Body & Mind

Terranovan laadukkaat ravintolisät -15%

Body & Mind | 30.1.2017 | Katja Kokko

Oliko jollain muulla vaikeuksia päästä tänä aamuna sängystä ylös? Kun uimavalkulta tuli viesti klo 5.30, että uintitreenit on peruttu kuumeen vuoksi, olin salaa jopa tyytyväinen ja kaivauduin syvemmälle peiton alle. Vilkaisin verhojen raosta ulos vain todetakseni, että kaupunki on verhoutunut sankkaan harmaaseen huntuun ja räntää pyryttää vaakatasossa, mikä ei varsinaisesti helpottanut ponnistamista ylös sängystä.

Pienen vitkuttelun jälkeen sain kammettua itseni ylös ja tarttumaan päivän hommiin, jotka eivät ole yhtään sen hullumpia. Illalla pidän joogaoppilailleni yinjooga-tunnin, joten ensin täytyy testata suunnittelemani sarja itse. Paperitöitäkin olisi pikkuisen ja pyykit odottavat pesijää. Jotain luovuutta herättelevää toimintaa kaivataan myös viikon käynnistämiseen.

Sähköpostiini oli putkahtanut ilmoitus, että Terranovan ravintolisät ovat 15% alennuksessa Hyvinvoinnin Tavaratalossa. Tämä on tarjous, josta haluan vinkata teille, sillä olen käyttänyt merkin ravintolisiä jo pitkään ja vakuuttunut niiden laadusta sekä hyvästä imeytyvyydestä. Jos mietit, mitä ravintolisiä kannattaisi säännöllisesti popsia, niin suosittelen lukaisemaan tämän postauksen, jossa avaan oman ravintolisäkaappini sisällön. Vitamiineista tärkeitä ovat ainakin D3-vitamiini ja B12-vitamiini. Hivenaineista puolestaan magnesium ja sinkkiAlennus on voimassa 6.2.2017 asti ja sen saa koodilla TERRANOVA5. 

Mainittakoon vielä, että Neal’s Yard Remedies on rantautunut hiljattain Hyvinvoinnin Tavarataloon ja valikoimasta löytyy esimerkiksi Beauty Oil, sisäisesti nautittava kauneusöljy, joka parantaa hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia ja ehkäisee kuivumista varsinkin näin talvella. Öljycocktail sisältää luomuviljeltyjä pellavansiemenöljyä, hamppuöljyä, avokadoöljyä, helokkiöljyä sekä kurpitsansiemenöljyä, joista saa runsaasti omega 3-rasvahappoja, antioksidantteja, beetakaroteenia ja E-vitamiinia.

Inspiroivaa ja luovaa viikkoa kaikille!

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Avainsanat: , ,