Beauty

More Than Just a Brand – Tata Harper osa 3/3

Beauty | 11.1.2015 | Katja Kokko

DSC_0182

Yhteistyössä Naturelle.fi

Tata Harper on näköjään löytänyt tiensä myös teidän sydämiinne, eikä mikään ihme – sarjassa kun on todella syvempää ulottuvuutta aidon käsityön ja itsetekemisen ansiosta. Postaussarjani viimeisessä osassa esittelen sarjan seerumin, kosteusvoiteet sekä tehoöljyn. Jos jolta kulta on mennyt kaksi edellistä postausta jostain syystä ohi, niin sarjan tausta ja ideologia löytyy täältä ja katsaus putsareihin, kasvoveteen, naamioon ja huulivoiteisiin täältä.

Tatan tuotteiden kulmakivi on uudistava, kaikille ihotyypeille sopiva Rejuvenating Serum. Tämä seerumi on erittäin tehokas ikääntyvän ihon hoitotuote ja se sisältää 29 aktiivista vaikuttavaa ainetta eikä lainkaan puhdistettua vettä, tehot on siis todella maksimoitu.

DSC_0161

Seerumi siloittaa juonteita, tasoittaa ihon rakennetta, sitoo soluihin kosteutta hyaluronihapon avulla samalla, kun antioksidantit ja vitamiinit kirkastavat, parantavat ja tasoittavat ihon väriä. Ihosta tule kiinteämpi ja elastisempi eli nuoremman ja hehkuvamman näköinen.

Aktiivisista raaka-aineista löytyy runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja sisältäviä kasviuutteita, mm: gotu kolaa, seljankukkaa, arnikaa, kehäkukkaa, mesiangervoa, lehmuksenkukkaa, alfalfaa, laventelia, narsissia, taatelia, raatea, pajua sekä hyaluronihappoa. Raaka-aineista 74 prosenttia on luomuviljeltyjä.

Seerumin koostumus on täyteläisen samettinen, mutta se on hyvin kevyt ja nopeasti imeytyvä. Iholle jää ihanan sileä ja juuri sopivan napakka tunne. Yksi tehokkaimmista seerumeista mitä olen koskaan kokeillut – vakuuttavia arvioita tuotteesta löytyy pilvin pimein, joten pitkäaikaisella käytöllä uskoisin olevan loistavat tulokset esim. pigmenttihäiriöissä ja ihon rakenteessa ja kyllä raaka-aineet siihen viittaavatkin.

Pakkaus on poikkeuksellisen suuri ja riittoisa: useimmiten seerumit on pakattu 15-30 ml pakkauksiin, mutta tämä seerumi on kooltaan 50 ml.

Seerumi kannattaa levittää Floral Essencen jälkeen hieman kostealle iholle, jolloin sen vaikuttavat aineet imeytyvät paremmin.

DSC_0191

Kosteusvoiteita löytyy kaksi erilaista: uudistava, rasvaisen ja sekaihon Rebuilding Moisturizer sekä korjaava, kuivan ihon Repairative Moisturizer.

Molemmat voiteet sisältävät seerumin tavoin huikean määrän aktiivisia raaka-aineita. Voiteet erottaa toisistaan niiden koostumus: Rebuilding on erittäin kevyt ja ilmava voide, joka imeytyy nopeasti. Se antaa iholle kevyen mattapinnan, mutta ei epämiellyttävän nahkeaa. Rasvoittuvan ihon lisäksi voide sopii kosteaan ilmastoon.

Repairative on täyteläinen, mutta ei paksu tai raskas, vaan silkkinen ja erittäin kosteuttava – ehdottomasti tämän vuodenajan tai kuivan ilmaston voide.

Aktiivisista raaka-aineista löytyy runsas joukko humektantteja, eli kosteuttavia ainesosia, antioksidantteja ja vitamiineja. Kumpikin voide silottaa ryppyjä, parantaa ihon rakennetta tehden siitä kimmoisamman, sitoo ihoon seerumin hoitavien aineiden lisäksi kosteutta sekä suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta haittavaikutuksilta.

Voiteiden hoitavista raaka-aineista löytyy mm. aloe veraa, mangovoita, ruusuvettä, hunajaa, seljankukkaa, hyaluronihappoa, raatea, pajua, alfalfaa, purasruohoa, kehäkukkaa, mesiangervoa, lehmuksenkukkaa, laventelia ja arnikaa. Rebuilding voiteen raaka-aineista 72 prosenttia ja Repairativen 71 prosenttia on luomuviljeltyjä.

