Beauty

More Than Just a Brand – Tata Harper osa 3/3

Beauty | 11.1.2015 | Katja Kokko

DSC_0182

Yhteistyössä Naturelle.fi

Tata Harper on näköjään löytänyt tiensä myös teidän sydämiinne, eikä mikään ihme – sarjassa kun on todella syvempää ulottuvuutta aidon käsityön ja itsetekemisen ansiosta. Postaussarjani viimeisessä osassa esittelen sarjan seerumin, kosteusvoiteet sekä tehoöljyn. Jos jolta kulta on mennyt kaksi edellistä postausta jostain syystä ohi, niin sarjan tausta ja ideologia löytyy täältä ja katsaus putsareihin, kasvoveteen, naamioon ja huulivoiteisiin täältä.

Tatan tuotteiden kulmakivi on uudistava, kaikille ihotyypeille sopiva Rejuvenating Serum. Tämä seerumi on erittäin tehokas ikääntyvän ihon hoitotuote ja se sisältää 29 aktiivista vaikuttavaa ainetta eikä lainkaan puhdistettua vettä, tehot on siis todella maksimoitu.

DSC_0161

Seerumi siloittaa juonteita, tasoittaa ihon rakennetta, sitoo soluihin kosteutta hyaluronihapon avulla samalla, kun antioksidantit ja vitamiinit kirkastavat, parantavat ja tasoittavat ihon väriä. Ihosta tule kiinteämpi ja elastisempi eli nuoremman ja hehkuvamman näköinen.

Aktiivisista raaka-aineista löytyy runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja sisältäviä kasviuutteita, mm: gotu kolaa, seljankukkaa, arnikaa, kehäkukkaa, mesiangervoa, lehmuksenkukkaa, alfalfaa, laventelia, narsissia, taatelia, raatea, pajua sekä hyaluronihappoa. Raaka-aineista 74 prosenttia on luomuviljeltyjä.

Seerumin koostumus on täyteläisen samettinen, mutta se on hyvin kevyt ja nopeasti imeytyvä. Iholle jää ihanan sileä ja juuri sopivan napakka tunne. Yksi tehokkaimmista seerumeista mitä olen koskaan kokeillut – vakuuttavia arvioita tuotteesta löytyy pilvin pimein, joten pitkäaikaisella käytöllä uskoisin olevan loistavat tulokset esim. pigmenttihäiriöissä ja ihon rakenteessa ja kyllä raaka-aineet siihen viittaavatkin.

Pakkaus on poikkeuksellisen suuri ja riittoisa: useimmiten seerumit on pakattu 15-30 ml pakkauksiin, mutta tämä seerumi on kooltaan 50 ml.

Seerumi kannattaa levittää Floral Essencen jälkeen hieman kostealle iholle, jolloin sen vaikuttavat aineet imeytyvät paremmin.

DSC_0191

Kosteusvoiteita löytyy kaksi erilaista: uudistava, rasvaisen ja sekaihon Rebuilding Moisturizer sekä korjaava, kuivan ihon Repairative Moisturizer.

Molemmat voiteet sisältävät seerumin tavoin huikean määrän aktiivisia raaka-aineita. Voiteet erottaa toisistaan niiden koostumus: Rebuilding on erittäin kevyt ja ilmava voide, joka imeytyy nopeasti. Se antaa iholle kevyen mattapinnan, mutta ei epämiellyttävän nahkeaa. Rasvoittuvan ihon lisäksi voide sopii kosteaan ilmastoon.

Repairative on täyteläinen, mutta ei paksu tai raskas, vaan silkkinen ja erittäin kosteuttava – ehdottomasti tämän vuodenajan tai kuivan ilmaston voide.

Aktiivisista raaka-aineista löytyy runsas joukko humektantteja, eli kosteuttavia ainesosia, antioksidantteja ja vitamiineja. Kumpikin voide silottaa ryppyjä, parantaa ihon rakennetta tehden siitä kimmoisamman, sitoo ihoon seerumin hoitavien aineiden lisäksi kosteutta sekä suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta haittavaikutuksilta.

Voiteiden hoitavista raaka-aineista löytyy mm. aloe veraa, mangovoita, ruusuvettä, hunajaa, seljankukkaa, hyaluronihappoa, raatea, pajua, alfalfaa, purasruohoa, kehäkukkaa, mesiangervoa, lehmuksenkukkaa, laventelia ja arnikaa. Rebuilding voiteen raaka-aineista 72 prosenttia ja Repairativen 71 prosenttia on luomuviljeltyjä.

Voiteiden raaka-aineet luovat mielettömän hyvän kombinaation ihoa kirkastavia, tasoittavia, supistavia, korjaavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Juuri sitä, mitä iho tarvitsee pysyäkseen heleänä ja näin myös nuorekkaan näköisenä.

DSC_0080

Viimeisen silauksen Tatan kokonaisvaltaiselle ihonhoitokokemukselle antaa ravitseva Replenishing Nutrient Complex öljyseerumi. Tästäkin tuotteesta sain mielettömän ahaa-elämyksen, sillä pakkauksen suunnittelussa on kyllä tehty suuri oivallus: seerumi on pakattu lasipulloon, joka on varustettu roll-onilla. Miten kukaan ei ole keksinyt tätä aiemmin muille kuin täsmätuotteille? Öljyä ei ensinnäkään pääse lorahtamaan liikaa ja toisekseen roll-on antaa kasvoille kevyen hieronnan. Kotihoidossa juuri hieronta on se, mikä meille länsimaalaisille on vierasta. Aasialaisessa ihonhoitokulttuurissa omille kasvoille tehtävät erilaiset hieronnat ovat puolestaan aivan arkipäivää.

DSC_0194

Öljyseerumi on pakattu täyteen korjaavia ja ravitsevia rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja: ruusunmarjansiemenuute heleyttää ihoa ja parantaa arpia, arnika hoitaa tulehduksia ja vähentää punoitusta, alfalfa antaa iholle happea ja sisältää A-, B-, C-, D- ja E-vitamiineja, purasruohon, eli kurkkuyrtinsiemenöljyn gammalinoleenihappo silottaa juonteita. Porkkanansiemenöljyn sisältämä beetakaroneeni antaa puolestaan iholle kevyen ja hehkuvan sävyn. Rose oton ansiosta öljyseerumi tuoksuu hienostuneelle. Raaka-aineista 96 prosenttia on luomuviljeltyjä.

Öljy sopii kaikille ihotyypeille ja se suositellaan käytettäväksi uudistavan seerumin jälkeen, ennen kosteusvoidetta.

Öljy on kerrassaan taivaallinen ja kätevä pakkaus vain lisää sen käyttämukavuutta. Itse rullailen roll-onilla otsaryppyjä ja nenänpielen juonteita sekä buustaan ihon aineenvaihduntaa ulospäin suuntauvin liikkein ja lopuksi hieron öljyn kasvoille kohottavilla, ylöspäin suuntauvilla sivelyillä.

DSC_0088

Tältä erää perinpohjainen katsaus Tata Harperiin olisi tehty, mutta jatkoa seuraa valikoiman täydentyessä sekä muissa ihonhoitovinkeissä.

Mikä tuote herättää eniten teidän kiinnostustanne ja mitä fiiliksiä Tata muuten teissä herättää? Onko teille merkitystä sarjan läpinäkyvyydellä ja sillä, että kaikki tehdään itse ilman ulkoistamista? Joko ehditte tilaamaan tuotteita tai päätyikö joku ostoslistalle?

DSC_0201

 Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,