Lifestyle

Kuukauden asu #3

Lifestyle | 15.10.2015 | Katja Kokko

P1019219

Syksyn saapuminen ei haittaa minua lainkaan kahdesta syystä: 1) syksy on itselleni uudelleen syntymisen ja uuden aloittamisen aikaa kevään sijasta ja kaiken lisäksi toiseksi kaunein vuodenaikamme sekä 2) syyspukeutuminen on kaikista inspiroivinta, kun ei tarvitse vielä toppautua tyylittömäksi Michelin-ukoksi, mutta saa pukea päälleen muutakin kuin ilmavia hippihuituloita.

Lokakuun suosikkiasuksi olisi ollut monta vaihtoehtoa siitäkin huolimatta, että vaatekaappini on kokenut perusteellisen inventaarion. Kertonee ehkä siitä, että suurin osa vaatteistani on alkusyksyyn sopivia. Päädyin kuitenkin valitsemaan asun, jossa yhdistyvät kaikki syksyn luottoasiani.

P1019218

Acnen supermagea nahkarotsi on pelastettu rakastavaan kotiin ystävän kirppiskamoista. Tai ollakseni täysin rehellinen ostotapahtuman takana oli ystävien katala juoni viime itsenäisyyspäiväkutsuilla juottaa vieraat kuohujuomalla hiprakkaan, jonka jälkeen teljetä heidät kokonaiseen vaatehuoneeseen yhdessä kirpputorille menevien vaateröykkiöiden kanssa. Silmäni nauliintuivat välittömästi tähän kaunokaiseen, josta maksoin vain ziljoonasosan oikeaan hintaansa nähden.

Merinovilla-puuvillasekoite neule on ranskalaisen Majesticin ja olen ostanut sen viime talvena lempivaatekaupastani Sofinahista. Majestic valmistaa parhaat ja kohtuuhintaiset topit ja t-paidat, mutta putiikki notkuu monista muistakin ihanista merkeistä, joiden vaatteet on valmistettu eettisesti.

P1019320

Neuleen alla on COSin feikkikaulukset, joka on maailman nerokkain keksintö kauluspaitoja inhoavalle, mutta kauluksia rakastavalle henkilölle! Inhoan tunkea kauluspaitoja neuleiden alle, sillä niistä tulee aina semmoinen olo, ettei kykene liikkumaan vapaasti – ja se on minulle pukeutumisessa ensisijaisen tärkeää, kuten mademoiselle Chanelkin aikanaan virkkoi.

Farkut ovat viime kevään hankinta GaudetestaAcnen Skin 5 malli. Ehdottomasti mukavimmat farkut, mitä olen koskaan omistanut, sillä istuvuus on käsittämättömän hyvä mukavuudesta puhumattakaan. Näissä farkuissa hengailen kotonakin, sillä ne eivät purista eikä kiristä mistään. Hintaa näillä on, mutta ne kestävät vuosia. En ole koskaan saanut kulutettua yksiäkään Acnen farkkuja käyttökelvottomiksi. Nyt kiinnostaisi hankkia Skin 5 myös jossain toisessa värissä, mutta juuri tällä hetkellä ei pankkitilin saldo näytä asialle vihreää valoa.

P1019250 (2)

Maiharit ovat klassikot: Dr. Martensin sirompi Pascal-malli. Nämä ovat myös löytö ystävän kirppiskamoista ja yhdet lempikengistäni, sillä niitä voi käyttää kesät talvet farkkujen, shortsien, mekkojen ja hameiden kanssa. Ja kestävät kuin tauti.

Veikkaanpa, että tämän tyylin eri variaatioissa jumitetaan myös seuraava kuukausi.

Mitäs blogin tyyliraati tuumii tämän kuun asusta? Mikä teitä inspiroi syyspukeutumisessa?

P1019367

Kuvat Cindy Riera

Avainsanat: , ,