Voiteiden raaka-aineet luovat mielettömän hyvän kombinaation ihoa kirkastavia, tasoittavia, supistavia, korjaavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Juuri sitä, mitä iho tarvitsee pysyäkseen heleänä ja näin myös nuorekkaan näköisenä.

DSC_0080

Viimeisen silauksen Tatan kokonaisvaltaiselle ihonhoitokokemukselle antaa ravitseva Replenishing Nutrient Complex öljyseerumi. Tästäkin tuotteesta sain mielettömän ahaa-elämyksen, sillä pakkauksen suunnittelussa on kyllä tehty suuri oivallus: seerumi on pakattu lasipulloon, joka on varustettu roll-onilla. Miten kukaan ei ole keksinyt tätä aiemmin muille kuin täsmätuotteille? Öljyä ei ensinnäkään pääse lorahtamaan liikaa ja toisekseen roll-on antaa kasvoille kevyen hieronnan. Kotihoidossa juuri hieronta on se, mikä meille länsimaalaisille on vierasta. Aasialaisessa ihonhoitokulttuurissa omille kasvoille tehtävät erilaiset hieronnat ovat puolestaan aivan arkipäivää.

DSC_0194

Öljyseerumi on pakattu täyteen korjaavia ja ravitsevia rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja: ruusunmarjansiemenuute heleyttää ihoa ja parantaa arpia, arnika hoitaa tulehduksia ja vähentää punoitusta, alfalfa antaa iholle happea ja sisältää A-, B-, C-, D- ja E-vitamiineja, purasruohon, eli kurkkuyrtinsiemenöljyn gammalinoleenihappo silottaa juonteita. Porkkanansiemenöljyn sisältämä beetakaroneeni antaa puolestaan iholle kevyen ja hehkuvan sävyn. Rose oton ansiosta öljyseerumi tuoksuu hienostuneelle. Raaka-aineista 96 prosenttia on luomuviljeltyjä.

Öljy sopii kaikille ihotyypeille ja se suositellaan käytettäväksi uudistavan seerumin jälkeen, ennen kosteusvoidetta.

Öljy on kerrassaan taivaallinen ja kätevä pakkaus vain lisää sen käyttämukavuutta. Itse rullailen roll-onilla otsaryppyjä ja nenänpielen juonteita sekä buustaan ihon aineenvaihduntaa ulospäin suuntauvin liikkein ja lopuksi hieron öljyn kasvoille kohottavilla, ylöspäin suuntauvilla sivelyillä.

DSC_0088

Tältä erää perinpohjainen katsaus Tata Harperiin olisi tehty, mutta jatkoa seuraa valikoiman täydentyessä sekä muissa ihonhoitovinkeissä.

Mikä tuote herättää eniten teidän kiinnostustanne ja mitä fiiliksiä Tata muuten teissä herättää? Onko teille merkitystä sarjan läpinäkyvyydellä ja sillä, että kaikki tehdään itse ilman ulkoistamista? Joko ehditte tilaamaan tuotteita tai päätyikö joku ostoslistalle?

DSC_0201

 Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Beauty

20 kommenttia artikkeliin “More Than Just a Brand – Tata Harper osa 3/3”

 1. Sanna

  Kun katsoin Tatan videoita, eka ajatukseni oli, että hän on kyllä niin asiamuija <3

  Mulla on jokin fiksaatio huulipuniin/-kiiltoihin, että varmaan ekana niitä tilaisin 😀 tällä hetkellä ei liene tarvetta uusille tuotteille, mutta tämä jää ehdottomasti odottamaan vuoroaan. Aika huikee kyllä!

 2. Laura

  Sarja vaikuttaa ihanalta ja kauniilta, mutta tilaus odottaa kotvasen, eli siihen saakka, kunnes jo hankitut tuotteet on käytetty pois. Onko tuossa huulivoiteessa kiiltoa? Tuo sävytetty huulivoide olis tarpeen, mutta tahdon sellaisen, jossa on edes jonkinverran kiiltoa.

 3. NinaS

  Repairative kosteusvoide, öljyseerumi ja huulivoiteet kiinnostaa erityisesti. Huulivoiteista erityisesti se sävyttävä versio.

