Beauty

The Ruusunmarjaöljy

Beauty | 15.10.2015 | Katja Kokko

DSC_0023

Nopea uutispäivitys luonnonkosmetiikkauutuuksien saralla: englantilainen Pai on rantautunut Jolie shopiin Uudenmaankadulle. Ja Pain valikoimasta löytyy The Ruusunmarjaöljy. 

Kun huomasin merkin saapuneen Jolieen, lähdin välittömästi ruusunmarjaöljyostoksille, sillä tehän tiedätte ruusunmarjaöljyn olevan ykkösöljyni. Ostoskoriini päätyi kuitenkin syksyn meikkilookpäivitys, sillä minua oli putiikissa vastassa kassillinen Pain ihanuuksia, joissa riittää vähäksi aikaa ihmettelemistä ja testaamista.

Kassissa oli myös The Öljykuningatar, eli maailman paras ruusunmarjaöljy. Ja miksikö paras? No siksi, että kylmäpuristetun öljyn sijasta se sisältää hiilidioksiuutettua ruusunmarjansiemenöljyä sekä samalla menetelmällä valmistettua ruusunmarjauutetta. Hiilidioksiuuttaminen on hellävarainen menetelmä, joka säilyttää kasvin herkimmätkin ravinteet ja komponentit.

Palataanpa muihin tuotteisiin hieman myöhemmin perusteellisen testaamisen jälkeen, nyt ei muuta tähän torstaihin! Paitsi että Joliessa ja Jolie wepshopissa on tarjous, jossa kolmen Pain tuotteen ostaja saa travel kitin kaupan päälle.

Pai pai!

DSC_0026

Tuote saatu Joliesta

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,