Lifestyle

Aidosti Kaunis

Lifestyle | 25.9.2015 | Katja Kokko

heppa_DSC4124

Olen odottanut tätä hetkeä sydän pamppaillen ja vatsassa kokonainen eläintarha jo monta päivää (nyt eivät pelkät perhoset enää riitä): minun ja Kaapon kirjan nettisivut ovat vihdoin auki, tässä osoitteessa.

Käykää tykkäämässä myös kirjan Facebook-sivuista ja pyytäkää ystäviännekin mukaan, niin pysyt parhaiten mukana kirjan menossa.

Teos lähtee painoon lokakuussa ja ilmestyy kauppohin marraskuun alussa, eli aivan kohta! Jännittää!!

Viimeiset viikot olen selannut kirjan joka ikisen kuvan läpi vähintään kolme kertaa päivässä rakastuen niihin kerta toisensa jälkeen yhä syvemmin. Olen mykistynyt kuvien tunnelmasta ja sävyistä. Kaapo loi kuvilla maailman, jonka minä pystyin viime syksynä ainoastaan tuntemaan, mutta en vielä näkemään.

AK-0000782

Kirja on ollut minulle sisäinen uudelleensyntymisprosessi, jonka seurauksena edessäni on tyhjä taulu ja ovi uuteen elämään. Jännittävää nähdä mihin mikäkin asia lopulta johtaa ja kuinka sisäinen maailma heijastuu ulkoiseen.

Luulenpa, että moni teistä odottaa kirjaa melkein yhtä paljon kuin minä. Pieniä maistiaisia onkin luvassa näille viimeisille viikoille, kunnes pääsemme pitelemään teosta oikeasti käsissämme.

Muistutan vielä The Blog Awards Finland gaalasta, jossa blogini on ehdolla vuoden parhaaksi kauneusblogiksi. Nyt on menossa viimeinen viikko yleistöäänestyksessä, joka onnistuu tästä linkistä. Kaikkien äänestäjien kesken arvotan Pro Rajala tuotepaketti, lahjakortti Hotelli Torniin sekä liput gaalaan.

AK_-0001064col

Kuvat Kaapo Kamu

Avainsanat: , , ,