Beauty

Timanttinen putsarivinkki

Beauty | 27.9.2016 | Katja Kokko

dsc_0004

Kuiva ja herkkäihoiset kuulolle heti, nyt on luvassa timanttinen ja edullinen putsarivinkki!

Suuresti rakastamani Neal’s Yard Remediesin valikoimassa on yli 500 tuotetta, joten vielä tähän päivään mennessä en ole saanut testattua koko tuotevalikoimaa läpi (hmm, pitäisikin joskus laskea, missä lukemassa olen menossa). Tästä syystä minulta oli mennä sivu suun yksi täydellinen putsari: Calendula Cleanser.

Tämä kermainen puhdistusvoide sopii parhaiten herkälle ja kuivalle iholle, mutta sanoisin, että se on kaikkien ihotyyppien ystävä, paitsi aknen (aknelle suosittelen ohuempaa puhdistusemulsiota). Vegaaninen calendula putsari sisältää kookosöljyä, joka irrottaa tehokkaasti meikit ja epäpuhtaudet, ihohuokosia supistavaa ja rauhoittavaa hamamelista, ravitsevaa kaakaovoita, jojobaöljyä ja oliiviöljyä, rauhoittavaa kehäkukkaa sekä pikku tujauksen sitruunan eteeristä öljystä, joka puhdistaa ja kirkastaa sekä antaa tuotteelle hennon raikkaan tuoksun.

Calendula putsari on koostumukseltaan samettista ja kermaista. Se emulgoituu iholta vedellä helposti jättäen ihon pehmeäksi. Halutessaan puhdistusta voi tehostaa musliiniliinalla tai konjac-sienellä. Putsari poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet ja sopii hyvin myös silmämeikille.

Levitä puhdistusvoidetta pieni nokare kuivalle kasvoille ja kaulalle sormenpäillä hieroen. Kostuta sormenpäät veteen ja jatka hieromista. Toista, kunnes putsari on emulgoitunut täysin pois tai puhdista se kostealla musliiniliinalla.

Jos Neal’s Yard Remediesin tarina ei ole sinulle tuttu, lue perusteellinen postaukseni sarjan historiasta täältä.

Neal’s Yard Remedies Calendula Cleanser 26 €, Biodelly

Mikä oma suosikkiputsarisi on Neal’s Yard Remediesin valikoimasta?

Kuva Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tuote saatu maahantuojalta

Avainsanat: , , , , ,