  Sen verran hinnakkaasta sarjasta on kyse, että joutunen ainakin aluksi tyytymään vain yhteen tuotteeseen.
  Mikä sinusta olisi näistä se must have tuote jos vain yksi olisi pakko valita? Mitä suosittelet? Olen ollut todella tyytyväinen patykan kasvoveteen ja putsariin joten en usko, että niitä on pakko lähteä vaihtamaan, mutta kieltämättä nuo kolme mainitsemaani kiinnostaisi. Varsinkin kosteusvoide puolella on vielä täydellisen tuotteen mentävä aukko.

 4. Jennie

  Mä oon seerumi ja kasvovesi fanaatikko, joten niitä haluaisin kokeilla, mutta ei vielä ihan ostolistalle asti mene, on jotakin muita vielä testilistalla jonossa muutenkin ihania asioita. Jos sattuisi sampleja saamaan jostain niin sehän passaisi vallan mainiosti, ettei aina tarvikkaan koko puteleita. Kyllä se paljon merkitsee ainakin minulle, että tehdään itse alusta loppuun, sehän on käsityöläisyyttä mitä nykypäivänä ei niin usein tapaa enää, verrataan vaikka siihen että jotkut kotimaiset brändit valmistuttavat tuotteensa halpamaissa. Eihän tuote enää tunnu oikein kotimaiselta. Ja se tietysti nostaa hintaa, mutta voihan ainakin seistä täysin tuotteensa takana ja itse mieluummin kyllä maksankin sellaisesta enemmän. Upea sarja ja filosofia 🙂 Kiva näitä esittelyjä on kyllä lukea ja mä tykkään ainakin tietää tuotteista ja niiden taustoista vähän syvällisemmin.

  • Hehe, sepäs tästä purnukkahulluudesta tekee joskus haastavaa, että ihanuuksia on niin paljon ettei meinaa ehtiä kaikkia testata! Itse käytän kiltisti purnukoita loppuun, mutta joudun aina ottamaan uusien sarjojen kanssa muutaman viikon testikäytön 🙂 Tatassa on todella ihanaa se, että sarja on aidosti ”made in Vermont”, kun suuri osa raaka-aineiden kasveistakin siellä viljellään.

 5. Anna

  Naamio kiinnistaa ehdottomasti eniten. Rakastan tuollaisia instant glow -tuhkimotuotteita, varsinkin jos ne oikeasti toimivat niin hyvin kuin lupaavat. Sinun kommenttisi ja muut ylistävät arviot netissä viittaavaat siihen, että tämän naamion vaikutukset voi oikeasti huomata! 🙂

  Tuoksuherkkänä toivoisin, että luonnokosmetiikkavalmistajat kiinnittäisivät hajusteasiaan enemmän huomiota, jotta meillekin löytyisi enemmän vaihtoehtoja. Helposti ne täysin hajusteettomat tuotteet ovat jotenkin todella tylsiä raaka-aineiltaan, niissä on tympeä haju, ja ovat usein suunnattu kuivalle/herkälle iholle. Olisi ihanaa löytää miedosti ja luonnollisesti tuoksuvia tuotteita, joissa olisi vähemmän tai ei lainkaan eteerisiä öljyjä, kuitenkaan tehokkaita raaka-aineita unohtamatta!

  • Naamio on todella tehokas, en keksi mitään parannettavaa siitä! Tuoksuasiat ovat tosiaan vaikeampi juttu, jos ei siedä monia tuoksuja. Hajusteettomiakin löytyy, mutta tylsäksi käy kyllä valikoimat tuolloin. Toivotaan, että joku ottaisi tämän asiakseen 🙂

 6. Mari Vee

  Kyllä läpinäkyvyydellä on merkitystä. Ulkoistuksellakin on merkitystä sen suhteen, että jos sellaista tehdään niin tehdään mieluiten kotimaassa eikä rahanahneuden takia siirretä toiseen maahan. Ulkoistuksella voi olla ihan hyväkin vaikutus, jos se tehdään kotimaisten pienyrittäjien kesken ja luontoa sekä kumppaneita kunnioittaen. Mutta Tata vaikuttaa siis mielenkiintoiselta sarjalta. Olen jo tilannut Tatan naamion. Muista tuotteista olisi kiva kokeilla sekaihon kosteusvoidetta ja kasvovettä. Molempia olen juuri tilannut Suki sarjasta, joten vielä ei ole ostoslistalla asti. Odotan kirkastavan seerumin saapumista ja jos se Suomeen joskus saapuu, niin se todennäköisesti on ostoslistalla seuraavana. Tosin tällä hetkellä Sukin kirkastava seerumi sekä muitakin seerumeita täydet putelit joten akuuttia tarvetta ei ole. Jos edellinen kommentoija on seerumi ja kasvovesi fanaatikko niin täällä on toinen samanlainen. Ja myönnän olevani myös öljyfanaatikko ja hyvä niin koska aamulla peiliin katsoo illalla kasvoille hierotun öljyn seurauksena hehkeät kasvot ja pehmeä iho.

