoiksi muuttaa. Ja jännitys nipistelee mahanpohjassa tälläkin puolen ruutua kun odotan niin innolla kirjaa. Onnea hienosta saavutuksesta! Lentohaleja paljon!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>