Beauty

Timanttinen putsarivinkki

Beauty | 27.9.2016 | Katja Kokko

dsc_0004

Kuiva ja herkkäihoiset kuulolle heti, nyt on luvassa timanttinen ja edullinen putsarivinkki!

Suuresti rakastamani Neal’s Yard Remediesin valikoimassa on yli 500 tuotetta, joten vielä tähän päivään mennessä en ole saanut testattua koko tuotevalikoimaa läpi (hmm, pitäisikin joskus laskea, missä lukemassa olen menossa). Tästä syystä minulta oli mennä sivu suun yksi täydellinen putsari: Calendula Cleanser.

Tämä kermainen puhdistusvoide sopii parhaiten herkälle ja kuivalle iholle, mutta sanoisin, että se on kaikkien ihotyyppien ystävä, paitsi aknen (aknelle suosittelen ohuempaa puhdistusemulsiota). Vegaaninen calendula putsari sisältää kookosöljyä, joka irrottaa tehokkaasti meikit ja epäpuhtaudet, ihohuokosia supistavaa ja rauhoittavaa hamamelista, ravitsevaa kaakaovoita, jojobaöljyä ja oliiviöljyä, rauhoittavaa kehäkukkaa sekä pikku tujauksen sitruunan eteeristä öljystä, joka puhdistaa ja kirkastaa sekä antaa tuotteelle hennon raikkaan tuoksun.

Calendula putsari on koostumukseltaan samettista ja kermaista. Se emulgoituu iholta vedellä helposti jättäen ihon pehmeäksi. Halutessaan puhdistusta voi tehostaa musliiniliinalla tai konjac-sienellä. Putsari poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet ja sopii hyvin myös silmämeikille.

Levitä puhdistusvoidetta pieni nokare kuivalle kasvoille ja kaulalle sormenpäillä hieroen. Kostuta sormenpäät veteen ja jatka hieromista. Toista, kunnes putsari on emulgoitunut täysin pois tai puhdista se kostealla musliiniliinalla.

Jos Neal’s Yard Remediesin tarina ei ole sinulle tuttu, lue perusteellinen postaukseni sarjan historiasta täältä.

Neal’s Yard Remedies Calendula Cleanser 26 €, Biodelly

Mikä oma suosikkiputsarisi on Neal’s Yard Remediesin valikoimasta?

Kuva Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tuote saatu maahantuojalta

Avainsanat: , , , , ,

Beauty

4 kommenttia artikkeliin “Timanttinen putsarivinkki”

 1. Ulpu

  Mulle on tulossa Frankinsensi-voideputsari, innolla odotan millainen se on. Frankinsensi-kasvosuihkeen jo sain, en ollut varma tuoksun suhteen, mutta ihanahan se oli. 🙂 Wild Rose Body Elixir on tulossa tuon putsarin kanssa, saa hemmotella reissuihoa sillä.

  Wild Rose Balmia käytän putsarina, sehän on ihana. Palmarosa-setissä tullut putsari oli turhan tujakka, pesee liian voinakkaasti. Matkasetit on hyviä, kun pääsee kokeilemaan ennen ostopäätöksiä.

  Tein just NYR:sta ekokauneus lopputyöni, niin mielenkiintoinen sarja. 🙂

 2. Elina

  Hei Katja,

  kiitos ihanasta blogista, olen löytänyt itseni luonnonkosmetiikan pariin blogisi ansiosta! Ennen en hoitanut ihoani Nivean misellivettä ja parin euron kosteusvoidetta kummoisemmin.

  Olen kuitenkin törmännyt samaan ongelmaan, kun aikaisemmin ”tavallista” markettikosmetiikkaa käyttäessäni. Ihoni on aikalailla kuivakka, varsinkin pintakuiva ja kiristävä tunne tulee helposti. Olen myös tässä alkutaipaleellani huomannut, että alkoholilliset tuotteet kiristää ihoani, ja aiheuttavat näppyjä. Olen sitten järjestelmällisesti jättänyt lähes kaikki tuotteet, missä lukee yhtään alcohol, pois hoitorutiinistani.

  Mietinkin, että onko jotkut noista alcohol-tyypeistä sellaisia, jotka ei välttämättä aiheuttaisi tätä ongelmaa? Olen yrittänyt googlata, mutta en oikein ole tullut hullua hurskaammaksi.

  Tätäkin tuotetta tekisi mieleni testata, sillä sopivan puhdistusmaidon löytäminen on ollut vähän hankalaa. Kehäkukasta kuullut hyvää ja tätä nimenomaan suositellaan kuivalle ja herkälle iholle, mutta tuo alcohol denat pelottaa 🙂

  Kiitos, jos pystyt vastata!

  • Tämän tuotteen kohdalla alkoholia ei tarvitse kavahtaa. Todennäköisesti hamamelisuute on uutettu alkoholiin, jonka vuoksi se joudutaan merkitsemään inciin ja määrä on hyvin pieni. Tuote ei taatusti kuivata ihoa. Eli aina pitää huomioida millainen tuote on kyseessä (iholle jätettävä, pois pestävä, kasvovesi vai täyteläinen voide vai täyteläinen putsari, kuten tässä tapauksessa). Jos kyseessä on kasvovesi, jossa on incin alkupäässä esim. 2 tai 3. aineena alcohol, se on eri asia, kuin incin puolivälissä oleva alcohol, jolloin se todennäköisesti on siellä juuri jonkun kasviuutteen vuoksi liuottimena. Tuotteessa pitää muutenkin huomioida kokonaisuus ja muut raaka-aineet, mutta jos selkeästi huomaa, että tuote ärsyttää ja incin alkupäässä on alcohol, niin jättää sen sitten vain hankkimatta. Alkoholilla on myös hyviäkin ominaisuuksia, sillä se liuottaa rasva-aineita ihon pinnalta, jolloin vesiliukoiset vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon. Muutoin ne eivät välttämättä läpäise ihon pintaa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>