  • Tatan seerumi löytyy Suomen valikoimasta! Mitä seerumia siis tarkoitat? Kerro ihmeessä kokemuksesi naamiosta, olen melkein 100 % varma, että ihastut siihen. Kasvovesi- ja seerumifanaatikko täälläkin ja sama öljyjen suhteen 😀 En voisi elää ilman niitä!

 7. Mari Vee

  Tarkoita Tatan concentrated brightening serumia eli sitä ei ole vielä Naturellessä ja toivon että tulee! Olen niin myyty tehokkaille kirkastaville seerumeille, jotka ovat tasoittaneet merkittävästi ihoni sävyä eli tummat laikut poskipäillä ovat saaneet tehokasta mutta hellävaraista kyytiä. Naamiopaketin pitäisi olla huomenna tai viimeistään ylihuomenna kotipostissa ja pääsen sitä sitten samana iltana kokeilemaan.

  • Aa joo niin, tarkoitit näitä valkoisissa pakkauksissa olevia Supernatural Collectionin tuotteita. Toivotaan, että ne saadaan Suomeen myös! Kuten hinnoista näkyy, kyseessä on todella erityiset tuotteet, joita käsittääkseni saa vain maailman suurimmista luonnonkosmetiikan verkkokaupoista (Naturisimo) sekä hoitoloista. Mutta pidetään peukkuja! Itse tilasin juuri niistä näytteet samalla kun tilasin Naturisimosta hieman ihanuuksia 🙂

  • Mari Vee

   No niin… Naamio tuli postiin tänään ja hain sen. Nyt illalla olen nautiskellen pessyt ensin kasvoni Patykan öljyllä ja vaahdolla ja laitoin sitten Juice Beautyn Full Strength tehokuorinnan ja vaikutusajan ja huuhtelun jälkeen laitoin tämän uuden Tatan naamion. Ensivaikutelma oli ihana. Sellainen hyytelömäinen, jonka luulin aluksi että ei levity kunnolla, mutta imeytyi sitten ja sai levitettyä kun hieroi naamiota kasvoille. Laitoin naamion jääkaappiin kun putelissa mainitaan, että säilytetään viileässä. Onko jääkaappi liian kylmä eli onko kylppäri kuitenkin parempi? Naamio oli kuitenkin ihanan viileä iholla kun oli ollut jääkaapissakin vielä. Pidin geelimäisestä koostumuksesta ja kun yksi lempparinaamioni (Absolution puhdistava savinaamio) ei kuivu niin on ihanaa vaihtelua saada tällainen naamio joka kuivuu. Tosin Iroisien naamio kuivuu myös ja on hyvä sekin. Mutta tässä Tatan naamiossa oli ihanan erilainen tuoksu ja naamio tosiaan kuivahti iholle aika nopeasti. Annoin naamion vaikuttaa puoli tuntia ja pesin sitten pois. Runsaan kasvoveden, öljyn ja elixiirin leviksen jälkeen ihon on ihanan kuulas ja tasaisemman värinen. Myös nenän ja nenän vierustan ihohuokoset näyttivät pienemmiltä. Varsinkin kun iho on taas jostain syystä räjähdyspisteessä (edes hyvät tuotteet eivät estä tätä ihon satunnaista oikkuilua) niin pienenkin rauhoittumisen huomaa. Laitan vielä muutamalle näpylle yöksi ”nujerrusainetta” ja uskon, että aamulla peiliin katsoo rauhoittuneempi iho. Tatan naamio on aivan ihanaa luksusta ja vaikka purkki on aika pieni niin naamiota laitetaan onneksi ohut kerros joten purnukan pitäisi kestää kauan. Ja varpsinkin kun käytän myös muita naamioita niin tämä Tatan naamio voi olla sellainen kerran kuussa oleva hemmottelu.

   • Arvasin että tykkäät! Minusta tuo koostumus on aivan taivaallinen! Jääkaappi on tuommoiselle naamiolle hyvä paikka, mutta älä laita kylmimpään kohtaan kuitenkaan 🙂

 8. Jennie

  Mäkin oon valitettavasti löytäny ton Naturismon putiikin 😀 sinne on varmaan jääny virtuaalinen ura kun ramppaan koko ajan. Ja sieltä tosiaan saa näytteitäkin! Mut hei, ei ne Tatan edullisemmat seerumit taida olla sen kovempia kuin esim. absolutionin kalliimmat seerumit, iso 50ml koko vaan nostaa hintaa. Joissakin paikoissa olen nähnyt 30ml pullossakin, kun asiakkaat ovat ilmeisesti toivoneet pienempää kokoa.
  Mä muuten jaksan aina ihmetellä miten jotkut kosmetiikkabloggaat saa kulutettua niin paljon tuotteita, järkytyn aina näistä ”kk:n aikana loppuneet tuotteet” 🙂 En tajua, kenen iho tai hiukset vetää sellaset määrät kamaa, no fence.. ei vaan ymmärrä 🙂

  Mutta asiasta kolmanteen, olen matkustamassa viikon vaihteessa Tukholmaan, onko kellään vinkkejä luonnonkosmetiikkaliikkeistä jotka kannattais tsekata? Olin haaveilut myös, että jos jossain olis päässyt testaamaan RMS ja KW:n meikkipohjat..

  • Juu, Tatan seerumit on mielettömän isoja! Absolutionilla on 15 ml. Eli oikeasti Tata ei kyllä ole edes kallis!

   Hehe, joo, jätän suosiolla nämä kk:n aikana loppuneet tuotteet -jutut tekemättä. Muuten siinä toistuisivat vain hammastahna, shampoo ja hoitoaine, suihkugeeli, dödö ja vartalovoide 🙂

   Mene ihmeessä Tukholmassa Eteritiqueen, se on Hornstullissa. Sundlöf on myös ihana, siellä myydään RMS Beautya 🙂

 9. Anna

  Naamio kiinnostaa kyllä kovasti! Kiva kuulla Mari Veen positiiviset kommentit siitä! 🙂 Luin jostain vinkin, että naamioon voisi lisätä pienen määrän Regenerating Cleanseria, jolloin putsarin kuorivat rakeet, entsyymit ja antiseptinen greippi tehostavat naamion puhdistavaa vaikutusta.

  Juuri nyt tuntuu siltä, että ihoni kaipaa hellävaraista kuorintaa ja runsaasti kosteutta ja ravitsevia öljyjä. Itselläni iho imaisee käyttämäni öljyt hetkessä, eikä iho jää edes öljyiseksi. Selvästi olisi tuhdimmalle tuotteelle käyttöä ja olenkin nyt yrittänyt totuttautua NYR:n Wild Rose Beauty balmin tuoksuun, koska luulen, että se olisi täydellinen valinta tähän tilanteeseen. Olen käynyt useamman kerran paikallisessa Sokosessa nuuhkimassa balmia ja levittänyt sitä ohuesti kämmenselkiin ja nuuhkinut sitä päivän mittaan. Uskomatonta kyllä on olen alkanut tottua ja hieman tykästyä tuoksuun, kun alkuun voimakkaana tuntuva patsulin tuoksu haihtuu ja tilalle tulee hieman makea ruusun tuoksu 🙂

  • Joo, Tatan putsari olisi varmasti loistava sekoitus naamion kanssa, täytyykin kokeilla 🙂 Ihana kuulla, että olet alkanut tottua ja jopa tykästyä Wild Rose Beauty Balmin tuoksuun, etenkin jos olet niin herkkä tuoksuille. Se ei todella ole miedoimmasta päästä. Mutta juuri noin se menee, että nenä ikään kuin ”harjaantuu” ja aiemmin epämiellyttästä tuoksusta voi alkaa erottaa uusia vivahteita. Jos tuohon tuoksuun totut niin sen jälkeen luulisi monen muun tuoksun olevan sinulle helpompia luonnonkosmetiikasta. NYRillä on muuten täysin hajusteetonkin tuotelinja: Soothing Starflower! Siinä ei ole montaa tuotetta, mutta löytyy kuitenkin 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>